reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ej no wszystkie sie przenosicie ? [emoji52] szkoda... bo my te ktore juz staraczkami nie jestesmy a wam kibicujemy to nie bedziemy juz nawet wiedzieć co u was [emoji20]
Mam wyniki, beta 0.100 ciąży nie ma...
Bardzo mi przykro [emoji20][emoji20]
Ja polecam w Żorach Sonomedico :)
Dzwonilam tam tydzien temu ale powiedzieli mi zebym dzwonila dopiero za dwa tygodnie sie umawiać...a ja potrzebowalam na juz miec termin tych badań wiec znalazłam lekarza w Raciborzu. [emoji6]
Ojej zostaniemy tu same?
Właśnie ? [emoji52]

Ej no wszystkie sie przenosicie ? [emoji52] szkoda... bo my te ktore juz staraczkami nie jestesmy a wam kibicujemy to nie bedziemy juz nawet wiedzieć co u was [emoji20]Bardzo mi przykro [emoji20][emoji20] Dzwonilam tam tydzien temu ale powiedzieli mi zebym dzwonila dopiero za dwa tygodnie sie umawiać...a ja potrzebowalam na juz miec termin tych badań wiec znalazłam lekarza w Raciborzu. [emoji6]Właśnie ? [emoji52]
Szkoda.. Bo naprawdę zzylam się i nie jest mi obojetny los innych staraczek. W koncu kazda z nas nią była.

Daga jak tam córeczka? Karmicie się cycem czy mm? Podaj zdjęcia nowe ;)

Malinka jak USG?

Kolejny test zrobiony i biel poraża, pod żadnym kątem nawet cienia cienia kreseczki nie widać [emoji24] dwa dni do @. I złapałam doła. Znów mam głupie myśli że chyba nie jestem dobrą matką skoro Bóg nie chce dać mi drugiego dziecka :(

reklama
Daga jak tam córeczka? Karmicie się cycem czy mm? Podaj zdjęcia nowe ;)

Malinka jak USG?

Kolejny test zrobiony i biel poraża, pod żadnym kątem nawet cienia cienia kreseczki nie widać [emoji24] dwa dni do @. I złapałam doła. Znów mam głupie myśli że chyba nie jestem dobrą matką skoro Bóg nie chce dać mi drugiego dziecka :(
Ale wciaz jestes przed @ i nie wiadomo co sie w te 2 dni moze wydarzyć :) nie przekreslalabym tego :)
A usg mam 16.50

Do góry