reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Tak,miałam 4,750 a powinnam mieć z tego co kojarzę 2,1 maksymalnie. Jutro idę właśnie do laboratorium powtórzyć wyniki po miesiącu brania euthyroxu. No i zrobić glukozę i przeciwciała jeśli chodzi jeszcze o tarczycę.
Bardzo bym chciała żeby się okazało że już jest wszystko ok i są szanse na powodzenie, ale zobaczymy.
Więc nie przejmuj się że nie wychodzi, bo to możliwe że przez tsh [emoji4] Daj znać jutro jak wyniki!

reklama
a to dziadyga :p mi na prenatalnych powiedziano ze syn i jest dorodny syn :p
oczywiscie mozna sie przejechac dlatego dobry lekarz powie ale dopowie by sie wstrzymac z wyprawka bo to zawsze moze sie jeszcze zmienic i lepiej sie nie nastawiac.

Zdziwiłam się bo mój gin już w zeszłym tygodniu próbował wypatrzyc, ale wstrzymał się od opinii, no nie był pewny. A ten nic- nawet nie chciał spojrzeć:/ Dziadyga jak nic :D

Cześć Dziewczyny u mnie akurat 11 dc, wydaje mi się ze jesten przed owu kilka dni... niepokoi mnie tylko ten śluz... nie mam takiego plodnego „książkowego” ciągnącego się, przezroczystego jak galaretka:/ zawsze, ale to zawsze jest wodnisty, z domieszka jakby białego sluzu... czy to może wpływać na zajście ? Kiedyś jak mówiłam o tym mojej gin. to powiedziała, ze ten płodny śluz może być w środku. Ale jak Boga kocham, jeszcze nigdy nie widziałam takiego na zewnątrz :/ eeeh
Może jutro coś podziałam po pracy i na weekendzik, póki co ❤️❤️❤️ było tylko raz w 7 dc.
A tsh kurcze miałam zbadać i jakos ciagle mi nie po drodze :/ muszę pójść w koncu :zawstydzona/y:

Czy może dieta, nieregularne posiłki u mnie maja wplyw? pewnie tez, częstość ❤️, No ale niestety nie mam możliwości za czesto... (w czerwcu ❤️ wystarczyło tylko 2 razy w 11 i 12 dniu cyklu) a tu już pół roku mija... i znowu nic :/

Irenka ja przed ciaza jadlam bardzo nieregularnie.. do tego na szybko byle co czesto fast food.. w pracy kawa jakis owoc i plodny sluz mialam co cykl. mozliwe ze rzeczywiscie w srodku u ciebie zostaje to co ma byc? kontynuujecie z conceive? czy odpuscilas ten zel narazie..

Znalazłam taką grafikę na Pinterest - z ułożenia chłopcy mi się potwierdzają bo oboje ułożyli się w górnym prawym rogu. Teraz fasolka jest na dole po prawej [emoji177]

Ciężarne, sprawdza się u Was?
Zobacz załącznik 933525
Mo powiem wam że coś w tym jest 1 ciąża córka na dole ułożona fasolka, druga też na dole i też chodzę z drugą córka
Heheh

Cześć Dziewczyny u mnie akurat 11 dc, wydaje mi się ze jesten przed owu kilka dni... niepokoi mnie tylko ten śluz... nie mam takiego plodnego „książkowego” ciągnącego się, przezroczystego jak galaretka:/ zawsze, ale to zawsze jest wodnisty, z domieszka jakby białego sluzu... czy to może wpływać na zajście ? Kiedyś jak mówiłam o tym mojej gin. to powiedziała, ze ten płodny śluz może być w środku. Ale jak Boga kocham, jeszcze nigdy nie widziałam takiego na zewnątrz :/ eeeh
Może jutro coś podziałam po pracy i na weekendzik, póki co ❤️❤️❤️ było tylko raz w 7 dc.
A tsh kurcze miałam zbadać i jakos ciagle mi nie po drodze :/ muszę pójść w koncu :zawstydzona/y:
Ja też nigdy nie miałam śluzu płodnego ;) a zaszłam w pierwszym cyklu teraz, więc reguły nie ma ;) i w czasie seksu jakoś super mokro to ja tam nie miałam wręcz przeciwnie bo brak ochoty było tylko wiesz jak działa mózg kobiety jak mus to mus :p

reklama
Czy może dieta, nieregularne posiłki u mnie maja wplyw? pewnie tez, częstość ❤️, No ale niestety nie mam możliwości za czesto... (w czerwcu ❤️ wystarczyło tylko 2 razy w 11 i 12 dniu cyklu) a tu już pół roku mija... i znowu nic :/
Badalas prolaktynę i TSH ? Czy mam cię kopnąć w zadek ? Ile razy powtarzałam że gdyby nie moja głupota i dwa badania warte nawet nie 50 zł może już bym rodziła ???? A tak to też czekałam na zbawienie ale jakoś do mnie nie dotarło, szczęście tylko, że jak już się udało to od razu !

Do góry