reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Super gratuluję [emoji173][emoji173]Czasami lepiej poczekac bo tak wcześnie to sie tylko moze czlowiek nastawic a po kilku tygodniach zmiana totalna [emoji12]

Wiem, wiem. Ale każdy mówi, że na prenatalnych już coś wiedzą A tu d*pa :D cieszę się najbardziej, ze dzieciątko zdrowe :) A kolor wyprawki to już dalszy plan:p

reklama
Wiem, wiem. Ale każdy mówi, że na prenatalnych już coś wiedzą A tu d*pa :D cieszę się najbardziej, ze dzieciątko zdrowe :) A kolor wyprawki to już dalszy plan:p
Ja do tej pory miałam przez 3 lekarzy 3 razy potwierdzona dziewczynke, juz pierwszy raz na prenatalnych a ostatnio gin jednak nie był pewny[emoji85]moze jutro sie cos wyjasni wreszcie [emoji14]

Łączę się w nieszczęściu [emoji8]
U mnie dzisiaj 9dc ale tym razem nic nie sprawdzam, jak ma być to będzie [emoji4]
Kuurcze, szkoda wielka. :(
Też mi trochę przykro, ale ten cykl był jakiś dziwny i w sumie się spodziewałam, że tak się skończy.
Na szczęście mam wrażenie, że teraz będę podchodzić na spokojnie i mniej sobie wkręcać bo do końca cyklu żadne objawy nie są u mnie miarodajne bo odkąd tylko pamiętam mam zawsze przed okresem objawy jak w ciąży :p
Także jak już naprawdę w niej będę to się nie zorientuje.
Chociaż szczerze przyznam, że czuję się zdemotywowana i nie chce mi się znów próbować, mimo że bardzo pragniemy dziecka

@Migdalove mi po prostu w tym cyklu tak nie zależy bo październik mam już obstawiony w daty - 25.10 straciłam synka, a 26.10 córka ma urodziny... Więc jeśli teraz wyjdzie to po prostu tak miało być. Poza tym jeśli nie zajdę w ciążę to jedziemy w marcu na wakacje [emoji4]

@Magdalena2991 a jak u Ciebie z tsh? Dobrze kojarzę że mialas wysokie? Może jak zbijesz to dopiero pyknie? Nie trać dobrej wiary [emoji8]

Nie chciał "Dziad" dac się namówić. Mówił, ze na wcześnie
a to dziadyga :p mi na prenatalnych powiedziano ze syn i jest dorodny syn :p
oczywiscie mozna sie przejechac dlatego dobry lekarz powie ale dopowie by sie wstrzymac z wyprawka bo to zawsze moze sie jeszcze zmienic i lepiej sie nie nastawiac.

reklama
@Migdalove mi po prostu w tym cyklu tak nie zależy bo październik mam już obstawiony w daty - 25.10 straciłam synka, a 26.10 córka ma urodziny... Więc jeśli teraz wyjdzie to po prostu tak miało być. Poza tym jeśli nie zajdę w ciążę to jedziemy w marcu na wakacje [emoji4]

@Magdalena2991 a jak u Ciebie z tsh? Dobrze kojarzę że mialas wysokie? Może jak zbijesz to dopiero pyknie? Nie trać dobrej wiary [emoji8]
Tak,miałam 4,750 a powinnam mieć z tego co kojarzę 2,1 maksymalnie. Jutro idę właśnie do laboratorium powtórzyć wyniki po miesiącu brania euthyroxu. No i zrobić glukozę i przeciwciała jeśli chodzi jeszcze o tarczycę.
Bardzo bym chciała żeby się okazało że już jest wszystko ok i są szanse na powodzenie, ale zobaczymy.

Do góry