reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Proszę ostatni dowód na to, że byłam w szpitalu od niedzieli do wtorku co pisałam ;) żegnam na stałe. Powodzenia wszystkim.
20181109_095401.jpg

Załączniki

• 20181109_095401.jpg
    20181109_095401.jpg
    102,8 KB · Wyświetleń: 962
reklama
Szkoda, że tyle jadu i to w matkach. I zero zrozumienia. Mam nadzieję, że chociaż wam się ułoży i poszczęści. Nazywajcie tak każdą kobietę trollem to te forum zejdzie na psy. Już zeszło. Dla mnie to bezczelne i chamskie. Ale nie będę się zniżać do takiego poziomu prostactwa.
Nie wiem jak można kogoś podejrzewać o kłamstwo. Wybaczcie ale tak bujnej wyobraźni nie mam. Poza tym przedstawiłam się wam i nie jedna z was z tego co widziałam mnie oglądały ;) na instagramie. Trzeba było nie oglądać skoro jestem trollem. ;) Brak słów.

Podczytuje Was troche i jestem w szoku. Ze sie dzieją takie rzeczy[emoji15]
Najpierw Ewelina z którą było ewidentnie coś nie tak. Teraz kolejna historia?
Ile w tym wszystkim jest prawdy? Przez to wszystko co sie dzieje az sie odechciewa udzielania się na jakimkolwiek forum[emoji15]

Podczytuje Was troche i jestem w szoku. Ze sie dzieją takie rzeczy[emoji15]
Najpierw Ewelina z którą było ewidentnie coś nie tak. Teraz kolejna historia?
Ile w tym wszystkim jest prawdy? Przez to wszystko co sie dzieje az sie odechciewa udzielania się na jakimkolwiek forum[emoji15]
Radzę poczytać inne fora ;) Są gorsze z pewnością historie i nikt nie podejrzewa kogoś o trolling. Co dla mnie jest bezczelnością totalną.

Mallina nie znikaj. Tez lubie czytac co piszesz :) lubie twoje wsparcie.
Ja juz po telefonach zwiekszamy dawke mam brać rano 2x25 i za 2 tyg powtorzyć badanie, biore też jodid. Oby bylo wszystko ok
Wiesz, ja przed ciąża brałam 25, ale mi podskoczyło do 2.5 więc biorę na zmianę 50 i 75. I od razu po tygodniu spadło do 1.2. Także będzie dobrze [emoji4]

reklama
Do góry