reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczyny u mnie 3dpo. 19dc .aplikacja wyznaczyla mi owulacje ze byla w niedziele.tak jak myslalam w tym cyklu byla szybciej.dzis 3 dzien wyzszych temperatur.dzis temp 37,15.ogolnie bardzo spokojny mam wykres temperatur.czuje ze ten cykl bedzie owocny.( wiem ze to moze byc tylko chciejstwo ) .trzymam za was kciuki
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
bardzo ładny wykres , widać spadek i skok. Trzymam kciuki :-)

reklama
cześć, dzisiaj 32 dc, w ciazy nie jestem (wczoraj wieczorem jedna kreska na teście) i żadnych objawów na okres :( podłamało mnie to troszkę, Bog wie ile będę czekac na ten okres :( a tak czułam że ten pierwszy cykl po odstawieniu tabletek będzie tragiczny...

a u was dziewczyny jak wyglądał ten pierwszy cykl po odstawieniu tabletek?

Hej dziewczyny, ale gonicie z postami ;) Wszystkim, które zobaczyły już upragnione dwie kreseczki GRATULUJĘ! :) Tym, które czekają na potwierdzenie, życzę cierpliwości i trzymam kciuki za pozytywny wynik! :)
Podziwiam was, że ogarniacie te wykresy. Ja zawsze myślałam, że mam owulacjie ok 16 dnia, bo wtedy pojawiał się śluz płody, i to był dla mnie wyznacznik, ale błędne to było bo jak się okazało w cyklach z monitoringiem, śluz był a owulacji nie...
Teraz jestem w 7 dc czekam na wizytę u lekarza, teraz będzie 2 cykl z ovitrelle... Może tym razem... ;) Stosowała może któraś z was żel conceive plus?? W tamtym cyklu mimo, że pęcherzyk pękł to jakoś na przekór śluz się nie pojawił ... I bądź tu człowieku madry;) jak nie ma owu to jest, a jak jest to go nie ma;):p no i tak wyczytałam o tym żelu, sporo dziewczyn go zachwala... Mnie trochę zastanawia paraben w składzie ... Sama nie wiem....?? Moze któraś z was ma jakieś doświadczenia z nim??

@joasiaaa u mnie cykl po odstawieniu anty wrócił od razu książkowy 28 29 dni. I 3 miesiące później byłam w ciąży.... za to teraz KP syna 15 miesięcy I mój organizm wariuje... @ przychodzi jak chce.. A chciałabym drugie bobo:rolleyes:

a u was dziewczyny jak wyglądał ten pierwszy cykl po odstawieniu tabletek?
U mnie @ przyszła w 24 dc, od 8 do 12dc czułam uderzenia gorąca, zawroty głowy i wymiotowałam, a potem już ok. Dwa dni przed @ dostałam lekkich plamień, które przeszły w @. Plamienia w drugim cyklu były już słabsze, a w trzecim cyklu już ich nie było. A cykl wydłużył się do 26 dni, obecnie jestem w 7 dniu 5 cyklu, i już nie odczuwam efektów ubocznych po anty, a przynajmniej tak mi się wydaje [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Fleur chyba i ja przejdę się na monitoring kolo maja...
Mati jak często karmisz? Ja tylko w nocy, a i tak @ wariuje...
Jutro powinna przyjść, a tu zero objawów pms bylo 2 dni i teraz cisza. Pewnie znów się spóźni

Hej dziewczyny, ale gonicie z postami ;) Wszystkim, które zobaczyły już upragnione dwie kreseczki GRATULUJĘ! :) Tym, które czekają na potwierdzenie, życzę cierpliwości i trzymam kciuki za pozytywny wynik! :)
Podziwiam was, że ogarniacie te wykresy. Ja zawsze myślałam, że mam owulacjie ok 16 dnia, bo wtedy pojawiał się śluz płody, i to był dla mnie wyznacznik, ale błędne to było bo jak się okazało w cyklach z monitoringiem, śluz był a owulacji nie...
Teraz jestem w 7 dc czekam na wizytę u lekarza, teraz będzie 2 cykl z ovitrelle... Może tym razem... ;) Stosowała może któraś z was żel conceive plus?? W tamtym cyklu mimo, że pęcherzyk pękł to jakoś na przekór śluz się nie pojawił ... I bądź tu człowieku madry;) jak nie ma owu to jest, a jak jest to go nie ma;):p no i tak wyczytałam o tym żelu, sporo dziewczyn go zachwala... Mnie trochę zastanawia paraben w składzie ... Sama nie wiem....?? Moze któraś z was ma jakieś doświadczenia z nim??
Ja stosowałam przez dwa cykle i nic...

U mnie @ przyszła w 24 dc, od 8 do 12dc czułam uderzenia gorąca, zawroty głowy i wymiotowałam, a potem już ok. Dwa dni przed @ dostałam lekkich plamień, które przeszły w @. Plamienia w drugim cyklu były już słabsze, a w trzecim cyklu już ich nie było. A cykl wydłużył się do 26 dni, obecnie jestem w 7 dniu 5 cyklu, i już nie odczuwam efektów ubocznych po anty, a przynajmniej tak mi się wydaje [emoji4]

no ja już 32 dc i dalej ni widu ni słychu @ :( zastanawiam sie ile dać sobie czasu zanim lecieć do ginekologa

reklama
Hej :) ja używałam, jakieś dwa cykle. Ale nie pomógł. Poza tym mnie jakoś uczulał...piekło,szczypalo,więc stwierdziłam,że nie ma sensu dalej ;)

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry