reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Byłam kontrolnie w innym szpitalu. Po prostu podejście w Redłowie w Gdyni a w Wejherowie to bez porównania. Pielęgniarki, lekarz. Bez problemu mnie przyjęli zbadali. Ogólnie powiedziała, że plamienia/krwawienia jeżeli są w ciąży to jest zagrożenie ciąży bo wiadomo. Miałam w szyjce jeszcze trochę wydzieliny, bo wyleciało ze mnie jak mnie badała, ale uspokoiła, że to co w środku to plamienie. Miałam robione usg, z córeczką w porządku, serduszko bije prawidłowo, nie odkleja się kosmówka i nie nachodzi na ujście. Więc wstępnie poza plamieniami nie ma zagrożenia bo nic się nie odkleja. Mówiła, żeby dać odpocząć macicy i zmienić na razie na podjęzykową luteine i że nie mam się przejmować tą wydzieliną, plamieniem. I że jak będzie bardzo silne krwawienie to położą mnie w szpitalu od razu. Więc uspokoili mnie i w końcu wiem na czym stoję. Mówiłam, że ostatnio się przeciążyłam, ale robiłam zwykle domowe rzeczy, oczywiście nie odkurzanie i właśnie po tym się zaczęło silne krwawienie w środę i zaczęłam się źle czuć i mówiła, że właśnie przeciążenie też może wywołać plamienie i trochę mnie ochrzaniła za to. Mam włączyć oszczędzający tryb życia, odpoczywać sobie, leżeć i nie robić nic ciężkiego. W końcu ktoś się zainteresował... Masakra jestem tak zadowolona z tego szpitala. Postaram się uspokoić jak zobaczę jakieś plamienie, zabarwienie. [emoji17] Dobrze, że nic się nie odkleja [emoji17] I nie nachodzi na ujście szyjki.
Jejku to dobrze, wypoczywaj Kochana❤️

Witam serdecznie.
Jestem mamą 2 dzieci. Córka lat 11 i syn lat 8.Od czerwca staramy się o 3. Robiłam bania i u mnie jest ok. Teraz spodziewam się @ najpóźniej w poniedziałek.
Przyjmiecie mnie do swojego grona?
Pozdrawiam
Zapraszamy. Rozgosc się :) Życzę Ci aby @ nie przyszła :)

Witam się w 1dc po 46 mocno emocjonujących. Dobrze, że się wyrobię z końcem @ przed piątkiem, bo mam wizytę w klinice leczenia niepłodności. Najpierw będę chciała żeby doszli dlaczego mam takie długie cykle, a ciąża będzie skutkiem ubocznym[emoji23]
Dzisiaj będzie fajny dzień, jadę z mężem kupić parę rzeczy do domu, jakiś kominek, kontakty, może kolor farby wybrać. A później z młodym na konie, już się dzieciak nie może doczekać.

Witam się w 1dc po 46 mocno emocjonujących. Dobrze, że się wyrobię z końcem @ przed piątkiem, bo mam wizytę w klinice leczenia niepłodności. Najpierw będę chciała żeby doszli dlaczego mam takie długie cykle, a ciąża będzie skutkiem ubocznym[emoji23]
Dzisiaj będzie fajny dzień, jadę z mężem kupić parę rzeczy do domu, jakiś kominek, kontakty, może kolor farby wybrać. A później z młodym na konie, już się dzieciak nie może doczekać.
To milego udanego dzionka [emoji16][emoji3][emoji16] samych przyjemności [emoji4]

reklama
Do góry