reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Nie dziekuje. Cykl trwal 25dni a zawsze mam 27 czy 28 dni. Ogolnie beda wyniki,konczy mi sie @ i lece do lekarza i zobacze co dalej.
A Ty jak sie czujesz?
Oby wyniki były ok i badania zrobione pozwola wam sie psychicznie uwolnic i zaskoczy.
Ja czuje sie ogolnie super. Czuje jakies niewielkie ciagniecia więzadeł ale nie utrudniaja zycia. Wieczorami troszke krzyz boli ale zbawienne dla mnie jest to ze brzucha wcale nie mam i moge spać na brzuchu i krzyz mnie wtedy nie boli.
Nie moge sie doczekac polowkowego usg.

Wiesz co u mnie też wyniki dobre mamy lekarz zlecił mnóstwo badań zapłaciłam coś koło 1500 zł. ...jedynie wierze ze laparoskopia mi pomoże bo mowil ze jajniki były zapchane sluzem wiec przetkali je ....
No właśnie nie wiem dlaczego właśnie Po Histero jeszcze nie zaskoczyło..pojde po nowym roku jak się nie uda i zobaczymy bo chyba nie jest coś ok skoro tyle czasu minęło..

W poniedziałek idę na badania, morfologia, mocz, posiew, crp. Nie wiem czy robić coś jeszcze teraz? Bo dopiero 2 tygodnie będę od poronienia i zabiegu. Na wypisie ze szpitala w sumie nic konkretnego nie było napisane ;/ Więc nawet nie wiem jakie badania teraz mogę zrobić
Badania tak naprawdę najlepiej zrobić po pierwszej @ kiedy to organizm zaczyna wracać do siebie teraz na pewno jesteś osłabiona i pewnie wyniki nie wyjdą dobrze, a hormonalne mi lekarz kazał zrobić po jakiś 2-3 cyklach prawidłowych

Nie dziekuje. Cykl trwal 25dni a zawsze mam 27 czy 28 dni. Ogolnie beda wyniki,konczy mi sie @ i lece do lekarza i zobacze co dalej.
A Ty jak sie czujesz?
Ja miałam takie rozwalone cykle jak zaczęłam leczyć tarczycę miałam nawet 24 dniowy cykl, zaczęło się wszystko normować cykle około 30 dniowe to wpadłam w nadczynność polekowa i znowu zaczyna pewnie zacznie się problem...
Kobieta to zawsze ma problem naprawdę :/

Dziewczyny jak wygląda stymulacja cyklu i jaki to koszt ? Mi lekarz zaproponował, ale chce jeszcze zaczekać dopiero pierwszy cykl jeszcze nie wiem jak się skończy podejrzewam, że negatywnie, ale wolę próbować naturalnie jak z pół roku nie wyjdzie to się zdecyduje, ale boje się bankrucji bo aż tyle nie zarabiam :/

reklama
Do góry