reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Nasza jedna staraczką też miała problem z testami bo cienie jej wychodziły a ciąży brak, s dlaczego? Nawet lekarz nie umiał odpowiedzieć na to.

Lady tak jak Agata pisze zrób kolejny test i zobacz co wyjdzie, może te krwawienie to implantacja? Też mam jedną koleżankę która miała dokładnie taka samą sytuację jak Agaty, dowiedziała się o ciąży w 3mcu i cały czas miała okres. [emoji6]
Wątpię, że to implantacja. Inaczej przed @ nie wychodzilyby cienie, jakby wziąć to na logikę :/ u mojego w rodzinie i u mnie też były przypadki, że kobiety miały krwawienia identyczne jak okres i dowiadywały się o ciąży dopiero 3/4 miesiąc. Ale przeciez znając moje szczęście, byłoby to zbyt piękne :D

reklama
Po pracy kup, najlepiej z apteki DOZ . I będziesz miała jasność :)
Pojawiły się (przepraszam za stwierdzenie) gluty, więc nie wiem czy jest sens. Jakaś ta @ dziwna, jakby rozwodniona ze śluzem. Jak się skończy pójdę do lekarza, bo coś mi to śmierdzi. Może hormony czy coś .

Pamiętacie taki program na TLC " ciąża z zaskoczenia " ? Tam kobiety opowiadały że nie wiedziały że są w ciąży i były w szoku jak jechały z bólami do szpitala a tam lekarz mówi że urodziła dziecko. Czyli są rozne przypadki. I one tam mówiły że okres normalnie miały ....

Pamiętacie taki program na TLC " ciąża z zaskoczenia " ? Tam kobiety opowiadały że nie wiedziały że są w ciąży i były w szoku jak jechały z bólami do szpitala a tam lekarz mówi że urodziła dziecko. Czyli są rozne przypadki. I one tam mówiły że okres normalnie miały ....

Mi osobiście ciezko jest uwierzyć ze kobieta nie wie ze jest w ciąży. Że nie rośnie brzuch itp. Tyle nas tu jest i na tylu forach byłam w ciąży i kazda wiedziała - nawet jak ciąża była nieplanowana. Brzuchy kazda miała.

Mi osobiście ciezko jest uwierzyć ze kobieta nie wie ze jest w ciąży. Że nie rośnie brzuch itp. Tyle nas tu jest i na tylu forach byłam w ciąży i kazda wiedziała - nawet jak ciąża była nieplanowana. Brzuchy kazda miała.

Mi tak samo było ciezko uwierzyć ale jak patrzalam na ten program to każda kobieta była dość duża może dlatego nie było widać brzucha . W każdym bądź razie lekarze się później wypowiadali że są takie wypadki .

reklama
Do góry