reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej :) trzymam kciuki za same pozytywy :) a ja jestem zła :( robiłam to TSH po kolejnych 8 tyg i dużo poniżej normy bo 0,0475 gdzie norma zaczyna się od 0,350 :/ kazała mi endokrynolog odstawić leki i powtórzyć badanie za kolejne 6 tyg i zobaczymy co dalej :/ miała tak któraś z Was ? To jest tzw nadczynność po lekowa ?

reklama
Noo pierwszy raz mi się tak udało :-D hi hi
tez sobie w duchu myśle, ze jak z tego nic nie będzie to ja nie wiem... to będzie znak ze coś ze ma jest nie tak :/
To nie będzie znak, że z tobą coś jest nie tak tylko po prostu nie załapało i tyle, przecież nawet jeśli ktoś idealnie trafia 2 dni przed owu w owu i po nie oznacza że będzie w ciąży bo każda z Nas a raczej 90% w tych ciążach była by w pierwszym cyklu :) ja może źle myślę ale od czasu poronienia uważam, że lepiej jak nie załapało czyli plemnik był kiepski albo coś u mnie się pochrzaniło niż żeby raz jeszcze powtarzać sytuację z grudnia

Martusia, trzymam kciuki :) Nie kusi cię już mały teścik ?;)

Rano odprowadziłam małego do przedszkola i poleciałam zrobić progesteron, akurat labo naprzeciwko przedszkola :), jutro wynik. Jak wynik będzie większy niż 3rtyg temu to będzie łądn chichot losu :/
U nas baaardzo zimno, mój Hubcio wstał nieszczęśliwy bo śniegu już nie ma :)

Martusia, trzymam kciuki :) Nie kusi cię już mały teścik ?;)

Rano odprowadziłam małego do przedszkola i poleciałam zrobić progesteron, akurat labo naprzeciwko przedszkola :), jutro wynik. Jak wynik będzie większy niż 3rtyg temu to będzie łądn chichot losu :/
U nas baaardzo zimno, mój Hubcio wstał nieszczęśliwy bo śniegu już nie ma :)

No oczywiście, że mnie kusi zrobienie testu! Jak tak patrzyłam w kalendarzyk, to wychodziłoby dzisiaj 10dpo. Ale tak jak pisałam wcześniej, nie chcę się za bardzo nastawiać, bo mam już dosyć oglądania pustych testów i dopatrywania się pod światło drugiej kreski. Dlatego spokojnie poczekam sobie do terminu @. Jeśli dwie kreski mają wyjść, to na pewno wyjdą.

reklama
Powiem Wam dziewczyny dobrze że jestem w delegacji za granicą, bo pewnie nie wytrzymalabym i testowalabym, a do terminu @ jeszcze 4 dni.
Wracam pojutrze, ale chciałabym wytrzymać z testowaniem do niedzieli :)

Miłego dnia:)

Do góry