1
174974
Gość
Gotowe.Ja również poproszę o dopisanie do tabelki Marta, 28 lat, Toruń Nast. @ to dla mnie po porodzie zagdka, cykl staran 1, dzieci 1 synuś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gotowe.Ja również poproszę o dopisanie do tabelki Marta, 28 lat, Toruń Nast. @ to dla mnie po porodzie zagdka, cykl staran 1, dzieci 1 synuś
Przykro mi bardzo! Wracaj szybko do sił i do starań!Cześć dziewczyny, wracam do Was. Niestety moja ciąża zakończyła się poronieniem (wywołanym farmakologicznie) w 9tc. Nie rozwijała się .
Jak tylko dojdę do siebie fizycznie ruszymy ze staraniami. W praktyce pewnie koło maja .
Tak więc @Migdalove będę wdzięczna za zmianę w tabelce, bo widnieję w niej jako ciężarówka .
Nie nadrobię Was, choć zaglądałam cały czas, więc mniej więcej się orientuję co i jak .
Wielkie gratulacje dla zaciążonych!
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam. Przykro mi z powody straty... Ja również jestem na lamettcie pierwszy cykl. W poniedziałek powinnam pojawić się na usg. Sama jestem ciekawa, czy są pecherzyki.Hej. Postanowiłam do Was dołączyć. Z mężem staramy się już 1, 5 roku. W lipcu okazało się że jestem w ciąży, niestety cieszyłam się tylko jeden dzień
Teraz pierwszy cykl z lamettą w której nie ukrywam pokladam duża nadzieję. Dodam że Mąż już się przebadał, lekarz powiedział że nie jest źle ale musi brać witaminki profertil 2x1, ja też już jestem po różnych badaniach. Wszystko dobrze oprócz tsh, więc biorę euthyrox.
Mnie też pogoda usypia to sobie robię na nowo plan przyjęcia weselnego.@Migdalove dziękuję bardzo. Dzisiejsza pogoda mnie dobija, zasypiam na stojąco. A moje dziecko wulkan energii chociaż zrezygnował z przed południowej drzemki. Siedzę i patrzę na ten bałagan I nie mogę się zmobilizować do ogarnięcia tego A jutro mąż wraca po 6 tygodniach nieobecności . Chyba się jednak trzeba ruszyć...
Cześć dziewczyny, wracam do Was. Niestety moja ciąża zakończyła się poronieniem (wywołanym farmakologicznie) w 9tc. Nie rozwijała się .
Jak tylko dojdę do siebie fizycznie ruszymy ze staraniami. W praktyce pewnie koło maja .
Tak więc @Migdalove będę wdzięczna za zmianę w tabelce, bo widnieję w niej jako ciężarówka .
Nie nadrobię Was, choć zaglądałam cały czas, więc mniej więcej się orientuję co i jak .
Wielkie gratulacje dla zaciążonych!
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom