reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej kochane! Jak tam po świętach? :) Wasze życzenia co do dwóch kreseczek chyba się spełniły... :o
Zobacz załącznik 928067
Nie zagladalam tu ostatnioo a tu takie wieści [emoji7] Migdalove wielkie gratulacje i ode mnie [emoji4][emoji8]
Wierzę ze tym razem bedzie wszystko dobrze i w spokoju i bez "przygod" dotrwacie do terminu [emoji4] a wlasnie jaki ci tp wychodzi ?
No i jak sie czujesz ? [emoji8]

reklama
Nie zagladalam tu ostatnioo a tu takie wieści [emoji7] Migdalove wielkie gratulacje i ode mnie [emoji4][emoji8]
Wierzę ze tym razem bedzie wszystko dobrze i w spokoju i bez "przygod" dotrwacie do terminu [emoji4] a wlasnie jaki ci tp wychodzi ?
No i jak sie czujesz ? [emoji8]
Dziękuję. ;) [emoji3531] Ja się czuję w sumie w miarę dobrze, podbrzusze lekko ciągnie jedynie, jutro chcę pojechać na betę. :) Ogólnie to dzisiaj 49dc. ;) Wg OM 7tc (6+5) a termin wychodzi na połowę sierpnia aczkolwiek czuje, że to była późna owulacja.

Dziś jedna kreska, ale test o czułości 20 i nie był 10 sekund w strumieniu...
Teraz też zauważyłam, że to bardziej wygląda na okres, także dołączam do staraczek 2019, tym razem musi się udać ;)
Trzymam kciuki!!!
Mi tempka poleciala mocno do gory i apka owu wyznaczyla na 23.12 wiec zgadza sie to z moimi obserwacjami. @ pokazuje na 04.01 wiec ten cykl bedzie mieć 50 dni.
Także i ja wskakuje na 2019 :)

Dziękuję. ;) [emoji3531] Ja się czuję w sumie w miarę dobrze, podbrzusze lekko ciągnie jedynie, jutro chcę pojechać na betę. :) Ogólnie to dzisiaj 49dc. ;) Wg OM 7tc (6+5) a termin wychodzi na połowę sierpnia aczkolwiek czuje, że to była późna owulacja.
A test wyszedl mocny czy lekki? Bo jak mocny to moze jednak nie taka puzna ta owu :) trzymam kciuki zeby ciaza byla juz jaknajstarsza (mniej stresu, wiecej za toba ;) ) i oczywiscie zeby to byla ta zdrowa wysniona dzidzia :)

Nie wiem czy wam pisalalam ale u nas bedzie trzeci synek :) zdrowy co najwazniejsze. Az mi sie nadal wierzyc nie chce ze pp tych 5 poronieniach pod rzad moze sie udac, ze wlasnie trafilismy na TEN cykl, TO jajeczko, TEN plemnik i TEN czas....

A test wyszedl mocny czy lekki? Bo jak mocny to moze jednak nie taka puzna ta owu :) trzymam kciuki zeby ciaza byla juz jaknajstarsza (mniej stresu, wiecej za toba ;) ) i oczywiscie zeby to byla ta zdrowa wysniona dzidzia :)

Nie wiem czy wam pisalalam ale u nas bedzie trzeci synek :) zdrowy co najwazniejsze. Az mi sie nadal wierzyc nie chce ze pp tych 5 poronieniach pod rzad moze sie udac, ze wlasnie trafilismy na TEN cykl, TO jajeczko, TEN plemnik i TEN czas....
Bardzo bladziudka kreseczka, test 25miu/ml. Także myślę, że była późno owulacja. ;)

Migdalove to w takim razie na pewno pozna owu, przynajmniej wiesz zeby na spokojnie przyjac info jak na wizycie maluch bedzie mlodszy niz z om :) u mnie mlody caly czas o tydzien mlodszy ale od 4 tyg wiedzialam ze owu mialam pozniej i ze jest ok.

Migdalove to w takim razie na pewno pozna owu, przynajmniej wiesz zeby na spokojnie przyjac info jak na wizycie maluch bedzie mlodszy niz z om :) u mnie mlody caly czas o tydzien mlodszy ale od 4 tyg wiedzialam ze owu mialam pozniej i ze jest ok.
Ktory u Ciebie tydzien ? U mnie od poczatku tydzien do tylu, chociaz to przy monitoringu nie jest mozliwe :p a teraz tydzien, ale do przodu. Kazde dziecko rosnie jak chce ;)

reklama
Do góry