reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
W poniedziałek idę na badania, morfologia, mocz, posiew, crp. Nie wiem czy robić coś jeszcze teraz? Bo dopiero 2 tygodnie będę od poronienia i zabiegu. Na wypisie ze szpitala w sumie nic konkretnego nie było napisane ;/ Więc nawet nie wiem jakie badania teraz mogę zrobić
A do gina kiedy najszybciej możesz iść żeby zalecił kolejne badania?

reklama
Chyba tak zrobię w razie czego, mam nadzieję, że dostanę się ;/ na USG przy wypisie ze szpitala było wszystko dobrze ;/ Brałam antybiotyk i liczę, że tam wszystko jest dobrze w środku [emoji17]

Ja wtedy na wizycie dowiedziałam się, ze jest tam kawałeczek na macicy, który jeszcze się oczyszcza. Stąd to takie na przemienne krwawienie i śluz.

Powinno się chyba 4 tyg po zabiegu tak? Bo też mi nic nie powiedzieli... W szpitalu. Ani na wypisie nie mam. Powinnam iść za około 2 tygodnie na wizytę
Ja niestety nie wiem :( myślę, że na konsultacje to można iść wcześniej. Tzn chodzi mi nawet o porozmawianie z lekarzem na temat tych plamien, pokazanie mu dotychczasowych wyników itp

reklama
@Alexa1905 ja też miałam jednodniowe plamienia w czasie spodziewanej @ i ból jak na @. I to były jedyne plamienia, teraz leci 24tc.
Btw. na naszym marcowym wątku pierwsze dzieciątko już na świecie!..
O rany! Przerażają mnie takie historie, to takie maleństwa :( mam nadzieję,że z dzidzią wszystko w porządku? Co było przyczyną,że tak szybko?

Do góry