reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Faza lutealna trwa najczęściej 14 dni. Jeśli owu była koło 15dc to cykl będzie koło 29 dni. Więc jeszcze masz chwilę do terminu @. Ja miałam zagnieżdżanie szybko. I test pozytywny 9 dpo
Ale to było bardzo szybko. Dużo dziewczyn pozytywny test widzi dopiero jakieś 12-14 dpo. Także jest jeszcze czas i nie ma się co nakręcać w jedną czy drugą stronę

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

No właśnie, każdy organizm jest inny. Ja znowu też zagnieżdżenie musiałam mieć dosyć szybko, bo beta w 24dc mi wyszła dodatnia i to było jakieś 7-8 dni po owu, a znowu testy wychodziły negatywne dostyć długo, aczkolwiek próbowałam wtedy tylko jednej firmy, a jak kupiłam innej to od razu dwie krechy były, a na wcześniejszym taki bladzioch, że ledwie widoczny, więc inne może też by wcześniej wyszły...
Moja koleżanka zrobiła betę w 27dc przy cyklach 31 i ujemna, a 5 dni później już była dodatnia, więc wszystko jest możliwe ;) trzymam kciuki ;)

reklama
Będzie, będzie :). Ja obiecałam sobie że nic nie kupię do puki nie przejdziemy prenatalnych pierwszych. Będąc jakoś w 7tc tak mi się pajacyk spodobał że musiałam go kupić [emoji14]. My mamy dużo rzeczy po synku więc znów to wszystko wykorzystam. Nie martw się mój mąż też już się pochwalił w pracy[emoji14].

dui731i.png

Nie martw się ;) też obiecałam sobie, że nic nie kupię i kupiłam kocyk i dwa pajace ;p

U mnie 26dc , owulacja była 13-14dc podkusiło mnie zrobiłam test . Oczywiście biel vizira, nie wiem po co to zrobiłam. Dzisiaj czuję się jak na @ :-(((

U mnie 26dc , owulacja była 13-14dc podkusiło mnie zrobiłam test . Oczywiście biel vizira, nie wiem po co to zrobiłam. Dzisiaj czuję się jak na @ :-(((
Jeszcze moze nie wyjsc.poki małpa nie przyszla nie trać nadziei.a ja dzis mam 22dc temp 37,1 i czuje pęcherz.boje sie jakiejs infekcji.mam bialy sluz inny niz zwykle .duzo go.dopadl mnie smutek ze nigdy sie nie uda.ech.trzymam kciuki aby małpa ciebie pomineła i zamiast niej pokazala sie 2 kreseczka.

Ja test zrobiłam 30 dnia cyklu i było widać dwie krechy cykle miałam nie regularne raz 28 raz 30 raz nawet 32 może poczekaj jeszcze albo betę zrób jakie masz przeczucie ja miałam wszystkie objawy jak na okres

Mam bóle od tygodnia i rwanie jajników. Jak to nie ciąża to pewnie coś złego, takie mam przeczucie niestety..

reklama
Do góry