reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja tez pije siemie lniane juz drugi cykl 3×po jednej łyzce wrzucam do goracej wody w kubku dolewam soku lub mleka.mi bardzo smakuje.bardzo porawil mi sie sluz.
I przede wszystkim bardzo dobre jest na żołądek i jelita [emoji16]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Kati ja uwielbiam! ! Ja nie miele tylko wsypuje wieczorem "na oko" zalewam ciepłą wodą i rano pije na czczo razem z ziarenkami. Fakt organizm się oczyszcza. Myślę, że to zasługa siemienia i wody.
Ja mieska nie za bardzo lubię wiec dla mnie to nie problem gdy mam na obiad same warzywa. Za to moja córka i partner to tylko mięsko i mięsko.
Ja ważę 57 przy 165 tylko chce wyrzezbic ciało no i zająć czymś myśli :)

Kati ja uwielbiam! ! Ja nie miele tylko wsypuje wieczorem "na oko" zalewam ciepłą wodą i rano pije na czczo razem z ziarenkami. Fakt organizm się oczyszcza. Myślę, że to zasługa siemienia i wody.
Ja mieska nie za bardzo lubię wiec dla mnie to nie problem gdy mam na obiad same warzywa. Za to moja córka i partner to tylko mięsko i mięsko.
Ja ważę 57 przy 165 tylko chce wyrzezbic ciało no i zająć czymś myśli :)
Lepiej puszczają te dobroczynne związki jak jest ziarno zmielone. Ale trzeba trzymać z zaciemnionym pojemniku

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Hej dziewczyny, ale gonicie z postami ;) Wszystkim, które zobaczyły już upragnione dwie kreseczki GRATULUJĘ! :) Tym, które czekają na potwierdzenie, życzę cierpliwości i trzymam kciuki za pozytywny wynik! :)
Podziwiam was, że ogarniacie te wykresy. Ja zawsze myślałam, że mam owulacjie ok 16 dnia, bo wtedy pojawiał się śluz płody, i to był dla mnie wyznacznik, ale błędne to było bo jak się okazało w cyklach z monitoringiem, śluz był a owulacji nie...
Teraz jestem w 7 dc czekam na wizytę u lekarza, teraz będzie 2 cykl z ovitrelle... Może tym razem... ;) Stosowała może któraś z was żel conceive plus?? W tamtym cyklu mimo, że pęcherzyk pękł to jakoś na przekór śluz się nie pojawił ... I bądź tu człowieku madry;) jak nie ma owu to jest, a jak jest to go nie ma;):p no i tak wyczytałam o tym żelu, sporo dziewczyn go zachwala... Mnie trochę zastanawia paraben w składzie ... Sama nie wiem....?? Moze któraś z was ma jakieś doświadczenia z nim??
My w tym cyklu będziemy stosować po raz pierwszy. Zobaczymy czy warto ;)

Lepiej puszczają te dobroczynne związki jak jest ziarno zmielone. Ale trzeba trzymać z zaciemnionym pojemniku

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Dokładnie :) ja też kupuje w ziarenkach i miele w lidlomixie na proszę. Zalewam jedną łyżkę siemienia 3/4 szklanki wody i gotuje tak max 5 minut,aż się glut zrobi i pije na czczo :)

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry