reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Ilma co u Ciebie? U mnie bez zmian rano trochę pobolewal brzuch teraz już spokój, piersi dalej tak samo. Jeszcze nigdy nie miałam takiego dziwnego cyklu. ... jeszcze 5 -6 dni do @...

reklama
@Wiktorka88 O karmie na wieczór I w nocy też musi possać choć troszke:p no i zdarza się teraz w dzień bo od miesiąca pracuje I mój cycocholik jak wracam z pracy to szarpie mnie za bluzkę i krzyczy... I jak mu odmówić :rolleyes2::p

@Ilma co u Ciebie? U mnie bez zmian rano trochę pobolewal brzuch teraz już spokój, piersi dalej tak samo. Jeszcze nigdy nie miałam takiego dziwnego cyklu. ... jeszcze 5 -6 dni do @...

U mnie tak samo :-) rano trochę bolał teraz cisza, piersi mam duże i boli ale nie tak mocno jak zawsze jakoś inaczej. No i jest mi niedobrze po jedzeniu. Jedyna zmiana to mam śluz lejący bardzo dużo, oby to nie infekcja. Czekamy dalej ;-)

Cześć dziewczyny :-) jednak nie wytrzymałam i zrobiłam truci inny test z apteki i.... nic biało :-/ czekam teraz na @ piersi przestawiają powolutku bolec oby tylko teraz @ przyszła bez problemów i w kolejnym cyklu znowu starania ,tylko wcześniej chyba się wybiorę do polskiego gina tutaj porobić badania tarczyce i Topo bo jednak mam 3 koty co kompletnie wyleciało mi z głowy :-) dobiera jak testy były „ pozytywne „ to się przestraszyłam

Załączniki

• 0AC73731-6844-4325-90AA-60B51247AD83.jpeg
    0AC73731-6844-4325-90AA-60B51247AD83.jpeg
    875,5 KB · Wyświetleń: 102
Cześć dziewczyny :-) jednak nie wytrzymałam i zrobiłam truci inny test z apteki i.... nic biało :-/ czekam teraz na @ piersi przestawiają powolutku bolec oby tylko teraz @ przyszła bez problemów i w kolejnym cyklu znowu starania ,tylko wcześniej chyba się wybiorę do polskiego gina tutaj porobić badania tarczyce i Topo bo jednak mam 3 koty co kompletnie wyleciało mi z głowy :-) dobiera jak testy były „ pozytywne „ to się przestraszyłam
Bardzo mi przykro, miałam nadzieję jednak że u Ciebie będzie dobrze i kredka będzie ciemniala :(

Ja właśnie czekam przed gabinetem do endokrynologa zobaczymy co powie, miłego dzionka kobitki :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo mi przykro, miałam nadzieję jednak że u Ciebie będzie dobrze i kredka będzie ciemniala :(

Ja właśnie czekam przed gabinetem do endokrynologa zobaczymy co powie, miłego dzionka kobitki :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę liczyłam się z tym trochę ale znowu z drugiej strony miałam nadzieje ... ach teraz tylko na @ czekać oby przyszła jak najszybciej !!! Teraz zabieram się za wiosenne porządki jakos mam wenę :-)

reklama
Do góry