reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja w 6+0 tc miałam dopiero malutki pęcherzyk ciążowy. A termin mam na 29.08 więc kochana na bank spóźniła ci się owu. Zbadaj betę pojutrze. Jak będzie przyrost to ciąża idzie spokojnie. Nie panikowalabym.

A dlaczego juz poszlas do lekarza ? Jakies wczesniejsze.poronienia, ciaze pozamaciczne ? Czy tylko ciekawosc ? Powtorz bete tak jak dziewczyny mowia.
Odebrałam wynik podwyższonej bety i z ciekawości po prostu poszłam. Byłam na początku cyklu i miał być to cykl bez, ale jak sam lekarz dzisiaj zauważył, owu się pojawiła z opóźnieniem.

Odebrałam wynik podwyższonej bety i z ciekawości po prostu poszłam. Byłam na początku cyklu i miał być to cykl bez, ale jak sam lekarz dzisiaj zauważył, owu się pojawiła z opóźnieniem.

Ja mialam isc pierwszy raz w 8 tygodniu. Ale bardzo bolal mnie brzuch dlatego 5+3, a pozniej 3 tygodnie strachu.

Ja mialam isc pierwszy raz w 8 tygodniu. Ale bardzo bolal mnie brzuch dlatego 5+3, a pozniej 3 tygodnie strachu.
Dostałam duphaston. Powiedział, że albo po określonym terminie dostanę @, tzn za 5 dni, a jak nie to ewentualnej ciąży nie zaszkodzi. Czytałam teraz właśnie ulotkę, że jest to lek podtrzymujacy ciążę więc faktycznie, może nic straconego. :)

Jest bezwonny? Gorzej jesli wyczuwasz niepokojacy zapach. U mnie lekarz mowil ze wszystko jest w porządku z wydzielina. Jak mam jak woda to przezroczysta.. A jak jest gestsza to taka zolta kremowa jak budyn.

U mnie ok. Badania mi sie posypaly i mocz mi lekko nie gra... Krzywa cukrowa wyszla na czczo podwzyszona a hba1c wyszlo bardzo niskie jakbym sie glodzila i miala spadki cukru :p
Bobo kopie jak szalony niestety wciąż czuje ze jest ulozony poprzecznie. Mam nadzieję ze ta pozycja mu sie za bardzo nie spodobała.
Nie, nie ma żadnego zapachu, nic mnie nie swędzi, nie piecze jedynie jest właśnie taki jak budyń waniliowy ;) o kurcze to nie dobrze jeszcze na sam koniec nie potrzebne dodatkowe niespodzianki :/ mnie teraz przed tą wizyta czekają właśnie wszystkie badania ponad 2 stówki pójdzie :/

Ja juz po wizycie, wyniki mi sie zepsuly [emoji52] mam brac zelazo i antybiotyk bo wyszly mi liczne bakterie w moczu [emoji52] dalej duphaston 3x1, magnez 6x1 + nospa jak znow bolesnie bedzie mi sie brzuch spinal i mam wiecej leżeć wtedy.

A tak oglonie reszta ok, dzidzia ma juz 16,4cm i wazy 260g [emoji7] no i doktorek nie potwierdził mi dzis corki bo teraz juz sam nie byl pewny [emoji52]

Paulina ja też mam taki od czasu do czasu i też wujek google odpalony i złe myśli od razu [emoji16] wogole stresuje się co nie miara. Właśnie stoję w kolejce do rejestracji i się trzęsę
Pisałam dzisiaj do mojego lekarza bo odstawił mi na kilka dni heparyne przez te plamienia i pytałam o ten śluz, ale odpisał tylko na heparyne więc pewnie ten śluz normalny jest bo tak to by coś mówił ...

reklama
Ja juz po wizycie, wyniki mi sie zepsuly [emoji52] mam brac zelazo i antybiotyk bo wyszly mi liczne bakterie w moczu [emoji52] dalej duphaston 3x1, magnez 6x1 + nospa jak znow bolesnie bedzie mi sie brzuch spinal i mam wiecej leżeć wtedy.

A tak oglonie reszta ok, dzidzia ma juz 16,4cm i wazy 260g [emoji7] no i doktorek nie potwierdził mi dzis corki bo teraz juz sam nie byl pewny [emoji52]
O kurcze :/ dobrze, że przynajmniej z dzidzia wszystko w porządku a wyniki na pewno szybko wyprostujesz :)

Do góry