reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja w tym cyklu zaczęłam pić siemię lniane i zakupiłam conceive plus. Myślałam o tym wiesiolku, ale z racji że nie wiem konkretnie kiedy pojawia się owulacja wolałam z nim nie kombinować. Tak czy siak mam zamiar trochę odpuścić, nie spinać się z co drugim dniem, a korzystać z ochoty :-D
Tez mam ten żel i na 80% myśle ze mi pomógł zajsc w pierwsza ciąże

reklama
Świetna wiadomość :) to tym bardziej nie żałuję, że go kupiłam. Kiedy stosowalas? Przede wszystkim w dni płodne czy szybciej?
Stosowałam tylko 2 cykle i się udało właśnie w 2. W dni płodne, ale niestety miałam puste jajeczko, (wg lekarza przy łączeniu komórki z plemnikiem coś poszło nie tak) ale pozniej zastanawiałam się czy to nie właśnie przez ten żel :oops:
Ale warto próbować, ja byłam na tyle zdesperowana, ze próbowałam wszystkiego i żelu i wiesiołka, testów owu i cudowalam z podniesionymi nogami :rolleyes:

Stosowałam tylko 2 cykle i się udało właśnie w 2. W dni płodne, ale niestety miałam puste jajeczko, (wg lekarza przy łączeniu komórki z plemnikiem coś poszło nie tak) ale pozniej zastanawiałam się czy to nie właśnie przez ten żel :oops:
Ale warto próbować, ja byłam na tyle zdesperowana, ze próbowałam wszystkiego i żelu i wiesiołka, testów owu i cudowalam z podniesionymi nogami :rolleyes:
Hej a ten żel to głównie do czego służy tzn jak się go stosuje,Nie słyszałam o czymś takim jeszcze także chętnie się dowiem:)

To o piciu to przeczytalam ale czemu wczoraj była już ciemniejsza A dzisiaj już dużo jaśniejsza :) tu się zastanawiam:) A wczorajszy ból jajników? To jest bardziej skaplikiwane niż się wydaje hehe
Czyli wczoraj pokazało Ci najwyższy poziom lh , bol mógł świadczyć o pęknięciu pęcherzyka - tez zawsze czułam i to bardzo intensywnie - a teraz jakis 2 cykle nic:( przeczuwam bezowulacyjne:/

reklama
W sensie to dla mężczyzny czy my go stosujemy przy stosunku?mam nadzieję że rozumiesz co mam na myśli:)
Ten żel przedłuża żywotność plemników, jeśli ja nie mam sluzu typowo płodnego, wydaje mi się ze mi akurat pomógł w tym ze mogły się dostać do jajeczka, ale pewna nie jestem:-D żel ma w sobie wapń i odżywia plemniki - bynajmniej tak jest na etykiecie :laugh2: kobiety powinny stosować przed stosunkiem, ja aplikowałam 15 min przed - strzykawka:p

Do góry