reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Pytanko. Czy mi juz odpie*** czy ...
Owu była prawdopododbie 6 dni temu. <3 też było i to nie raz. A mnie dzis od rana mdli jak diabli. Zapach ulubionej cukierni aż mnie cofnął. No i drze ryja jak juz dawno mi sie nie zdazylo. Normalnie chodząca bomba
Czy to moze byc juz to... ? [emoji848]
Nie wiem czy trochę nie za wcześnie ale w sumie każdy organizm jest inny. Masz pewność że owu była 6 dni temu a nie wcześniej?

reklama
@SalsaPL na mdłości za wcześnie.. Jeśli owu była 6 dni temu to nawet zagnieżdżenia mogło nie być.
Ja bym nie dopisywała do tego ciażowych historii, sama wiem po sobie że jak chce to zawsze znajde jakiś objaw a z ciążą nie ma to nic wspólnego.
W każdym razie nigdy od nikogo nie słyszałam żeby tak szybko miał mdlości ciążowe. Oczywiście życzę ci żeby u Ciebie były to ciążowe mdłości (jakkolwiek można ich życzyć :D).

Ale ja mialam mdlosci właśnie tak wczesnie 3 dni .. I choc za szybko na ciazowe to nie wiem czy to zagniezdzanie tak na mnie wplywalo.. Mdlosci biegunka, wzdecia i sluz to byly moje objawy.

Hmm więc może zagnieżdżanie samo tak wpłynęło. Czyli jednak się zdarza :D
Ja sie czulam paskudnie.. W sumie nie wiem co na to dzialala.. Czy to psychika i az tak wkrecalam sobie objawy czy cos bylo rzeczywiscie ale te biegunki mnie wykanczaly.. Te ogromne ilości sluzu do samego dnia @ gdzie nieraz takie suchoty.. Wzdecia miałan wracając z wakacji i bylam pewna ze na tle stresowym i brak wlasnie apetytu i mdlosci. Roznie byc moze. Jestem zbyt pokrecona :D

U mnie pierwszym objawem byl wyczulony wech, wszystko mi smierdzialo, pozniej mokre caly czas majty i bol jak na najgorszy okres. Wymioty od 5-6 tydzien.

A ja przy drugiej ciąży te szybko miałam mdłości. Myślałam że mnie bierze jakas jelitowka, więc zrobiłam chyba z 3 testy ale biel wizira. Poszłam na bete i wynik mnie zaskoczył- 20 :)
Także ten... można mieć mdłości przed datą spodziewanej miesiączki jak jest się w ciąży:)

Obecnie czuje się podobnie. Strasznie mnie mdli, aż mi się ślina zbiera... ale boję się nakrecac

Mnie w ciąży zlapalo przeziębienie okropne i w sumie jak sobie przypominam to w tlusty czwartek pączki mi smierdzialy :p ale przypisalam to grypie :p 5 dni później dwie krechy na teście. Ale wtedy nie myslalam w ogole o ciąży wiec nie myslalam ze to jakis objaw. Ale mdłości mi sie zaczęły takie na maxa w 6/7 tygodniu.

reklama
Dziewczyny, do @ zostały mi 4 dni, a ja oczywiście już schizuje -.- test, za testem, uzależnilam się chyba od nich haha to co zauważyłam innego niż w poprzednim cyklu to to, że w ubiegłym tygodniu w nocy ze środy na czwartek obudził mnie ból brzucha, podobny do tego okresowego (to było około 6 dni po dniach płodnych), w weekend byłam strasznie nerwowa, nawet się poprztykalam z moim M. Śluz mam wodnisto - biały, ale już nie pamiętam jak to było w tamtym miesiącu. W poniedziałek na teście ujrzalam dziwny cień cienia cienia, ale sama nie wiem czy to są omamy mojej psychiki. Myślałam o becie, ale na innym wątku dziewczyny poradziły żebym jeszcze poczekala. Jak ja nie lubię czekać :(

Do góry