reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Nospa dziala rozkurczowo i po to jest podawana w ciazy jesli boli brzuch i pojawiaja sie skurcze żeby je zatrzymac. Sama ostatnio brałam 2xNospe+magnez gdy bolal mnie brzuch i mialam skurcze jak przy @ bo tak gin poradziła.Okk, zwracam honor sądziłam, że skoro nospa działa rozkurczowo to może mieć to niekorzystny wpływ na płód.
Jeju już ???[emoji33] jak z dzidziusiem ? Ktory to tc ? I dlaczego tak szybko ?@Alexa1905 ja też miałam jednodniowe plamienia w czasie spodziewanej @ i ból jak na @. I to były jedyne plamienia, teraz leci 24tc.
Btw. na naszym marcowym wątku pierwsze dzieciątko już na świecie!..
Przeraza mnie to [emoji52]
Kasienka3b
Oj to zdrowka:*Ja też postanowiłam się za siebie wziąć. Ale pewnie też nic z tego, bo potwornie się czuję. Wieczorem temperatura mi skacze do 37 (rzadko kiedy taką mam, więc dla mojego organizmu to jakaś trauma), mdli mnie niesamowicie. Dlatego póki mnie nie rozłoży kompletnie siłownię będę musiała odpuścić :/
Kasienka3b
Ojej jaki wczesniaczek. A jak sie miewa maluszek?@Alexa1905 ja też miałam jednodniowe plamienia w czasie spodziewanej @ i ból jak na @. I to były jedyne plamienia, teraz leci 24tc.
Btw. na naszym marcowym wątku pierwsze dzieciątko już na świecie!..
agrafka07
Czy te plamienia pojawiły się normalnie na bieliźnie/wkladce?
Tak, były na wkładce. Wzięłam wtedy luteinę choć już sądziłam, że z mojej ciąży nici. A tu niespodzianka.
O rany! Przerażają mnie takie historie, to takie maleństwa mam nadzieję,że z dzidzią wszystko w porządku? Co było przyczyną,że tak szybko?
Nospa dziala rozkurczowo i po to jest podawana w ciazy jesli boli brzuch i pojawiaja sie skurcze żeby je zatrzymac. Sama ostatnio brałam 2xNospe+magnez gdy bolal mnie brzuch i mialam skurcze jak przy @ bo tak gin poradziła.Jeju już ???[emoji33] jak z dzidziusiem ? Ktory to tc ? I dlaczego tak szybko ?
Przeraza mnie to [emoji52]
Nie jest źle. Oczywiście przed rodzicami długie tygodnie stresu ale dzieciątko w stanie stabilnym bez poważniejszych problemów. To było w 26+0. Skracająca się szyjka, rozwarcie i sączące się wody.
Kaamilaaa
O jeju jak wcześnie [emoji52] bede trzymac kciuki za to zeby dzidziuś szybko do siebie doszedł [emoji110]Tak, były na wkładce. Wzięłam wtedy luteinę choć już sądziłam, że z mojej ciąży nici. A tu niespodzianka.
Nie jest źle. Oczywiście przed rodzicami długie tygodnie stresu ale dzieciątko w stanie stabilnym bez poważniejszych problemów. To było w 26+0. Skracająca się szyjka, rozwarcie i sączące się wody.
Kasienka3b
Okres mnie zaskoczyl wczesniej wiec dzis zaczynam 16 cykl staran...
Magdalena2991
Bardzo dziękuję podejrzewam, że w takim razie w tym cyklu nam się nie udało, może do trzech razy sztuka i w grudniu będzie o jeden prezent więcejOj to zdrowka:*
Kasienka3b
Ja tez bym sie nie pogniewala gdy bym w grudniu ujrzala 2 kreseczki choc u mnie jutro sie okaze czy beda szanse czy nie bo odbieramy wyniki meza.Bardzo dziękuję podejrzewam, że w takim razie w tym cyklu nam się nie udało, może do trzech razy sztuka i w grudniu będzie o jeden prezent więcej
reklama