reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Tak,miałam 4,750 a powinnam mieć z tego co kojarzę 2,1 maksymalnie. Jutro idę właśnie do laboratorium powtórzyć wyniki po miesiącu brania euthyroxu. No i zrobić glukozę i przeciwciała jeśli chodzi jeszcze o tarczycę.
Bardzo bym chciała żeby się okazało że już jest wszystko ok i są szanse na powodzenie, ale zobaczymy.
Więc nie przejmuj się że nie wychodzi, bo to możliwe że przez tsh [emoji4] Daj znać jutro jak wyniki!

reklama
a to dziadyga :p mi na prenatalnych powiedziano ze syn i jest dorodny syn :p
oczywiscie mozna sie przejechac dlatego dobry lekarz powie ale dopowie by sie wstrzymac z wyprawka bo to zawsze moze sie jeszcze zmienic i lepiej sie nie nastawiac.

Zdziwiłam się bo mój gin już w zeszłym tygodniu próbował wypatrzyc, ale wstrzymał się od opinii, no nie był pewny. A ten nic- nawet nie chciał spojrzeć:/ Dziadyga jak nic :D

Cześć Dziewczyny u mnie akurat 11 dc, wydaje mi się ze jesten przed owu kilka dni... niepokoi mnie tylko ten śluz... nie mam takiego plodnego „książkowego” ciągnącego się, przezroczystego jak galaretka:/ zawsze, ale to zawsze jest wodnisty, z domieszka jakby białego sluzu... czy to może wpływać na zajście ? Kiedyś jak mówiłam o tym mojej gin. to powiedziała, ze ten płodny śluz może być w środku. Ale jak Boga kocham, jeszcze nigdy nie widziałam takiego na zewnątrz :/ eeeh
Może jutro coś podziałam po pracy i na weekendzik, póki co ❤️❤️❤️ było tylko raz w 7 dc.
A tsh kurcze miałam zbadać i jakos ciagle mi nie po drodze :/ muszę pójść w koncu :zawstydzona/y:

Czy może dieta, nieregularne posiłki u mnie maja wplyw? pewnie tez, częstość ❤️, No ale niestety nie mam możliwości za czesto... (w czerwcu ❤️ wystarczyło tylko 2 razy w 11 i 12 dniu cyklu) a tu już pół roku mija... i znowu nic :/

Irenka ja przed ciaza jadlam bardzo nieregularnie.. do tego na szybko byle co czesto fast food.. w pracy kawa jakis owoc i plodny sluz mialam co cykl. mozliwe ze rzeczywiscie w srodku u ciebie zostaje to co ma byc? kontynuujecie z conceive? czy odpuscilas ten zel narazie..

Znalazłam taką grafikę na Pinterest - z ułożenia chłopcy mi się potwierdzają bo oboje ułożyli się w górnym prawym rogu. Teraz fasolka jest na dole po prawej [emoji177]

Ciężarne, sprawdza się u Was?
Zobacz załącznik 933525
Mo powiem wam że coś w tym jest 1 ciąża córka na dole ułożona fasolka, druga też na dole i też chodzę z drugą córka
Heheh

Cześć Dziewczyny u mnie akurat 11 dc, wydaje mi się ze jesten przed owu kilka dni... niepokoi mnie tylko ten śluz... nie mam takiego plodnego „książkowego” ciągnącego się, przezroczystego jak galaretka:/ zawsze, ale to zawsze jest wodnisty, z domieszka jakby białego sluzu... czy to może wpływać na zajście ? Kiedyś jak mówiłam o tym mojej gin. to powiedziała, ze ten płodny śluz może być w środku. Ale jak Boga kocham, jeszcze nigdy nie widziałam takiego na zewnątrz :/ eeeh
Może jutro coś podziałam po pracy i na weekendzik, póki co ❤️❤️❤️ było tylko raz w 7 dc.
A tsh kurcze miałam zbadać i jakos ciagle mi nie po drodze :/ muszę pójść w koncu :zawstydzona/y:
Ja też nigdy nie miałam śluzu płodnego ;) a zaszłam w pierwszym cyklu teraz, więc reguły nie ma ;) i w czasie seksu jakoś super mokro to ja tam nie miałam wręcz przeciwnie bo brak ochoty było tylko wiesz jak działa mózg kobiety jak mus to mus :p

reklama
Czy może dieta, nieregularne posiłki u mnie maja wplyw? pewnie tez, częstość ❤️, No ale niestety nie mam możliwości za czesto... (w czerwcu ❤️ wystarczyło tylko 2 razy w 11 i 12 dniu cyklu) a tu już pół roku mija... i znowu nic :/
Badalas prolaktynę i TSH ? Czy mam cię kopnąć w zadek ? Ile razy powtarzałam że gdyby nie moja głupota i dwa badania warte nawet nie 50 zł może już bym rodziła ???? A tak to też czekałam na zbawienie ale jakoś do mnie nie dotarło, szczęście tylko, że jak już się udało to od razu !

Do góry