reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Skończyłam antybiotyk. I ogólnie w poniedziałek będę 2 tydzień od zabiegu. Trochę krwawiłam, plamiłam. I jak już zaczęłam wychodzić z domu to wczoraj właśnie pojawiła się dziwna wydzielina ;o Więcej chodziłam właśnie nie wiem czy się przeciążyłam. Wydzielina jest dziwna nawet nie wiem jak opisać, jakby śluz z krwią, taka gęsta, ciągnąca, przepraszam za wyrażenie ;o Nie boli mnie nic, ani nie mam gorączki, to normalne po takim zabiegu? Nie mam nawet kogo zapytać [emoji17]

Skończyłam antybiotyk. I ogólnie w poniedziałek będę 2 tydzień od zabiegu. Trochę krwawiłam, plamiłam. I jak już zaczęłam wychodzić z domu to wczoraj właśnie pojawiła się dziwna wydzielina ;o Więcej chodziłam właśnie nie wiem czy się przeciążyłam. Wydzielina jest dziwna nawet nie wiem jak opisać, jakby śluz z krwią, taka gęsta, ciągnąca, przepraszam za wyrażenie ;o Nie boli mnie nic, ani nie mam gorączki, to normalne po takim zabiegu? Nie mam nawet kogo zapytać
emoji17.png
Jej, bardzo bym chciała pomoc, ale nie mam doświadczenia. Jedynie co mogę poradzić to to: Nie przeciążaj się, nie wychodz bez potrzeby dużo odpoczywaj i relaksuj się. Zamów sobie domowe spa :)

Skończyłam antybiotyk. I ogólnie w poniedziałek będę 2 tydzień od zabiegu. Trochę krwawiłam, plamiłam. I jak już zaczęłam wychodzić z domu to wczoraj właśnie pojawiła się dziwna wydzielina ;o Więcej chodziłam właśnie nie wiem czy się przeciążyłam. Wydzielina jest dziwna nawet nie wiem jak opisać, jakby śluz z krwią, taka gęsta, ciągnąca, przepraszam za wyrażenie ;o Nie boli mnie nic, ani nie mam gorączki, to normalne po takim zabiegu? Nie mam nawet kogo zapytać [emoji17]

Cześć. Ja nie miałam zabiegu, ale miałam zakładane tabletki. Po pierwszym poronieniu miałam krwawienie/ plamienie na przemian z właśnie takim bardzo gęstym, ciagnąco-klejącym krwistym sluzem przez prawie 4 tygodnie. Udałam się do gina i okazało się, ze się Po prostu oczyszczam w taki "cudowny" sposób. Jakoś parę dni po wizycie (Tak jak mówił gin) dostałam pierwszy okres i razem z okresem się wszystko unormowalo.
Mam nadzieję, ze u Ciebie to też nic groźnego.

Jej, bardzo bym chciała pomoc, ale nie mam doświadczenia. Jedynie co mogę poradzić to to: Nie przeciążaj się, nie wychodz bez potrzeby dużo odpoczywaj i relaksuj się. Zamów sobie domowe spa :)
No właśnie staram się nie przeciążać bo wtedy pojawia się ból. Wyszłam wczoraj pierwszy raz na dłużej z domu, skończyłam antybiotyk jakiś czas temu i wyszłam z przyjaciółką na miasto no i właśnie pojawił się ten śluz z krwią [emoji17] A tak miałam na początku po zabiegu trochę krwawienia, potem plamienie minimalne. No i trochę brzydko mówiąc po tym wyjściu mnie zalało... Pewnie za szybko wyszłam na tak długo [emoji17] Ale poza tym czuję się dobrze fizycznie. Tak to nic mnie tam nie boli, ani brzuch.

Cześć. Ja nie miałam zabiegu, ale miałam zakładane tabletki. Po pierwszym poronieniu miałam krwawienie/ plamienie na przemian z właśnie takim bardzo gęstym, ciagnąco-klejącym krwistym sluzem przez prawie 4 tygodnie. Udałam się do gina i okazało się, ze się Po prostu oczyszczam w taki "cudowny" sposób. Jakoś parę dni po wizycie (Tak jak mówił gin) dostałam pierwszy okres i razem z okresem się wszystko unormowalo.
Mam nadzieję, ze u Ciebie to też nic groźnego.
Ja mam własnie to samo... Taki gęsty śluz właśnie, ciągnący się z tych okolic zabarwiony krwią. Wcześniej tylko krwawienie i plamienie raz się zmniejszało i za chwilę znowu mocniej, ale od kilku dni już lepiej i teraz właśnie coś takiego mam ;o

No właśnie staram się nie przeciążać bo wtedy pojawia się ból. Wyszłam wczoraj pierwszy raz na dłużej z domu, skończyłam antybiotyk jakiś czas temu i wyszłam z przyjaciółką na miasto no i właśnie pojawił się ten śluz z krwią [emoji17] A tak miałam na początku po zabiegu trochę krwawienia, potem plamienie minimalne. No i trochę brzydko mówiąc po tym wyjściu mnie zalało... Pewnie za szybko wyszłam na tak długo [emoji17] Ale poza tym czuję się dobrze fizycznie. Tak to nic mnie tam nie boli, ani brzuch.
Jeśli masz możliwość idź do gina w poniedziałek, a jak nie, to idź jak najszybciej możesz. Ja ogólnie jestem panikara, ale takich sytuacji tym bardziej lepiej nie lekceważyć.

W poniedziałek idę na badania, morfologia, mocz, posiew, crp. Nie wiem czy robić coś jeszcze teraz? Bo dopiero 2 tygodnie będę od poronienia i zabiegu. Na wypisie ze szpitala w sumie nic konkretnego nie było napisane ;/ Więc nawet nie wiem jakie badania teraz mogę zrobić

reklama
Jeśli masz możliwość idź do gina w poniedziałek, a jak nie, to idź jak najszybciej możesz. Ja ogólnie jestem panikara, ale takich sytuacji tym bardziej lepiej nie lekceważyć.
Chyba tak zrobię w razie czego, mam nadzieję, że dostanę się ;/ na USG przy wypisie ze szpitala było wszystko dobrze ;/ Brałam antybiotyk i liczę, że tam wszystko jest dobrze w środku [emoji17]

Do góry