reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Malaga00 dużo badań jest po poronieniu ale dają je dopiero po drugim. Pierwszy traktują jako przypadek. Zapraszam do wątku ciąża po poronieniu. Tak dziewczyny napisze Ci jakie można zrobić. Jaka była przyczyną jeśli można wiedzieć?

reklama
Okk, zwracam honor ;) sądziłam, że skoro nospa działa rozkurczowo to może mieć to niekorzystny wpływ na płód.
Nospa dziala rozkurczowo i po to jest podawana w ciazy jesli boli brzuch i pojawiaja sie skurcze żeby je zatrzymac. Sama ostatnio brałam 2xNospe+magnez gdy bolal mnie brzuch i mialam skurcze jak przy @ bo tak gin poradziła.
@Alexa1905 ja też miałam jednodniowe plamienia w czasie spodziewanej @ i ból jak na @. I to były jedyne plamienia, teraz leci 24tc.
Btw. na naszym marcowym wątku pierwsze dzieciątko już na świecie!..
Jeju już ???[emoji33] jak z dzidziusiem ? Ktory to tc ? I dlaczego tak szybko ?
Przeraza mnie to [emoji52]

Ja też postanowiłam się za siebie wziąć. Ale pewnie też nic z tego, bo potwornie się czuję. Wieczorem temperatura mi skacze do 37 (rzadko kiedy taką mam, więc dla mojego organizmu to jakaś trauma), mdli mnie niesamowicie. Dlatego póki mnie nie rozłoży kompletnie siłownię będę musiała odpuścić :/
Oj to zdrowka:*

Czy te plamienia pojawiły się normalnie na bieliźnie/wkladce?

Tak, były na wkładce. Wzięłam wtedy luteinę choć już sądziłam, że z mojej ciąży nici. A tu niespodzianka. :)

O rany! Przerażają mnie takie historie, to takie maleństwa :( mam nadzieję,że z dzidzią wszystko w porządku? Co było przyczyną,że tak szybko?

Nospa dziala rozkurczowo i po to jest podawana w ciazy jesli boli brzuch i pojawiaja sie skurcze żeby je zatrzymac. Sama ostatnio brałam 2xNospe+magnez gdy bolal mnie brzuch i mialam skurcze jak przy @ bo tak gin poradziła.Jeju już ???[emoji33] jak z dzidziusiem ? Ktory to tc ? I dlaczego tak szybko ?
Przeraza mnie to [emoji52]

Nie jest źle. Oczywiście przed rodzicami długie tygodnie stresu ale dzieciątko w stanie stabilnym bez poważniejszych problemów. To było w 26+0. Skracająca się szyjka, rozwarcie i sączące się wody.

Tak, były na wkładce. Wzięłam wtedy luteinę choć już sądziłam, że z mojej ciąży nici. A tu niespodzianka. :)

Nie jest źle. Oczywiście przed rodzicami długie tygodnie stresu ale dzieciątko w stanie stabilnym bez poważniejszych problemów. To było w 26+0. Skracająca się szyjka, rozwarcie i sączące się wody.
O jeju jak wcześnie [emoji52] bede trzymac kciuki za to zeby dzidziuś szybko do siebie doszedł [emoji110]

reklama
u nas na kwietniowwkach jest dziewczyna 21tc, ktora mimo pessara nie ma juz szyjki. pelne wewnetrzne rozwarcie i zewnetrzne 2cm. bardzo sie martwie i licze zeby skonczylo sie dobrze.

Do góry