reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja teraz niby 27 cykl z rzędu, ale pierwszy taki cykl starań po poronieniu na poważnie i czuję się jakbym w ogóle pierwszy raz się starała, chociaż objawów jeszcze nie mam żadnych, nie wkręcam sobie bo dopiero teraz mogę mieć owulację. :D Moja przyjaciółka niedawno urodziła, teraz koleżanka inna w ciąży jest i też tak fajnie powymieniać się emocjami. :)
Raz w życiu zobaczyłam na teście dwie kreski. Kilka miesięcy wcześniej o nich marzyłam, ale w tym momencie był to dla mnie koniec świata. Patologiczny związek, przemoc i używki. W 10tygodniu zauważyłam że coś jest nie tak, tym bardziej ze byłam po trzech plamieniach. Jak poszłam do lekarza okazało się ze zostało tylko puste jajo plodowe. Nie było fasolki :( dlatego teraz tak się boję

reklama
U mnie już 23 dc. Mimo, że moja koleżanka niedługo rodzi a moja szwagierka dopiero w święta zobaczyła dwie kreski to nie rozmawiam z nimi o swoich staraniach. Bo o ile koleżanka raczej się ciąży nie spodziewała i pewnie mnie nie zrozumie to szwagierka się o nią starała moim zdaniem. Tyle, że jak jej powiem to już pół Polski będzie o tym wiedziało i wszyscy będą naciskać.
Wystarczycie mi Wy babeczki zawsze z dobrą radą i wsparciem :)

U mnie już 23 dc. Mimo, że moja koleżanka niedługo rodzi a moja szwagierka dopiero w święta zobaczyła dwie kreski to nie rozmawiam z nimi o swoich staraniach. Bo o ile koleżanka raczej się ciąży nie spodziewała i pewnie mnie nie zrozumie to szwagierka się o nią starała moim zdaniem. Tyle, że jak jej powiem to już pół Polski będzie o tym wiedziało i wszyscy będą naciskać.
Wystarczycie mi Wy babeczki zawsze z dobrą radą i wsparciem :)

Czasem lepiej nie mówić. Po co dokładać stresu :)
Za niedługo będziesz mogła z nimi gadać o ciążowych rozterkach :)

Hej Wam! :) Jakie macie na dzisiaj plany? My z mężem chyba wieczorkiem wyskoczymy na randkę. :)
Do nas na weekend moi rodzice przyjeżdżają. Mama pierwszy raz będzie u mnie w odwiedzinach, będziemy sprzątać wszystko na błysk żeby nie miała czego skomentować hahaha
Randki nie będzie bo mąż mi zalazł za skórę dziś bardzo i mimo, że przeprosił to mam to gdzieś. Niech se przemyśli swoje zachowanie :p

Ja dziś wizytuję, jutro M. ma imieniny, robimy przy okazji Dzień Babci, wiec będzie fajny obiadek z moja mama i moja babcia, jakas fajna kolacyjka, potem jak dzieci usną, pewnie programy w karty [emoji23] mamy rozgrywki w kanastę i założyliśmy sie, ze kto wygra kupuje tort w cukierni [emoji23] czas mamy do narodzin maluszka.

Ja dziś niestety 12h w pracy :( także późnym wieczorem pewnie serial i lulu a jutro spotkanie ze znajomymi to dzień będzie zabiegany ;)

Ja dziś wizytuję, jutro M. ma imieniny, robimy przy okazji Dzień Babci, wiec będzie fajny obiadek z moja mama i moja babcia, jakas fajna kolacyjka, potem jak dzieci usną, pewnie programy w karty [emoji23] mamy rozgrywki w kanastę i założyliśmy sie, ze kto wygra kupuje tort w cukierni [emoji23] czas mamy do narodzin maluszka.
Trzymam kciuki za wizyte [emoji110][emoji110] dawaj znac zaraz po !

reklama
Moj maz i randka... Juz to widze :p jutro jedziemy ogladac mieszkania tak z musu, bo nie ma nic co ze zdjec nam sie nawet podoba. Czas okropnie goni ;/

Do góry