reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Cześć, u mnie 31 dc, a @ nadal brak. Chyba zjadłam coś niedobrego wczoraj, niedobrze mi się dziś rano zrobiło... Brzuch boli jak na @, ale piersi nie bolą. Jajnik jeden pobolewa. Wczoraj przy okazji aplikowania sobie macmiror zbadałam szyjkę- wg mnie jest nisko, twarda i zamknięta.
@Morphi obie czekamy na nią ;)
@Jivka daj znać jak betka :)
@Dżasta1111 Ty uważaj na siebie przy tej przeprowadzce, nie dźwigaj niczego :*
Mnie też boli brzuch i piersi też. Może nie przyjdzie @? :D

reklama
U mnie dwa dni do @. Nic nie czuje po za dużym głodem i bólami podbrzusza. Robiłam dziś test ale biało było. Temperatura w tym cyklu była co najmniej dziwna. Chyba nie unikne tej drożności, która mnie przeraża :(

Ja wlasnie mialam zrobioną drożność (tylko prawy drozny lewy nie) mnie czeka laparoskopia, wrazenia po droznosci...brak slow ale ja mialam jeden w ogole niedrozny wiec dlatego tak to przeżyłam. Nawet glupi jaś nie pomagał. Będę jeszcze robiła te testy zobaczymy czy cos sie pokaże czy nie.

U mnie dwa dni do @. Nic nie czuje po za dużym głodem i bólami podbrzusza. Robiłam dziś test ale biało było. Temperatura w tym cyklu była co najmniej dziwna. Chyba nie unikne tej drożności, która mnie przeraża :(
U mnie tez biało wczoraj a już 4 dzień leci po spodziewanej @

Ja chodziłam do ginekologa - poloznika, zajmującego się także leczeniem bezpłodności. Prywatnie. Monitoringi sam zalecił, gdy po trzech cyklach starań nic się nie działo. Dzięki monitoringom Okazało się, że mialam cykle bezowulacyjne. Następnie zostało wdrożone leczenie stymulacji owulacji lekiem clostilbegyt. Od owulacji biorę duphaston. Lekarz zalecił go na podtrzymanie ewentualnej ciąży i chwała mu za to, bo udało nam się już w pierwszym stynukujacym cyklu :) teraz czekam na wizytę w następnym tygodniu, aby zobaczyć tą małą kropeczke ❤

czyli kochana w którym tc idziesz do ginekologa sprawdzić, bo mam podobną sytuację, dzisiaj pozytywny test, czekam na wynik bety i również biorę od owulacji dupka. Tylko właśnie nie wiem na kiedy do lekarza się umówić ;)

czyli kochana w którym tc idziesz do ginekologa sprawdzić, bo mam podobną sytuację, dzisiaj pozytywny test, czekam na wynik bety i również biorę od owulacji dupka. Tylko właśnie nie wiem na kiedy do lekarza się umówić ;)
Wiesz co u mnie było tak - 8 marca (piątek) byłam na monitoringu, był pecherzyk dominujący 18 mm, w weekend, w któryś dzień przypadła owu, 11 marca już było po. Wtedy lekarz sobie wyliczył, że jeśli uda się zajść i nie dostanę okresu to mam przyjść 2 kwietnia na usg, czyli po ok 3.5 tygodniach od zapłodnienienia. A ostatnia miesiączkę miałam 20 lutego.

Nie zdążyłam iść na betę od rana, ale zrobiłam sikanca teraz czyli już któreś siusiu z kolei i kreseczka jest coraz sliczniejsza czyli betka wzrasta ❤️

Załączniki

• IMG_20190325_130638.jpg
    IMG_20190325_130638.jpg
    919,3 KB · Wyświetleń: 109
Wiesz co u mnie było tak - 8 marca (piątek) byłam na monitoringu, był pecherzyk dominujący 18 mm, w weekend, w któryś dzień przypadła owu, 11 marca już było po. Wtedy lekarz sobie wyliczył, że jeśli uda się zajść i nie dostanę okresu to mam przyjść 2 kwietnia na usg, czyli po ok 3.5 tygodniach od zapłodnienienia. A ostatnia miesiączkę miałam 20 lutego.

Prawie identycznie! :) Też 8 marca byłam na monitoringu z tym, że owulacja była 11,03 bo 12.03 już było widać ciałko żółte. Ostatnią miesiączkę miałam od 25.02. To zadzwonię i również umówię się na początek kwietnia :)

reklama
Do góry