reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej :) trzymam kciuki za same pozytywy :) a ja jestem zła :( robiłam to TSH po kolejnych 8 tyg i dużo poniżej normy bo 0,0475 gdzie norma zaczyna się od 0,350 :/ kazała mi endokrynolog odstawić leki i powtórzyć badanie za kolejne 6 tyg i zobaczymy co dalej :/ miała tak któraś z Was ? To jest tzw nadczynność po lekowa ?

reklama
Noo pierwszy raz mi się tak udało :-D hi hi
tez sobie w duchu myśle, ze jak z tego nic nie będzie to ja nie wiem... to będzie znak ze coś ze ma jest nie tak :/
To nie będzie znak, że z tobą coś jest nie tak tylko po prostu nie załapało i tyle, przecież nawet jeśli ktoś idealnie trafia 2 dni przed owu w owu i po nie oznacza że będzie w ciąży bo każda z Nas a raczej 90% w tych ciążach była by w pierwszym cyklu :) ja może źle myślę ale od czasu poronienia uważam, że lepiej jak nie załapało czyli plemnik był kiepski albo coś u mnie się pochrzaniło niż żeby raz jeszcze powtarzać sytuację z grudnia

Martusia, trzymam kciuki :) Nie kusi cię już mały teścik ?;)

Rano odprowadziłam małego do przedszkola i poleciałam zrobić progesteron, akurat labo naprzeciwko przedszkola :), jutro wynik. Jak wynik będzie większy niż 3rtyg temu to będzie łądn chichot losu :/
U nas baaardzo zimno, mój Hubcio wstał nieszczęśliwy bo śniegu już nie ma :)

Martusia, trzymam kciuki :) Nie kusi cię już mały teścik ?;)

Rano odprowadziłam małego do przedszkola i poleciałam zrobić progesteron, akurat labo naprzeciwko przedszkola :), jutro wynik. Jak wynik będzie większy niż 3rtyg temu to będzie łądn chichot losu :/
U nas baaardzo zimno, mój Hubcio wstał nieszczęśliwy bo śniegu już nie ma :)

No oczywiście, że mnie kusi zrobienie testu! Jak tak patrzyłam w kalendarzyk, to wychodziłoby dzisiaj 10dpo. Ale tak jak pisałam wcześniej, nie chcę się za bardzo nastawiać, bo mam już dosyć oglądania pustych testów i dopatrywania się pod światło drugiej kreski. Dlatego spokojnie poczekam sobie do terminu @. Jeśli dwie kreski mają wyjść, to na pewno wyjdą.

reklama
Powiem Wam dziewczyny dobrze że jestem w delegacji za granicą, bo pewnie nie wytrzymalabym i testowalabym, a do terminu @ jeszcze 4 dni.
Wracam pojutrze, ale chciałabym wytrzymać z testowaniem do niedzieli :)

Miłego dnia:)

Do góry