reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny, 3 dzień spóźnienia ale co chwila jakiś delikatny ból w podbrzuszu, chyba zaś nic z tego nie wyjdzie [emoji17]

Dziewczyny, 3 dzień spóźnienia ale co chwila jakiś delikatny ból w podbrzuszu, chyba zaś nic z tego nie wyjdzie [emoji17]
Póki nie ma @ jest nadzieja [emoji6] ja dzień po owulacji czekam na efekty, bo od roku takich ładnych kresek nie widziałam. Najgorsze to czekanie na miesiączke... jak co cykl. [emoji7]

Ostatnia prosta❤️ Odpoczywaj ile możesz ❤️

Oj staram sie ale ciężko z tym. Nocy nie przespałam w calosci zadnej od 2 mcy. Ogolnie jest juz bardzo ciężko.
Ale to juz lada moment.

@Magdalena2991 na tym etapie możesz brać przeciwbólowe leki wszystkie. Niby dopóki nie ma zagniezdzenia nic się nie stanie.

@Maliina zrozumiałam że 30 lat haha, ale chyba chodzi jednak o 30tc więc już teraz z górki [emoji4] Kiedy masz 3 prenatalne?
30 lat bylo rok femu.. Za miesiąc stuknie 31 :p a chodzi dokladnie o 30 tc. Prenatalne mam za 2 tyg w piatek 22.02 bedzie to 31+5 a teraz w piątek mam wizyte u mojego doktorka.

Oj ja też dzisiaj dostałam tak jakby kolki, nie wiem jak to nazwać ale tak mnie rwało, że nawet przy parciu w wc okropnie bolało, do łez, że w końcu od pół roku wzięłam coś przeciwbólowego. Ogólnie to już na prawdę musi mnie coś okropnie boleć, żebym sięgnęła po przeciwbólówki jakiekolwiek. Niestety w domu tylko ibuprofen był więc go wzięłam, ale i tak cykl raczej na straty.
Ja w tej ciąży pochlonelam sporo apapu ze wzgledu na silne migreny. Chyba nigdy tyle glowa mnie nie bolala przez cale zycie co w tej ciazy.

W to już raczej wątpię, chociaż różnie może być. Tak czy inaczej biorę progesteron więc raczej to by zaburzyło owulację. Mi się wydaję, że owulacja mogła być między 11 a 12 dc, to by się zgadzało bo tam jest skok i objawy się zgadzałyby.
Tak najprawdopodobniej by tak było jeżeli nie będzie innego skoku :)

reklama
Dokładnie to czekanie jest najgorsze. Myśmy dopiero w październiku zaczęli się starać ale jak się widzi że innym w koło od tak fajnie się udaje to aż smutno
Póki nie ma @ jest nadzieja [emoji6] ja dzień po owulacji czekam na efekty, bo od roku takich ładnych kresek nie widziałam. Najgorsze to czekanie na miesiączke... jak co cykl. [emoji7]

Do góry