reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej rybki jak samopoczucie bo u mnie głos wrócił za to grypa się rozkręciła i czuje się fatalnie do tego piersi dotknąć nie idzie i co zaobserwowałam to dużo większa ilość śluzu takiego mlecznego kremowego rozciągliwego dziwne bo to 28dc .może to być przez chorobę(grypę)??

reklama
Hej rybki jak samopoczucie bo u mnie głos wrócił za to grypa się rozkręciła i czuje się fatalnie do tego piersi dotknąć nie idzie i co zaobserwowałam to dużo większa ilość śluzu takiego mlecznego kremowego rozciągliwego dziwne bo to 28dc .może to być przez chorobę(grypę)??

Może być infekcja jakaś a może nie :)
Kiedy planujesz testować?

A ja dziś jestem w złym nastroju :( dzisiaj 38 dc, 9dpo. Psychicznie jestem wykonczona. Mam wrażenie ze znowu sie nie udało. Tylko czekam na @. OM 6.10, jestem wściekła na te długie cykle :/
Młoda chora wiec nigdzie nawet nie pojedziemy zeby zmienic otoczenie :(

Cześć Dziewczyny:) U mnie działania w pełni, jak nigdy:) a to dlatego, ze mam mojego tż jeszcze tydzień w domku;) Powiem Wam nie nastawiam się, ale chciałam wykorzystać ten czas, by sprawdzić czy może akurat wcześniej było za mało ❤️ I nie zaskoczyło czy jak... jak nie zaskoczy to bede wiedziała przynajmniej, ze chodzi tu o coś innego...
Bynajmniej w tym mcu jest dużo razy więcej ❤️ Niż wcześniej - Zobaczymy :cool2: miłego dnia Wam życzę :)

No i przyszła ta franca @
Z jednej strony dobrze, bo już zaczęłam się martwić bo tyle czasu sie jeszcze nie spóźniła nigdy, a z drugiej strony...
No cóż, głowa do góry kochane staraczki za kilka dni kolejne przyjemne próby i nowe szanse i nadzieje!
Miłego cudownego wolnego poniedziałku!

Cześć Dziewczyny:) U mnie działania w pełni, jak nigdy:) a to dlatego, ze mam mojego tż jeszcze tydzień w domku;) Powiem Wam nie nastawiam się, ale chciałam wykorzystać ten czas, by sprawdzić czy może akurat wcześniej było za mało ❤️ I nie zaskoczyło czy jak... jak nie zaskoczy to bede wiedziała przynajmniej, ze chodzi tu o coś innego...
Bynajmniej w tym mcu jest dużo razy więcej ❤️ Niż wcześniej - Zobaczymy :cool2: miłego dnia Wam życzę :)
Oby to bylo to. I 3 mam kciuki bys juz nie dostala @ a ujrzala 2 kreseczki ✊✊

No i przyszła ta franca @
Z jednej strony dobrze, bo już zaczęłam się martwić bo tyle czasu sie jeszcze nie spóźniła nigdy, a z drugiej strony...
No cóż, głowa do góry kochane staraczki za kilka dni kolejne przyjemne próby i nowe szanse i nadzieje!
Miłego cudownego wolnego poniedziałku!
Za niedlugo przyjemny czas sie zacznie i znow bedziesz pelna optymizmu:)

reklama
Za 4 dni przewidywana @więc tak będę testować.infekcja odpada ponieważ nic nie swędzi ani też nie piecze.
Hej. Ja też miałam testować za 4 dni. Nawet się umawialysmy z tego co pamiętam że będziemy testować razem. Jednak przeczucie poprowadzilo mnie do testu już w piątek i wyszły dwie kreseczki. Życzę Ci tego samego. Będę trzymać mocno kciuki! Ja dziś robiłam betę i wyszła 652.70. Chyba powoli zaczynam się cieszyć ;)

Do góry