Jivka
Moderator
Dzięki! Ale jakoś wewnętrznie już wiem że czekam na @ [emoji4]Oby Tobie się udało ![emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki! Ale jakoś wewnętrznie już wiem że czekam na @ [emoji4]Oby Tobie się udało ![emoji3590]
Mi gin kazał brać trzy opakowania castagnusa. Jaknym zaszla to odstawic, nie zaszkodziProszę doradzcie mi, castagnus brać do owulacji czy cały cykl? Nie zaszkodzi jego branie po owulacji np gdyby udało się w końcu zajść w ciążę? Z gory dziękuję za pomoc [emoji8]
Dziękuję za pomoc [emoji4]Mi gin kazał brać trzy opakowania castagnusa. Jaknym zaszla to odstawic, nie zaszkodzi
Dziewczyny a to jest lek na receptę?Mi gin kazał brać trzy opakowania castagnusa. Jaknym zaszla to odstawic, nie zaszkodzi
Ostatnia prosta Odpoczywaj ile możeszU mnie stuknela dzis 30tka jeszcze chwila moment i będziemy po wszystkim
Bez recepty [emoji6]Dziewczyny a to jest lek na receptę?