reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Super gratuluję [emoji173][emoji173]Czasami lepiej poczekac bo tak wcześnie to sie tylko moze czlowiek nastawic a po kilku tygodniach zmiana totalna [emoji12]

Wiem, wiem. Ale każdy mówi, że na prenatalnych już coś wiedzą A tu d*pa :D cieszę się najbardziej, ze dzieciątko zdrowe :) A kolor wyprawki to już dalszy plan:p

reklama
Wiem, wiem. Ale każdy mówi, że na prenatalnych już coś wiedzą A tu d*pa :D cieszę się najbardziej, ze dzieciątko zdrowe :) A kolor wyprawki to już dalszy plan:p
Ja do tej pory miałam przez 3 lekarzy 3 razy potwierdzona dziewczynke, juz pierwszy raz na prenatalnych a ostatnio gin jednak nie był pewny[emoji85]moze jutro sie cos wyjasni wreszcie [emoji14]

Łączę się w nieszczęściu [emoji8]
U mnie dzisiaj 9dc ale tym razem nic nie sprawdzam, jak ma być to będzie [emoji4]
Kuurcze, szkoda wielka. :(
Też mi trochę przykro, ale ten cykl był jakiś dziwny i w sumie się spodziewałam, że tak się skończy.
Na szczęście mam wrażenie, że teraz będę podchodzić na spokojnie i mniej sobie wkręcać bo do końca cyklu żadne objawy nie są u mnie miarodajne bo odkąd tylko pamiętam mam zawsze przed okresem objawy jak w ciąży :p
Także jak już naprawdę w niej będę to się nie zorientuje.
Chociaż szczerze przyznam, że czuję się zdemotywowana i nie chce mi się znów próbować, mimo że bardzo pragniemy dziecka

@Migdalove mi po prostu w tym cyklu tak nie zależy bo październik mam już obstawiony w daty - 25.10 straciłam synka, a 26.10 córka ma urodziny... Więc jeśli teraz wyjdzie to po prostu tak miało być. Poza tym jeśli nie zajdę w ciążę to jedziemy w marcu na wakacje [emoji4]

@Magdalena2991 a jak u Ciebie z tsh? Dobrze kojarzę że mialas wysokie? Może jak zbijesz to dopiero pyknie? Nie trać dobrej wiary [emoji8]

Nie chciał "Dziad" dac się namówić. Mówił, ze na wcześnie
a to dziadyga :p mi na prenatalnych powiedziano ze syn i jest dorodny syn :p
oczywiscie mozna sie przejechac dlatego dobry lekarz powie ale dopowie by sie wstrzymac z wyprawka bo to zawsze moze sie jeszcze zmienic i lepiej sie nie nastawiac.

reklama
@Migdalove mi po prostu w tym cyklu tak nie zależy bo październik mam już obstawiony w daty - 25.10 straciłam synka, a 26.10 córka ma urodziny... Więc jeśli teraz wyjdzie to po prostu tak miało być. Poza tym jeśli nie zajdę w ciążę to jedziemy w marcu na wakacje [emoji4]

@Magdalena2991 a jak u Ciebie z tsh? Dobrze kojarzę że mialas wysokie? Może jak zbijesz to dopiero pyknie? Nie trać dobrej wiary [emoji8]
Tak,miałam 4,750 a powinnam mieć z tego co kojarzę 2,1 maksymalnie. Jutro idę właśnie do laboratorium powtórzyć wyniki po miesiącu brania euthyroxu. No i zrobić glukozę i przeciwciała jeśli chodzi jeszcze o tarczycę.
Bardzo bym chciała żeby się okazało że już jest wszystko ok i są szanse na powodzenie, ale zobaczymy.

Do góry