reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
hej, dawno nie pisałam, ale potrzebowałam małego resetu :)
ku pokrzepieniu serc, pochwalę się wczorajszą betą - 64 :)
bardzo proszę o aktualizację tabelki, udało się za 8 cyklem :)
powodzenia dziewczyny!
Gratulacje! Rośnijcie zdrowo! !

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png

Hej dziewczyny, ja dziś nie wytrzymałam i zatestowałam 10 dni po owu ale oczywiście biel:( jeszcze mam nadzieję że za wcześnie, bo na @ objawów brak, a temp spadła tylko minimalnie. Eh trochę się nakręciłam tym razem...
Nie wiecie co tam u @kari21?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Asiula ja jutro powinnam dostać @ a objawów brak... tez się nakręcił w tym cyklu bo wszystko było jak w pierwszej ciąży oprócz boli brzucha

Hej dziewczyny ja tak na szybko. Trochę nie dobrze, że nie ogarniam sama tabelki bo została w połowie usunięta, niestety tutaj nie zapisuje się poprzednia wersja i na nowo trzeba byłoby ją zrobić. Zobaczcie kogo brakuje. Jest tylko 48 dziewczyn w tabelce było prawie 70 starających się, tabelka udało się i tabelka dziewczyn nie odzywających się.
Ja do was wrócę chociażby prowadzić tą tabelkę.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ja tak na szybko. Trochę nie dobrze, że nie ogarniam sama tabelki bo została w połowie usunięta, niestety tutaj nie zapisuje się poprzednia wersja i na nowo trzeba byłoby ją zrobić. Zobaczcie kogo brakuje. Jest tylko 48 dziewczyn w tabelce było prawie 70 starających się, tabelka udało się i tabelka dziewczyn nie odzywających się.
Ja do was wrócę chociażby prowadzić tą tabelkę.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Widzisz Kochana bez Ciebie ani rusz! My zagubione jak dzieci we mgle!
Ja nawet nie wchodzę w tabelkę bo na bank bym cos rozwaliła [emoji6]
Moja zmora z lat liceum [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej asiula :) dzieki za wywolanie. Dzis mialam usg, 9tc, dzidzia ma sie bardzo dobrze ale nadal kolo niego sa 2 krwiaki, mniejsze od tych wymiarow jakie mialam po krwotoku wiec moze jest naszieja ze te nie pekna i ze wszystko sie ulozy. A ja leze ile wlezie.

Leż dużo, i wierz w dzidziola. Trzymamy kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej asiula :) dzieki za wywolanie. Dzis mialam usg, 9tc, dzidzia ma sie bardzo dobrze ale nadal kolo niego sa 2 krwiaki, mniejsze od tych wymiarow jakie mialam po krwotoku wiec moze jest naszieja ze te nie pekna i ze wszystko sie ulozy. A ja leze ile wlezie.

Super:) Wierzę że będzie dobrze, leż, odpoczywaj, a my się modlimy za Was i trzymamy kciuki:*

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry