reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dzisiaj 12/13 dpo poszłam ma bete. Niestety ujemna :/. Może za wcześnie? :(
Tylko czemu te testy owu wychodza pozytywne już 3 ci dzien :/ moze mam jakies PCOS?
Jakie badania robilyscie przy staraniach? Od czego zaczac zeby zobaczyc czy wszystko ze mną ok?
Chociaz dziwne dla mnie to u Ciebie z tymi owulacyjnymi... czemu wychodza pozytywne...

reklama
Chociaz dziwne dla mnie to u Ciebie z tymi owulacyjnymi... czemu wychodza pozytywne...
I ta druga kreska jest bordowa az bije po oczach juz 3 dni. Boje sie ze mam hormony rozpieprzone. Cykl 57, 43 a teraz cholera wie ile bedzie. Testy owu wariuja. A niby wszystko ze mna ok? Nie brzmi to normalnie..

I ta druga kreska jest bordowa az bije po oczach juz 3 dni. Boje sie ze mam hormony rozpieprzone. Cykl 57, 43 a teraz cholera wie ile bedzie. Testy owu wariuja. A niby wszystko ze mna ok? Nie brzmi to normalnie..
No to jest dziwne.. bys musiala to z kims madrym skonsultowac o co chodzi

Dzisiaj 12/13 dpo poszłam ma bete. Niestety ujemna :/. Może za wcześnie? :(
Tylko czemu te testy owu wychodza pozytywne już 3 ci dzien :/ moze mam jakies PCOS?
Jakie badania robilyscie przy staraniach? Od czego zaczac zeby zobaczyc czy wszystko ze mną ok?
@martoosia04 tez tak kiedys miala.. chyba 5 dni pik na maxa.
co do bety moze byc roznie teoretycznie zagniezdzanie ma czas do 12dpo... a hcg wytwarza sie po 48h od zagniezdzenia... ja mialam 13dpo bete 41 gdzie niektore dziewczyny potrafily miec juz grubo kolo 1000... o ile mozemy wiedziec mniej wwiecej kiedy byla owwu o tyle z zagniezdzaniem jest problem i u mnie musialo byc pozno. takze nic straconego i czekaj do terminu @.

co do bety moze byc roznie teoretycznie zagniezdzanie ma czas do 12dpo... a hcg wytwarza sie po 48h od zagniezdzenia... ja mialam 13dpo bete 41 gdzie niektore dziewczyny potrafily miec juz grubo kolo 1000... o ile mozemy wiedziec mniej wwiecej kiedy byla owwu o tyle z zagniezdzaniem jest problem i u mnie musialo byc pozno. takze nic straconego i czekaj do terminu @.
Tylko żebym ja wiedziala kiedy mam mieć @ :p jesli dzisiaj mam 12 dpo to pownna byc kolo środy. A jesli teraz mam dopiero owu jednak to kolo 17.11 powinna przyjść.
Zostało mi czekać..

Tak tak, miałam tak! Co nie zrobiłam test (nawet po dużej ilości wypitych płynów), to miałam pik! I to takie ciemne że szok. Ale to tylko jeden cykl tak było. Potem się uregulowało. Teraz to miałam ciemniejsze testy dwa dni, ale już nie takie ciemne, i teraz bladziutkie kreseczki. Testuje codziennie dla kontroli i zobaczę czy faktycznie pochrzanił mi się ten cykl i skrócił i owu już była, czy jednak dopiero przede mną.

Zaczęło się 2 dni temu, w samo poludnieA różowy śluz, później żywa krew (jedna plamka) kolejnego dnia w południe brązowy śluz, z kolei wieczorem wiśniowy... do tego ból krzyża, którego nigdy nie mam oprócz porodu (rodziłam 2 razy) dziś termin @ której brak, wiec jutro wyjdzie test bo to bedzie 72 godziny od implantacji. Czuje ze sie udało już od 6/7 dpo ze względu na bardzo dziwne upławy, których nigdy w życiu nie miałam
I jak robiłaś test ?

Hej dziewczyny! Widzę, że jakieś nastroje jesienne was ogarnęły. Będzie dobrze! Proszę się nie załamywać!

Ja dzisiaj wieczorem idę do lekarza sprawdzić jak tam moje pęcherzyki. Mam nadzieję, że coś ładnego udało się wyhodować ;)

@ForgetMeeNot jak tam? Wyszłaś już ze szpitala?? Jak tam z tym pessarem się czujesz??

Witam
Dziewczyny, potrzebuję pomocy bo zwariuję. Mam cykle z grubsza regularne, 28 dni. Ostatnią @ miałam 5.10, owu 18-19 i tak były starania... A teraz nie ma nic, ani @ ani pozytywu na testach a już leci mi 6 dzień po terminie @. Jedynie co jakiś czas brzuch poboli czy jajnik (na kilka dni przed @ wiedziałam że nie przyjdzie w terminie, brzuch bolał inaczej), spać mogłabym non stop, piersi nie bolą a wieczorami mnie mdli. Już sobie próbowałam tłumaczyć że to urojenia, w końcu testy nie pokazują nawet cienia cienia a ja mam głupie przekonanie, że jednak się udało. Myślicie że to jednak mogą być fałszywe negatywy? 8 idę na krew, wtedy rozwieje wszelkie wątpliwości, ale muszę się wygadać bo ileż można rodzinę zamęczać... Tak strasznie bym chciała żeby się udalo, bo mam już serdecznie dość latania po ginekologach

Tylko beta pokaże co się dzieje. A możesz wczesniej iść?

reklama
Dziewczyny, wpadlam tu na chwile.. nie rozgoscilam sie zbytnio ale poczulam Wasze wsparcie i moze dlatego zaskoczylo.

Wiem, ze dla tych, ktore staraja sie miesiacami moje 5 mcy to nic. I ja tez tak uwazam! Ale szczerze wierze, ze na kazdego przyjdzie czas! I tego Wam zycze! Tego Serca pod Sercem z calego serca! Walczcie i trzymajcie sie[emoji175][emoji175][emoji175]

Bede wdzieczna za wszystkie kciuki i modlitwy, zebysmy doczekali lipca[emoji123][emoji123][emoji123]

Do góry