powodzeniaJa tez bym sie nie pogniewala gdy bym w grudniu ujrzala 2 kreseczki choc u mnie jutro sie okaze czy beda szanse czy nie bo odbieramy wyniki meza.
Ile trwał teraz Twwoj cykl?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powodzeniaJa tez bym sie nie pogniewala gdy bym w grudniu ujrzala 2 kreseczki choc u mnie jutro sie okaze czy beda szanse czy nie bo odbieramy wyniki meza.
Nie dziekuje. Cykl trwal 25dni a zawsze mam 27 czy 28 dni. Ogolnie beda wyniki,konczy mi sie @ i lece do lekarza i zobacze co dalej.powodzenia
Ile trwał teraz Twwoj cykl?
Oby wyniki były ok i badania zrobione pozwola wam sie psychicznie uwolnic i zaskoczy.Nie dziekuje. Cykl trwal 25dni a zawsze mam 27 czy 28 dni. Ogolnie beda wyniki,konczy mi sie @ i lece do lekarza i zobacze co dalej.
A Ty jak sie czujesz?
No właśnie nie wiem dlaczego właśnie Po Histero jeszcze nie zaskoczyło..pojde po nowym roku jak się nie uda i zobaczymy bo chyba nie jest coś ok skoro tyle czasu minęło..Wiesz co u mnie też wyniki dobre mamy lekarz zlecił mnóstwo badań zapłaciłam coś koło 1500 zł. ...jedynie wierze ze laparoskopia mi pomoże bo mowil ze jajniki były zapchane sluzem wiec przetkali je ....
Miałam więc pytajDziewczyny któraś z was miała łyżeczkowanie? Bo muszę się poradzić [emoji17]
Badania tak naprawdę najlepiej zrobić po pierwszej @ kiedy to organizm zaczyna wracać do siebie teraz na pewno jesteś osłabiona i pewnie wyniki nie wyjdą dobrze, a hormonalne mi lekarz kazał zrobić po jakiś 2-3 cyklach prawidłowychW poniedziałek idę na badania, morfologia, mocz, posiew, crp. Nie wiem czy robić coś jeszcze teraz? Bo dopiero 2 tygodnie będę od poronienia i zabiegu. Na wypisie ze szpitala w sumie nic konkretnego nie było napisane ;/ Więc nawet nie wiem jakie badania teraz mogę zrobić
Ja byłam 3 tyg po, tak miałam na wypisie, ale najlepiej jak pójdziesz jak skończy się krwawieniePowinno się chyba 4 tyg po zabiegu tak? Bo też mi nic nie powiedzieli... W szpitalu. Ani na wypisie nie mam. Powinnam iść za około 2 tygodnie na wizytę
Ja miałam takie rozwalone cykle jak zaczęłam leczyć tarczycę miałam nawet 24 dniowy cykl, zaczęło się wszystko normować cykle około 30 dniowe to wpadłam w nadczynność polekowa i znowu zaczyna pewnie zacznie się problem...Nie dziekuje. Cykl trwal 25dni a zawsze mam 27 czy 28 dni. Ogolnie beda wyniki,konczy mi sie @ i lece do lekarza i zobacze co dalej.
A Ty jak sie czujesz?