reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Cześć dziewczyny, wracam do Was. Niestety moja ciąża zakończyła się poronieniem (wywołanym farmakologicznie) w 9tc. Nie rozwijała się :(.
Jak tylko dojdę do siebie fizycznie ruszymy ze staraniami. W praktyce pewnie koło maja :).
Tak więc @Migdalove będę wdzięczna za zmianę w tabelce, bo widnieję w niej jako ciężarówka :).
Nie nadrobię Was, choć zaglądałam cały czas, więc mniej więcej się orientuję co i jak :).

Wielkie gratulacje dla zaciążonych!

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi bardzo! Wracaj szybko do sił i do starań!

Hej. Postanowiłam do Was dołączyć. Z mężem staramy się już 1, 5 roku. W lipcu okazało się że jestem w ciąży, niestety cieszyłam się tylko jeden dzień
Teraz pierwszy cykl z lamettą w której nie ukrywam pokladam duża nadzieję. Dodam że Mąż już się przebadał, lekarz powiedział że nie jest źle ale musi brać witaminki profertil 2x1, ja też już jestem po różnych badaniach. Wszystko dobrze oprócz tsh, więc biorę euthyrox.
Witam. Przykro mi z powody straty... Ja również jestem na lamettcie pierwszy cykl. W poniedziałek powinnam pojawić się na usg. Sama jestem ciekawa, czy są pecherzyki.
Powodzenia.

@Migdalove dziękuję bardzo. Dzisiejsza pogoda mnie dobija, zasypiam na stojąco. A moje dziecko wulkan energii chociaż zrezygnował z przed południowej drzemki. Siedzę i patrzę na ten bałagan I nie mogę się zmobilizować do ogarnięcia tego:p A jutro mąż wraca po 6 tygodniach nieobecności . Chyba się jednak trzeba ruszyć...:-p

@Migdalove dziękuję bardzo. Dzisiejsza pogoda mnie dobija, zasypiam na stojąco. A moje dziecko wulkan energii chociaż zrezygnował z przed południowej drzemki. Siedzę i patrzę na ten bałagan I nie mogę się zmobilizować do ogarnięcia tego:p A jutro mąż wraca po 6 tygodniach nieobecności . Chyba się jednak trzeba ruszyć...:-p
Mnie też pogoda usypia to sobie robię na nowo plan przyjęcia weselnego. :D

@Migdalove super że na wizycie wszystko ok :*
@aga6 żłóbek fajna sprawa. Mój fakt faktem poszedł do prywatnej placówki, ale najważniejsze że dziecko ma kontakt z innymi dziećmi :)
@Sanni oj już nie pamiętam nazw bo kupowałam różne. Na pewno pink test super czuły i nie pamiętam na jakim jeszcze.
@Otoona też kończę właśnie brać prenatal uno (zaczęłam brać go przed ciążą) następna paczka będzie już prenatal Duo.
@encirclede nie ma co się Kochana nakręcać że znów będzie tak samo!
@-Aia- tak mi przykro. Trzymam kciuki za szybkie dwie kreski i żeby tym razem skończyło się szczęśliwie!

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

@Migdalove super planowanie przyjęcia to coś przyjemnego:) to będzie uroczystość kościelna czy cywilna? My jesteśmy po ślubie cywilnym pamiętam 3 lata temu jak sama to wszystko planowałam;)

@Blondasek85 my się staraliśmy 2 lata. Więc ja też z tych długoterminowych staraczek byłam. Powodzenia kochana niech w końcu wam się uda :)
@-Aia- tak mi przykro :(
@Migdalove dziękuję kochana raz jeszcze :*
@KatiNails powiem Ci kochana że niby to wiem ale jednak gdzieś w głowie strach jest. Tym bardziej, że boje się, że w razie w tym razem już nie da się w ogóle uratować jajnika i go albo całkiem nie będzie albo będzie całkiem do niczego. Chociaż fakt faktem chyba wolę, że znów ten jajnik złapało niż teraz miałoby coś się z prawym zdrowym jajnikiem jeszcze porobić.

Cześć dziewczyny, wracam do Was. Niestety moja ciąża zakończyła się poronieniem (wywołanym farmakologicznie) w 9tc. Nie rozwijała się :(.
Jak tylko dojdę do siebie fizycznie ruszymy ze staraniami. W praktyce pewnie koło maja :).
Tak więc @Migdalove będę wdzięczna za zmianę w tabelce, bo widnieję w niej jako ciężarówka :).
Nie nadrobię Was, choć zaglądałam cały czas, więc mniej więcej się orientuję co i jak :).

Wielkie gratulacje dla zaciążonych!

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo mi przykro. Szybkiego powrotu do siebie [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ogólnie muszę wam powiedzieć, że czas za sybko ucieka dopiero co mówiłam, że spokojnie obrączki i sukienkę kupię dopiero w marcu żeby pasowały jak schudnę a tu zaraz marzec i trzeba iść kupić haha

Do góry