Wiktorka88 O
Fanka BB :)
No cosnienie i puls nawet do ksiazeczki sie wpisuje..
Mallina zrob jutro krzywa i bedziesz wiedziała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ja wiem ale mimo to nie mialam tak wysokiego jeszcze. Stara jestem i sie sypie juz.Puls w ciąż wzrasta przynajmniej o 10,bo serce ma więcej pracy
No właśnie, do ksiazeczki powinni wpisywac ciśnienie.No cosnienie i puls nawet do ksiazeczki sie wpisuje..
Ile kosztuje takie badanie? Bo nie wiem czy iść z marszu czy po skierowanie do mojego doktorka.No właśnie, do ksiazeczki powinni wpisywac ciśnienie.
Ja mam tak ze przed wizyta u gin ide do poloznej co rejestruje, ona mnie waży, mierzy ciśnienie i zapisuje do książeczki..
Dokladnie @Mallina zrób jak najszybciej krzywa zeby miec pewność
Ja placilam w diagnostyce 21zlIle kosztuje takie badanie? Bo nie wiem czy iść z marszu czy po skierowanie do mojego doktorka.
I glukoze wlasna kupowalas?Ja placilam w diagnostyce 21zl
Tak, w aptece okolo 7zl.I glukoze wlasna kupowalas?
Najpierw ginekolog a potem zobaczymy co powie na wyniki. Ogolnie jakos pesymistycznie jestem nastawiona i coraz ciezej mi wierzyc w to ze znowu zostane mama.Nie byliśmy u androloga, mój gin obejrzał je w biegu i stwierdził ze 4% z takie ilości to spokojnie będzie naturalna ciąża. Także czekam na mój zabieg i potem wizytę i zobaczymy.
A Ty kiedy wizyta? Idziecie do androloga czy najpierw tez do gina?