reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Witajcie.
@Malaga00 nic nowego nie powiem... Odpoczynek i pozytywne myslenie. Im bardziej myslisz negatywnie tym gorszy masz nastrój i naprawde podświadomość dziala wiele. Musisz sie opanowac. Zalezy Ci na dziecku to lez i badz dobrej mysli. Zostalas zbadana i wiesz ze z dzieckiem nie dzieje sie nic zlego. Latwo nie jest wierzę Ci ale musisz pomoc sobie przetrwac ciaze i nie zwariowac.

Ja juz coraz mocniej czuje ruchu i nie są tak nisko jak wcześniej. Czyżby dzidzia juz sie podnosila? Wczoraj się tyle nachodzilam i czulam takie mocne ciągnięcia brzucha. Byc moze przegielam. Ale czuje sie świetnie w koncu jest ten czas w ktoryn mogę cieszyć sie w pełni ciążą.

reklama
Witajcie.
@Malaga00 nic nowego nie powiem... Odpoczynek i pozytywne myslenie. Im bardziej myslisz negatywnie tym gorszy masz nastrój i naprawde podświadomość dziala wiele. Musisz sie opanowac. Zalezy Ci na dziecku to lez i badz dobrej mysli. Zostalas zbadana i wiesz ze z dzieckiem nie dzieje sie nic zlego. Latwo nie jest wierzę Ci ale musisz pomoc sobie przetrwac ciaze i nie zwariowac.

Ja juz coraz mocniej czuje ruchu i nie są tak nisko jak wcześniej. Czyżby dzidzia juz sie podnosila? Wczoraj się tyle nachodzilam i czulam takie mocne ciągnięcia brzucha. Byc moze przegielam. Ale czuje sie świetnie w koncu jest ten czas w ktoryn mogę cieszyć sie w pełni ciążą.
Tak, odpoczywam bardzo dużo. Chodzę tylko za potrzebą, do toalety czy wykąpać się ostrożnie. Wiem staram się myśleć, pozytywnie ale jest strasznie ciężko [emoji17]

Tak, odpoczywam bardzo dużo. Chodzę tylko za potrzebą, do toalety czy wykąpać się ostrożnie. Wiem staram się myśleć, pozytywnie ale jest strasznie ciężko [emoji17]
Pozytywne nastawienie daje duzo naprawdę. Ja wiem ze widzac krew w ciąży ciężko zachowac opanowanie. Ale nie denerwuj sie. Jedz do lekarza kiedy potrzebujesz. Wszystko bylebys byla spokojna i nie wkrecala nic sobie nie daj boze.

A ja mam zagadkę :)
Ten śluz niby płodny nie dawał mi spokoju, niby testy owu pokazały pozytyw 11 dni temu ale zobaczcie co mi wyszło dzisiaj :| i kto mi to wyjaśni. Na górze test z 19dc a na dole z dzisiaj.
Co ja mam o tym myślec?

Załączniki

• IMG_20181103_115146.jpg
    IMG_20181103_115146.jpg
    223,5 KB · Wyświetleń: 99
A ja mam zagadkę :)
Ten śluz niby płodny nie dawał mi spokoju, niby testy owu pokazały pozytyw 11 dni temu ale zobaczcie co mi wyszło dzisiaj :| i kto mi to wyjaśni. Na górze test z 19dc a na dole z dzisiaj.
Co ja mam o tym myślec?
Zrob ciazowy ponoc ovulacyjny czytalam wykrywa wczesna ciaze ale nie chce Ci robic nadziei [emoji12] [emoji6]

reklama
Ja mam dziś 10/11 dpo, na ciążowym biało. 29dc. Normalnie zwariować można.
Spróbuj z ciazowym jutro z rana moze a nuż. Ja wlasnie wczoraj czytalam ze ovu moze szybciej pokazac... no ale tez pewnie nie zawsze tak jest..dlatego sprobowalabym zatestowac jeszcze raz jutro.

Do góry