reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Pytanko. Czy mi juz odpie*** czy ...
Owu była prawdopododbie 6 dni temu. <3 też było i to nie raz. A mnie dzis od rana mdli jak diabli. Zapach ulubionej cukierni aż mnie cofnął. No i drze ryja jak juz dawno mi sie nie zdazylo. Normalnie chodząca bomba
Czy to moze byc juz to... ? [emoji848]
Nie wiem czy trochę nie za wcześnie ale w sumie każdy organizm jest inny. Masz pewność że owu była 6 dni temu a nie wcześniej?

reklama
@SalsaPL na mdłości za wcześnie.. Jeśli owu była 6 dni temu to nawet zagnieżdżenia mogło nie być.
Ja bym nie dopisywała do tego ciażowych historii, sama wiem po sobie że jak chce to zawsze znajde jakiś objaw a z ciążą nie ma to nic wspólnego.
W każdym razie nigdy od nikogo nie słyszałam żeby tak szybko miał mdlości ciążowe. Oczywiście życzę ci żeby u Ciebie były to ciążowe mdłości (jakkolwiek można ich życzyć :D).

Ale ja mialam mdlosci właśnie tak wczesnie 3 dni .. I choc za szybko na ciazowe to nie wiem czy to zagniezdzanie tak na mnie wplywalo.. Mdlosci biegunka, wzdecia i sluz to byly moje objawy.

Hmm więc może zagnieżdżanie samo tak wpłynęło. Czyli jednak się zdarza :D
Ja sie czulam paskudnie.. W sumie nie wiem co na to dzialala.. Czy to psychika i az tak wkrecalam sobie objawy czy cos bylo rzeczywiscie ale te biegunki mnie wykanczaly.. Te ogromne ilości sluzu do samego dnia @ gdzie nieraz takie suchoty.. Wzdecia miałan wracając z wakacji i bylam pewna ze na tle stresowym i brak wlasnie apetytu i mdlosci. Roznie byc moze. Jestem zbyt pokrecona :D

U mnie pierwszym objawem byl wyczulony wech, wszystko mi smierdzialo, pozniej mokre caly czas majty i bol jak na najgorszy okres. Wymioty od 5-6 tydzien.

A ja przy drugiej ciąży te szybko miałam mdłości. Myślałam że mnie bierze jakas jelitowka, więc zrobiłam chyba z 3 testy ale biel wizira. Poszłam na bete i wynik mnie zaskoczył- 20 :)
Także ten... można mieć mdłości przed datą spodziewanej miesiączki jak jest się w ciąży:)

Obecnie czuje się podobnie. Strasznie mnie mdli, aż mi się ślina zbiera... ale boję się nakrecac

Mnie w ciąży zlapalo przeziębienie okropne i w sumie jak sobie przypominam to w tlusty czwartek pączki mi smierdzialy :p ale przypisalam to grypie :p 5 dni później dwie krechy na teście. Ale wtedy nie myslalam w ogole o ciąży wiec nie myslalam ze to jakis objaw. Ale mdłości mi sie zaczęły takie na maxa w 6/7 tygodniu.

reklama
Dziewczyny, do @ zostały mi 4 dni, a ja oczywiście już schizuje -.- test, za testem, uzależnilam się chyba od nich haha to co zauważyłam innego niż w poprzednim cyklu to to, że w ubiegłym tygodniu w nocy ze środy na czwartek obudził mnie ból brzucha, podobny do tego okresowego (to było około 6 dni po dniach płodnych), w weekend byłam strasznie nerwowa, nawet się poprztykalam z moim M. Śluz mam wodnisto - biały, ale już nie pamiętam jak to było w tamtym miesiącu. W poniedziałek na teście ujrzalam dziwny cień cienia cienia, ale sama nie wiem czy to są omamy mojej psychiki. Myślałam o becie, ale na innym wątku dziewczyny poradziły żebym jeszcze poczekala. Jak ja nie lubię czekać :(

Do góry