U mnie też nici z 2018 i to definitywnie, bo świeżo po @ jestem[emoji6] to do zobaczenia na starczkach 2019[emoji4]Ja juz się przeniosłam dawno ;-) jak wiedzialam ze z 2018 nici
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też nici z 2018 i to definitywnie, bo świeżo po @ jestem[emoji6] to do zobaczenia na starczkach 2019[emoji4]Ja juz się przeniosłam dawno ;-) jak wiedzialam ze z 2018 nici
Bardzo mi przykro [emoji20][emoji20]Mam wyniki, beta 0.100 ciąży nie ma...
Dzwonilam tam tydzien temu ale powiedzieli mi zebym dzwonila dopiero za dwa tygodnie sie umawiać...a ja potrzebowalam na juz miec termin tych badań wiec znalazłam lekarza w Raciborzu. [emoji6]Ja polecam w Żorach Sonomedico
Właśnie ? [emoji52]Ojej zostaniemy tu same?
Szkoda.. Bo naprawdę zzylam się i nie jest mi obojetny los innych staraczek. W koncu kazda z nas nią była.Ej no wszystkie sie przenosicie ? [emoji52] szkoda... bo my te ktore juz staraczkami nie jestesmy a wam kibicujemy to nie bedziemy juz nawet wiedzieć co u was [emoji20]Bardzo mi przykro [emoji20][emoji20] Dzwonilam tam tydzien temu ale powiedzieli mi zebym dzwonila dopiero za dwa tygodnie sie umawiać...a ja potrzebowalam na juz miec termin tych badań wiec znalazłam lekarza w Raciborzu. [emoji6]Właśnie ? [emoji52]
Dokładnie, podzielam Twoje zdanie!Szkoda.. Bo naprawdę zzylam się i nie jest mi obojetny los innych staraczek. W koncu kazda z nas nią była.
Zgadzam się i troche przykro jak sie tak kazda przeniesie [emoji20]Szkoda.. Bo naprawdę zzylam się i nie jest mi obojetny los innych staraczek. W koncu kazda z nas nią była.
Przecież tez tam możecie zagladac a i my tu zagladamy bo nie wierze ze tylko ja[emoji8][emoji178]Zgadzam się i troche przykro jak sie tak kazda przeniesie [emoji20]
Ale wciaz jestes przed @ i nie wiadomo co sie w te 2 dni moze wydarzyć nie przekreslalabym tegoDaga jak tam córeczka? Karmicie się cycem czy mm? Podaj zdjęcia nowe
Malinka jak USG?
Kolejny test zrobiony i biel poraża, pod żadnym kątem nawet cienia cienia kreseczki nie widać [emoji24] dwa dni do @. I złapałam doła. Znów mam głupie myśli że chyba nie jestem dobrą matką skoro Bóg nie chce dać mi drugiego dziecka