raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
TakPowiedzcie mi moje drogie czy imbir jest bezpieczny w ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakPowiedzcie mi moje drogie czy imbir jest bezpieczny w ciąży?
Dziekuje [emoji4][emoji4]
Oczywiście cały pierwszy trymestr się nim wspomagalamPowiedzcie mi moje drogie czy imbir jest bezpieczny w ciąży?
Ach nie mogę uwierzyć ok nie zalewam już was tymi moimi testami [emoji847]Zobacz załącznik 945507
Bol jajników, a nawet bardzo ostre kłóHej, jakie macie objawy przed zbliżającą się owulacja? Mnie podbrzusze boli i jajniki. A jak jest u was ?
u mnie to samomój udaje że go to nie rusza, żeby nie pogłębiać mojego doła, ale widze że też go to gryzie
Ja mojemu ciagle to mówięZobaczysz kochana ja też długo naprawdę czekałam. Pamiętam jak płakałam mojemu mężowi że nie będę nigdy w ciąży. Trzymam za Ciebie kciuki z całego serca!:*
Chciałam o to samo zapytać [emoji14] bo też to słyszałam i się stosuje do tego a mój mąż jest trochę zły za to [emoji14] ja dołączę pytanie jeszcze jak wyglądają u Was starania w dni płodne? Raz dziennie czy dwa? Zawsze macie chęć czy czasem jest,, bo dni płodne to trzeba '' z góry dzięki za odpowiedźKorzystając ze was mam zapytam bo mnie nurtuje jedna rzecz jak wygląda u was seks po owulacji. Trochę się stresuje bo kiedyś czytałam, że przy staraniach po owu lepiej uważać i nie wiem ile w tym prawdy.