reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny doradzcie chciałam po tej wizycie oczywiście jak będzie ok powiedzieć pracodawcy i za miesiąc wziąć L4 ale normalnie boje się ich reakcji i zastanawiam się czy mówić czy miesiąc się jeszcze nie odzywać i iść na zwolnienie no kurcze bije się myślami, przypomnę że pracuje tam tylko pół roku, a jestem już w 3 msc ciąży :) ale z tego się akurat cieszę :p spełnia się moje marzenie więc pierwotnie miałam powiedzieć że planowaliśmy później bla bla bla, ale nie będę tak kłamać mój Skarbek jest wyśniony i wyczekany :p

reklama
Witam Was moje kobietki w ten zimny poranek ❤️
Jak tam u Was? Coś się zmieniło od kiedy nie było mnie? Jakaś nowa fasolka?

U mnie dziwna sytuacja. @ przyszła w terminie, ale nie bolała tak jak zawsze. 1 dzień plamienie, potem się rozkręciła, czułam bóle małpowe ale nie tak jak zwykle (zawsze zwijam się z bolu i biorę urlop na żądanie). Tym razem bolało bo bolalo, ale się świetnie czułam i nawet ciężką dostawę w pracy rozładowałam. Dziś 5dzien, a zostało same plamienie. Wczoraj od popołudnia plamie, nic więcej. Coś mi się rozregulowalo? Zwykle @ trwa 6-8 dni, a teraz? Teoretycznie 4. Help me

Hej dziewczyny :) Ja w końcu wracam do żywych. 26h spędziłam w samochodzie na zmianę spałam albo prowadziłam. Dramat. Jeszcze dwa dni urlopu to może dojdę do siebie w końcu. A co do starań to już bym chciała testować a tu jeszcze 6dni do @.

Hej wam! Za mną ciężka noc... Ciągle się budziłam, a jak już spałam to miałam okropne koszmary, takie realne, że nawet jak się przebudziłam to myślałam, że to wszystko działo się na prawdę.
Chyba przez ostatnie noce były pełnie księżyca..
Też mialam koszmarną noc.. i co?!..obudziłam się z wirusem! Nos zatkany. Gorączka. Ledwo mówię. :(

Chyba przez ostatnie noce były pełnie księżyca..
Też mialam koszmarną noc.. i co?!..obudziłam się z wirusem! Nos zatkany. Gorączka. Ledwo mówię. :(
czyli to jakies zarazliwe. 2 ostatnie noce tak mi ksiezyc nad glowa swiecil.. noce byly tragicznie i tez jakas podziebiona jestem.. nos zatkany a z takim nosem nie umiem spac.

Irenka ja przed ciaza jadlam bardzo nieregularnie.. do tego na szybko byle co czesto fast food.. w pracy kawa jakis owoc i plodny sluz mialam co cykl. mozliwe ze rzeczywiscie w srodku u ciebie zostaje to co ma byc? kontynuujecie z conceive? czy odpuscilas ten zel narazie..

No to ja to samo... tak odpuściłam :( ani żelu, ani testów już nie używam i nie robię :/ może powinnam znowu zacząć kurka:/ ale zas znowu bede myśleć ciagle

reklama
Ja też nigdy nie miałam śluzu płodnego ;) a zaszłam w pierwszym cyklu teraz, więc reguły nie ma ;) i w czasie seksu jakoś super mokro to ja tam nie miałam wręcz przeciwnie bo brak ochoty było tylko wiesz jak działa mózg kobiety jak mus to mus :p
Noooo hi hi ja czuje, ze jest tego więcej - no ale taki wodnisty- mój dzisiaj wraca to może coś będzie ❤️ Niestety czesto nie mogę, to chociaż w płodne podziałam

Do góry