MOTYLEK66
Fanka BB :)
Ok bo wczoraj miałam 36.46 a dzisiaj 37.08Jak jest owu to rośnie jest skok do góry o pare kresek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok bo wczoraj miałam 36.46 a dzisiaj 37.08Jak jest owu to rośnie jest skok do góry o pare kresek.
Ok bo wczoraj miałam 36.46 a dzisiaj 37.08
Obowiązkowo dziękuję jeszcze raz za pomoc :* wieczorkiem zobaczę jak test wyjdzie bo na 98% jestem pewna że wczoraj była owulacja w sumie testy to tylko pomoc nie warto się nakręcaćNo to moze byc to Przytulanki obowiązkowo dzisiaj i jutro
I to jest dobre nastawienieObowiązkowo dziękuję jeszcze raz za pomoc :* wieczorkiem zobaczę jak test wyjdzie bo na 98% jestem pewna że wczoraj była owulacja w sumie testy to tylko pomoc nie warto się nakręcać
A u mnie był maraton ostatnio i we wtorek byłam u ginekologa to pęcherzyk był 15x12 mm więc jeżeli rośnie 1-2 mm na dobę to powinien dzisiaj mieć około 19 mm tylko to tak teoretycznie co będzie to będzie my idziemy na żywioł nawet codziennie hehe miłego wieczorku życzę jak coś się dowiem to dam znać jak tamI to jest dobre nastawienie
My w tym cyklu praktykujemy maraton co dwa dni a z racji tego ze moje cykle maja ponad 40 dni to od 10 dc do 30 mamy co robic
To Ty tak jak ja, tez wcześniej dostałam niż miałam dostać :/ na szczęście już jestem po01.12 miałbyc okres. Dziś 26dc.. krwawienie. Zdenerwowało mnie dziś coś bardzo bardzo.. i chyba dlatego. Nici z fasolki [emoji46][emoji47][emoji20]
Ja z reguły 3 dni max. Wiec jutro/pojutrze koniec i na nowo liczenieTo Ty tak jak ja, tez wcześniej dostałam niż miałam dostać :/ na szczęście już jestem po
Mi w 18cs, ale niestety puste jajeczko teraz 24cs i nadal nic:/A w którym cyklu udało Wam się zajść w pierwszą ciążę? My staramy się właśnie o pierwsze dziecko. 3cs trwa od 5 dni.
SzczęściaraPierwsza ciąża niespodzianką była ♡ za drugim razem - złoty strzał w 1 cs, za trzecim razem w 2cs i teraz też za 2