reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ooo to starać się heheh!!! Ja w tym cyklu też robiłam codziennie... Wyszła blada, na następny dzień mocna, pozniej blada, i w te dni wszystkie było przytulanko. A wysyłam wam ile nasze maleństwo ma zmartwień
Jaka super fotka [emoji7][emoji7]
Który u Ciebie tc ?

reklama
To jest ten pozytywny test czy ta jasna kreska? Bo jak dla mnie to negatywny jest..
Tak mysle bo sie nuezbyt znam na testach dopiero zaczelam stosowac i chciałam się poradzić bo jajniki jak na owulacje mnie wczoraj bolały a już następny test był jasny. A tak ciemny mi pierwszy raz wyszedł:)

Tak mysle bo sie nuezbyt znam na testach dopiero zaczelam stosowac i chciałam się poradzić bo jajniki jak na owulacje mnie wczoraj bolały a już następny test był jasny. A tak ciemny mi pierwszy raz wyszedł:)

Kreska musi być ciemniejsza od tej kontrolnej albo co najmniej taka sama. Tutaj jest duużo jaśniejsza więc jak dla mnie negatyw niestety. Testy najlepiej robić o stałej porze, najlepiej na 2h przed nie pić za dużo :)

Tak wyglądał mój pozytyw.
full

Kreska musi być ciemniejsza od tej kontrolnej albo co najmniej taka sama. Tutaj jest duużo jaśniejsza więc jak dla mnie negatyw niestety. Testy najlepiej robić o stałej porze, najlepiej na 2h przed nie pić za dużo :)
To o piciu to przeczytalam ale czemu wczoraj była już ciemniejsza A dzisiaj już dużo jaśniejsza :) tu się zastanawiam:) A wczorajszy ból jajników? To jest bardziej skaplikiwane niż się wydaje hehe

Czy któraś z Was po luteinie miała tylko lekkie brązowe plamienie? Czy to juz jest pierwszy dzien cyklu? Miałam mieć drożność jajowodow 4 grudnia ale @ nie przyszła tak jak planował lekarz, teraz muszę zadzwonić jak tylko dostane okres aby wyznaczyc nowy termin, a tu tylko slabe plamienie [emoji47]

To o piciu to przeczytalam ale czemu wczoraj była już ciemniejsza A dzisiaj już dużo jaśniejsza :) tu się zastanawiam:) A wczorajszy ból jajników? To jest bardziej skaplikiwane niż się wydaje hehe
Lepiej zaufać swojemu ciału i obajwom, niz wierzyc testom. Mi wyszly pozytywne i w 19dc i w 29dc, a ciazy z tego zadnej. Ja im juz nie ufam i nie robie w tym cyklu :)

Lepiej zaufać swojemu ciału i obajwom, niz wierzyc testom. Mi wyszly pozytywne i w 19dc i w 29dc, a ciazy z tego zadnej. Ja im juz nie ufam i nie robie w tym cyklu :)
Ok dzięki:*A powiedz mi czy temperatura rośnie czy spada po owulacji ? :) więc jak objawom to stwierdzilabym ze owulacja była wczoraj bo tak mnie właśnie jajniki bolą:)

reklama
Ok dzięki:*A powiedz mi czy temperatura rośnie czy spada po owulacji ? :) więc jak objawom to stwierdzilabym ze owulacja była wczoraj bo tak mnie właśnie jajniki bolą:)

Jak jest owu to rośnie :) jest skok do góry o pare kresek.
Przed sama owu temp moze spaść, po owu jest wzrost i pomiędzy tym skokiem następuje właśnie owulacja :) chyba dobrze wyjaśniam :p

Do góry