reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A co tam u Ciebie Kochana?
Dziękuję, że pytasz :) Zosia rośnie jak na drożdżach, kopie jak szalona, a rodzina obstawia czy wytrwam do marca. Nie powiem, myślałam, że ciąża jest lżejsza, ale nie narzekam, nie mogę się tego ancymonka doczekać! Jestem pewna, że już niedługo i Ty zawitasz na jakimś wątku ciążowym :)Pogłębiałaś diagnostykę, robiliście jakieś nowe badania?
Hej ;-) Czasem was podczytuje ;-) ale sie zbytnio nie udzielam ;-) nie zaciazylam. Leci mi 15 cs... zmienilam gina. Teraz mam monitoring . Wykryl mi w tym cyklu 2 polipy i nie wiadomo co z nimi zrobi jeszcze;) takze walka trwa nadal ;-P i cos czuje ze szybko sie nie skonczy
Szkoda :( liczyłam, że Cię nie widać, bo już szczęśliwie czekasz na dzidziusia. Fajnie, że coś działasz, nowy lekarz to i nowe pomysły :) najgorsza bezczynność. Nie powiem Ci zmień nastawienie, bo u mnie najbardziej negatywnie nastawiony cykl okazał się szczęśliwy, czego i Tobie życzę! Chciałabym wejść na wątek staraczkowy i nie kojarzyć żadnego nicku :-) :)

Dziękuję, że pytasz :) Zosia rośnie jak na drożdżach, kopie jak szalona, a rodzina obstawia czy wytrwam do marca. Nie powiem, myślałam, że ciąża jest lżejsza, ale nie narzekam, nie mogę się tego ancymonka doczekać! Jestem pewna, że już niedługo i Ty zawitasz na jakimś wątku ciążowym :)Pogłębiałaś diagnostykę, robiliście jakieś nowe badania?

Szkoda :( liczyłam, że Cię nie widać, bo już szczęśliwie czekasz na dzidziusia. Fajnie, że coś działasz, nowy lekarz to i nowe pomysły :) najgorsza bezczynność. Nie powiem Ci zmień nastawienie, bo u mnie najbardziej negatywnie nastawiony cykl okazał się szczęśliwy, czego i Tobie życzę! Chciałabym wejść na wątek staraczkowy i nie kojarzyć żadnego nicku :-) :)
Czasem tak bywa, ale powiem Ci ze lasek o starszych znajomych nickach jest coraz mniej to chyba idzie w dobra strone :-D :-D super ze u Ciebie wszystko ok!!!!! Niech Zosia Ci zdrowo w brzuszku rośnie [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Dzień dobry Dziewczyny :) Ja po wczorajszej wizycie mam calkiem dobry humor i nie przestaje się uśmiechać. Jak się dowiedziałam o tej ciąży to obiecałam sobie, ze nie będę się nastawiac na nic dobrego, dopóki nie przeczekamy tych 9 tc. No i tak sobie żyłam ze świadomością, ze jestem w ciąży, ale że wszystko się może zdarzyć. Ale po wczorajszej wizycie nie mogę- zaczynam widzieć moją kruszonkę ♡ och... Mam nadzieję, ze się wszystko dobrze skończy.

Wczoraj zrobiłam sobie pierwszy raz sama zastrzyk w brzuchol - to była próba, bo Mężuś musi wyjechać na 3 dni i nie wiedziałam czy dam radę. Dałam! :)

A do tego wszystkiego kruszy dzisiaj śnieg. Malutko, ale robi się biało:) zawsze się cieszę jak dziecko na pierwszy śnieg.
Bardzo udanego i spokojnego dnia:)
Będzie dobrze, zobaczysz❤️

A mnie dzisiaj złapał dół, jakoś nie mogę uwierzyć, że może się udać, cały czas pesymistyczne myśli przez to, że ta ciąża aż o tydzień młodsza :( wiem, że robię wszystko żeby się udało i nic już nie przeskocze, ale jakoś człowiek nigdy nie może być obojętny...

A mnie dzisiaj złapał dół, jakoś nie mogę uwierzyć, że może się udać, cały czas pesymistyczne myśli przez to, że ta ciąża aż o tydzień młodsza :( wiem, że robię wszystko żeby się udało i nic już nie przeskocze, ale jakoś człowiek nigdy nie może być obojętny...
Moja ciąża tez byla o tydzień młodsza a dzisiaj ma dwa latka. Nawet nie pomyslalam wtedy na etapie ciazy ze to zle. Po prostu uznalam ze mialam pozniej owulacje i tyle.

U mnie dzis 31 dc, jeszcze jakies 10 dni i zobacze co z tego wyjdzie :) mierzenie temperatury nie jest dla mnie bo przy czestym wstawaniu w nocy do dziecka to sie mija z celem, np 5.30 mnie budzi i wstaje a potem o 7 wstajemy, i nie ma tych 3 godzin spoczynku. Wiec nie wiem nawet kiedy była owulacja :p
Apka pokazuje ze 26 ma być okres niby.

Moja ciąża tez byla o tydzień młodsza a dzisiaj ma dwa latka. Nawet nie pomyslalam wtedy na etapie ciazy ze to zle. Po prostu uznalam ze mialam pozniej owulacje i tyle.
Też miałam później owu koło 17/18 dc, ale to różnica 3-4 dni, a te pozostałe ? :/ W pierwszej ciąży też miałam młodsza i ja straciłam więc teraz mam obawy, że sytuacja się powtórzy :(

reklama
Też miałam później owu koło 17/18 dc, ale to różnica 3-4 dni, a te pozostałe ? :/ W pierwszej ciąży też miałam młodsza i ja straciłam więc teraz mam obawy, że sytuacja się powtórzy :(

Ale nie mialas monitoringu wiec nie możesz Miec 100% pewbosci kiedy byla owu :)
Moze byla w 20 dniu :)
Na pewno będzie dobrze. Zobaczysz. Mysl pozytywnie.
Ja do końca ciąży mialam ciaze młodsza o ok 6-7 dni :)

Do góry