Alexa1905
Fanka BB :)
No to tak jak u mnie a nie robili Ci badań po 2 poronieniach ?
Praktycznie wszystko oprócz kariotypu miałam zbadane. Nie wszystkie wyniki były dobre, ale w sumie nic poważnego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to tak jak u mnie a nie robili Ci badań po 2 poronieniach ?
Dziękuję, że pytasz Zosia rośnie jak na drożdżach, kopie jak szalona, a rodzina obstawia czy wytrwam do marca. Nie powiem, myślałam, że ciąża jest lżejsza, ale nie narzekam, nie mogę się tego ancymonka doczekać! Jestem pewna, że już niedługo i Ty zawitasz na jakimś wątku ciążowym Pogłębiałaś diagnostykę, robiliście jakieś nowe badania?A co tam u Ciebie Kochana?
Szkoda liczyłam, że Cię nie widać, bo już szczęśliwie czekasz na dzidziusia. Fajnie, że coś działasz, nowy lekarz to i nowe pomysły najgorsza bezczynność. Nie powiem Ci zmień nastawienie, bo u mnie najbardziej negatywnie nastawiony cykl okazał się szczęśliwy, czego i Tobie życzę! Chciałabym wejść na wątek staraczkowy i nie kojarzyć żadnego nickuHej ;-) Czasem was podczytuje ;-) ale sie zbytnio nie udzielam ;-) nie zaciazylam. Leci mi 15 cs... zmienilam gina. Teraz mam monitoring . Wykryl mi w tym cyklu 2 polipy i nie wiadomo co z nimi zrobi jeszcze takze walka trwa nadal ;-P i cos czuje ze szybko sie nie skonczy
Czasem tak bywa, ale powiem Ci ze lasek o starszych znajomych nickach jest coraz mniej to chyba idzie w dobra strone super ze u Ciebie wszystko ok!!!!! Niech Zosia Ci zdrowo w brzuszku rośnie [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Dziękuję, że pytasz Zosia rośnie jak na drożdżach, kopie jak szalona, a rodzina obstawia czy wytrwam do marca. Nie powiem, myślałam, że ciąża jest lżejsza, ale nie narzekam, nie mogę się tego ancymonka doczekać! Jestem pewna, że już niedługo i Ty zawitasz na jakimś wątku ciążowym Pogłębiałaś diagnostykę, robiliście jakieś nowe badania?
Szkoda liczyłam, że Cię nie widać, bo już szczęśliwie czekasz na dzidziusia. Fajnie, że coś działasz, nowy lekarz to i nowe pomysły najgorsza bezczynność. Nie powiem Ci zmień nastawienie, bo u mnie najbardziej negatywnie nastawiony cykl okazał się szczęśliwy, czego i Tobie życzę! Chciałabym wejść na wątek staraczkowy i nie kojarzyć żadnego nicku
Będzie dobrze, zobaczyszDzień dobry Dziewczyny Ja po wczorajszej wizycie mam calkiem dobry humor i nie przestaje się uśmiechać. Jak się dowiedziałam o tej ciąży to obiecałam sobie, ze nie będę się nastawiac na nic dobrego, dopóki nie przeczekamy tych 9 tc. No i tak sobie żyłam ze świadomością, ze jestem w ciąży, ale że wszystko się może zdarzyć. Ale po wczorajszej wizycie nie mogę- zaczynam widzieć moją kruszonkę ♡ och... Mam nadzieję, ze się wszystko dobrze skończy.
Wczoraj zrobiłam sobie pierwszy raz sama zastrzyk w brzuchol - to była próba, bo Mężuś musi wyjechać na 3 dni i nie wiedziałam czy dam radę. Dałam!
A do tego wszystkiego kruszy dzisiaj śnieg. Malutko, ale robi się biało zawsze się cieszę jak dziecko na pierwszy śnieg.
Bardzo udanego i spokojnego dnia ❤
Moja ciąża tez byla o tydzień młodsza a dzisiaj ma dwa latka. Nawet nie pomyslalam wtedy na etapie ciazy ze to zle. Po prostu uznalam ze mialam pozniej owulacje i tyle.A mnie dzisiaj złapał dół, jakoś nie mogę uwierzyć, że może się udać, cały czas pesymistyczne myśli przez to, że ta ciąża aż o tydzień młodsza wiem, że robię wszystko żeby się udało i nic już nie przeskocze, ale jakoś człowiek nigdy nie może być obojętny...
Też miałam później owu koło 17/18 dc, ale to różnica 3-4 dni, a te pozostałe ? :/ W pierwszej ciąży też miałam młodsza i ja straciłam więc teraz mam obawy, że sytuacja się powtórzyMoja ciąża tez byla o tydzień młodsza a dzisiaj ma dwa latka. Nawet nie pomyslalam wtedy na etapie ciazy ze to zle. Po prostu uznalam ze mialam pozniej owulacje i tyle.
Też miałam później owu koło 17/18 dc, ale to różnica 3-4 dni, a te pozostałe ? :/ W pierwszej ciąży też miałam młodsza i ja straciłam więc teraz mam obawy, że sytuacja się powtórzy