reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jestem zla na siebie, że nadal robię z siebie tutaj idiotkę i staram się nie wierzyć.. już powoli mam tego dość, zaczynam teraz nowy etap w życiu.. nowe mieszkanie, nowa praca.. zobaczymy
Nie nazywaj siebie tak... Po prostu bardzo chcesz mieć dziecko jak każda z nas i chcesz aby się udało.. Głowa do góry :*

Oj ja też widziałam już kiedyś cień, właśnie na Bobo, Wielka radość, a jeszcze większe rozczarowanie kiedy @ przyszła w terminie. :/

Martusia też mi trudno uwierzyć ale moja bliska koleżanka też tak miała tyle że była po wycięciu piersi i nigdy w życiu by nie pomyślała że może jeszcze zajść w ciążę a tu taka niespodzianka. Poszła na kontrolę do gina a tu zonk [emoji6]
Jak chodziłam do mojego gina w ciąży to kiedyś też spotkałam kobieta w wieku po 35 i też opowiadała że dopiero w czwartym miesiącu się dowiedziała [emoji44]
No ale lepiej wcześniej niż później przy porodzie [emoji23] w to bardzo mi trudno już uwierzyć.
U mnie tez była sytuacja w mieście, ze laska (która jest mega szczupła- powiedziałabym ze anorektyczka) zaszła w ciąże i tez chyba przez 3czy 4 mce nie wiedziała - bo @ była normalnie

reklama
Dziewczyny jeszcze tak zapytam chociaż może to głupie pytanie. Czy liczycie 1 dzień cyklu od krwawienia czy plamienia? Bo mi się czasem zaczyna plamieniem takim rdzawym a dopiero na drugi dzień jest krew.. Zawsze mnie to nurtowalo a w internecie odpowiedzi nie znalazłam..

Do góry