reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja teraz niby 27 cykl z rzędu, ale pierwszy taki cykl starań po poronieniu na poważnie i czuję się jakbym w ogóle pierwszy raz się starała, chociaż objawów jeszcze nie mam żadnych, nie wkręcam sobie bo dopiero teraz mogę mieć owulację. :D Moja przyjaciółka niedawno urodziła, teraz koleżanka inna w ciąży jest i też tak fajnie powymieniać się emocjami. :)
Raz w życiu zobaczyłam na teście dwie kreski. Kilka miesięcy wcześniej o nich marzyłam, ale w tym momencie był to dla mnie koniec świata. Patologiczny związek, przemoc i używki. W 10tygodniu zauważyłam że coś jest nie tak, tym bardziej ze byłam po trzech plamieniach. Jak poszłam do lekarza okazało się ze zostało tylko puste jajo plodowe. Nie było fasolki :( dlatego teraz tak się boję

reklama
U mnie już 23 dc. Mimo, że moja koleżanka niedługo rodzi a moja szwagierka dopiero w święta zobaczyła dwie kreski to nie rozmawiam z nimi o swoich staraniach. Bo o ile koleżanka raczej się ciąży nie spodziewała i pewnie mnie nie zrozumie to szwagierka się o nią starała moim zdaniem. Tyle, że jak jej powiem to już pół Polski będzie o tym wiedziało i wszyscy będą naciskać.
Wystarczycie mi Wy babeczki zawsze z dobrą radą i wsparciem :)

U mnie już 23 dc. Mimo, że moja koleżanka niedługo rodzi a moja szwagierka dopiero w święta zobaczyła dwie kreski to nie rozmawiam z nimi o swoich staraniach. Bo o ile koleżanka raczej się ciąży nie spodziewała i pewnie mnie nie zrozumie to szwagierka się o nią starała moim zdaniem. Tyle, że jak jej powiem to już pół Polski będzie o tym wiedziało i wszyscy będą naciskać.
Wystarczycie mi Wy babeczki zawsze z dobrą radą i wsparciem :)

Czasem lepiej nie mówić. Po co dokładać stresu :)
Za niedługo będziesz mogła z nimi gadać o ciążowych rozterkach :)

Hej Wam! :) Jakie macie na dzisiaj plany? My z mężem chyba wieczorkiem wyskoczymy na randkę. :)
Do nas na weekend moi rodzice przyjeżdżają. Mama pierwszy raz będzie u mnie w odwiedzinach, będziemy sprzątać wszystko na błysk żeby nie miała czego skomentować hahaha
Randki nie będzie bo mąż mi zalazł za skórę dziś bardzo i mimo, że przeprosił to mam to gdzieś. Niech se przemyśli swoje zachowanie :p

Ja dziś wizytuję, jutro M. ma imieniny, robimy przy okazji Dzień Babci, wiec będzie fajny obiadek z moja mama i moja babcia, jakas fajna kolacyjka, potem jak dzieci usną, pewnie programy w karty [emoji23] mamy rozgrywki w kanastę i założyliśmy sie, ze kto wygra kupuje tort w cukierni [emoji23] czas mamy do narodzin maluszka.

Ja dziś niestety 12h w pracy :( także późnym wieczorem pewnie serial i lulu a jutro spotkanie ze znajomymi to dzień będzie zabiegany ;)

Ja dziś wizytuję, jutro M. ma imieniny, robimy przy okazji Dzień Babci, wiec będzie fajny obiadek z moja mama i moja babcia, jakas fajna kolacyjka, potem jak dzieci usną, pewnie programy w karty [emoji23] mamy rozgrywki w kanastę i założyliśmy sie, ze kto wygra kupuje tort w cukierni [emoji23] czas mamy do narodzin maluszka.
Trzymam kciuki za wizyte [emoji110][emoji110] dawaj znac zaraz po !

reklama
Moj maz i randka... Juz to widze :p jutro jedziemy ogladac mieszkania tak z musu, bo nie ma nic co ze zdjec nam sie nawet podoba. Czas okropnie goni ;/

Do góry