Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Proszę ostatni dowód na to, że byłam w szpitalu od niedzieli do wtorku co pisałam żegnam na stałe. Powodzenia wszystkim. Zobacz załącznik 915003
Dziękuję chociaż jedna kobietka [emoji17] Trzymajcie się wszystkie. Mimo bezczelności ja życzę wam jak najlepiej.Powodzenia ! I trzymaj się !
Radzę poczytać inne fora Są gorsze z pewnością historie i nikt nie podejrzewa kogoś o trolling. Co dla mnie jest bezczelnością totalną.Podczytuje Was troche i jestem w szoku. Ze sie dzieją takie rzeczy[emoji15]
Najpierw Ewelina z którą było ewidentnie coś nie tak. Teraz kolejna historia?
Ile w tym wszystkim jest prawdy? Przez to wszystko co sie dzieje az sie odechciewa udzielania się na jakimkolwiek forum[emoji15]
Wiesz, ja przed ciąża brałam 25, ale mi podskoczyło do 2.5 więc biorę na zmianę 50 i 75. I od razu po tygodniu spadło do 1.2. Także będzie dobrze [emoji4]Mallina nie znikaj. Tez lubie czytac co piszesz lubie twoje wsparcie.
Ja juz po telefonach zwiekszamy dawke mam brać rano 2x25 i za 2 tyg powtorzyć badanie, biore też jodid. Oby bylo wszystko ok
Właśnie ja... Wybaczcie ale moje wkur w tym momencie sięgnęło zenitu... . Ale nie będę się z nikim użerać. Więcej się nie odezwę.Malaga która kobieta w takim momencie miała by ochotę na kłótnie na forum ?