reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@ przyjść powinna 23.11 więc już niedługo. Chciałabym się wstrzymać do poniedziałku. Jak wyjdzie w praktyce, zobaczymy. Choć bardzo małą mam tę nadzieję. Seksy były tylko trzy razy. Z czego dwa za wcześnie przed owu, a jeden niby w owu, ale wydaje mi się, że tej owu w ten dzień nie było.
Nadzieja jest zawsze❤️✊

reklama
No oczywiście, że mnie kusi zrobienie testu! Jak tak patrzyłam w kalendarzyk, to wychodziłoby dzisiaj 10dpo. Ale tak jak pisałam wcześniej, nie chcę się za bardzo nastawiać, bo mam już dosyć oglądania pustych testów i dopatrywania się pod światło drugiej kreski. Dlatego spokojnie poczekam sobie do terminu @. Jeśli dwie kreski mają wyjść, to na pewno wyjdą.
Jestem tego samego zdania :)

To nie będzie znak, że z tobą coś jest nie tak tylko po prostu nie załapało i tyle, przecież nawet jeśli ktoś idealnie trafia 2 dni przed owu w owu i po nie oznacza że będzie w ciąży bo każda z Nas a raczej 90% w tych ciążach była by w pierwszym cyklu :) ja może źle myślę ale od czasu poronienia uważam, że lepiej jak nie załapało czyli plemnik był kiepski albo coś u mnie się pochrzaniło niż żeby raz jeszcze powtarzać sytuację z grudnia
Ja tez mam stres po ostatnich wydarzeniach:/
To jest właśnie smutne, ze tyle razy, np. w owu, przed i po owu a tu dupa. Ale masz racje, może i lepiej zeby to jednak silny plemik się dostał i zeby było wszystko dobrze :)

Hej dziewczyny!
Jestem nowa, ale forum czytam od poprzedniego cyklu, kiedy myślałam że być może się udało za pierwszym razem i jestem w ciąży ;)
Niestety się nie udało, ale za pierwszym razem to chyba rzadko się zdarza. Stwierdziliśmy z mężem, że w takim razie postaramy się od nowego roku. Natomiast ponieważ i tak jesteśmy zdecydowani to specjalnie nie zwracałam uwagi na to czy są dni płodne czy nie.
Jednak okazuje się, że kochaliśmy się akurat przez trzy kolejne dni łącznie z dniem przed samą owulacją, która prawdopodobnie miała miejsce wczoraj (śluz jak białko jaja w bardzo dużych ilościach, ale mąż był na 24 h w pracy więc w tym dniu przytulanek nie było).
Zastanawiam się jak duże jest prawdopodobieństwo, że powstanie z tego mała istotka. Nie chcę się kolejny raz nastawiać, ale oczywiście jestem niecierpliwa i już grzebię i szukam.
Kolejna @ przypada na 01.12. Poprzednia była 7.11. Cykle między 26-28 dni, bo czasem stres złapie czy inne paskudztwo.

Hej dziewczyny!
Jestem nowa, ale forum czytam od poprzedniego cyklu, kiedy myślałam że być może się udało za pierwszym razem i jestem w ciąży ;)
Niestety się nie udało, ale za pierwszym razem to chyba rzadko się zdarza. Stwierdziliśmy z mężem, że w takim razie postaramy się od nowego roku. Natomiast ponieważ i tak jesteśmy zdecydowani to specjalnie nie zwracałam uwagi na to czy są dni płodne czy nie.
Jednak okazuje się, że kochaliśmy się akurat przez trzy kolejne dni łącznie z dniem przed samą owulacją, która prawdopodobnie miała miejsce wczoraj (śluz jak białko jaja w bardzo dużych ilościach, ale mąż był na 24 h w pracy więc w tym dniu przytulanek nie było).
Zastanawiam się jak duże jest prawdopodobieństwo, że powstanie z tego mała istotka. Nie chcę się kolejny raz nastawiać, ale oczywiście jestem niecierpliwa i już grzebię i szukam.
Kolejna @ przypada na 01.12. Poprzednia była 7.11. Cykle między 26-28 dni, bo czasem stres złapie czy inne paskudztwo.
Jakbym siebie slyszala. Mam tak samo , siedzę na niecie i szukam. Ale niestety kazdy ma różny organizm i to że innej się udało za pierwszym razem to nie znaczy że się nam uda. Ja czekam na || kreski sporo czasu mam nadzieję że Tobie się szybciej uda je zobaczyć :)

Hej dziewczyny!
Szanse to 50% na 50% albo ciąża bedzie, albo nie. Niestety dla nas staraczek na zajście w ciążę wpływa potwornie dużo rzeczy i trudno to przewidziec

Kolejna dostawa ciuszków.. Musze kupic komode nie mam gdzie ich schowac..
IMG_20181120_173337.jpg

Załączniki

• IMG_20181120_173337.jpg
    IMG_20181120_173337.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 136
reklama
Pytanko. Czy mi juz odpie*** czy ...
Owu była prawdopododbie 6 dni temu. <3 też było i to nie raz. A mnie dzis od rana mdli jak diabli. Zapach ulubionej cukierni aż mnie cofnął. No i drze ryja jak juz dawno mi sie nie zdazylo. Normalnie chodząca bomba
Czy to moze byc juz to... ? [emoji848]

Do góry