1
174974
Gość
Pewnie, już dodaję.Hej
Dopiszesz mnie tez? Prosze
luckyme90
Asia, lat 28, Krakow
Data nastepnej miesiaczki: 28.10.
Cykl starań:3
Liczba dziecko; 0
Dziekuje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie, już dodaję.Hej
Dopiszesz mnie tez? Prosze
luckyme90
Asia, lat 28, Krakow
Data nastepnej miesiaczki: 28.10.
Cykl starań:3
Liczba dziecko; 0
Dziekuje!
Mi 2019 w nazwie nie przeszkadza jeśli to o mnie chodziło no i może faktycznie przyszłe staraczki tu wpadną, a obecna ekipa napewno się przecież nie wykruszyPo wejściu przez przeglądarkę w telefonie coś nazwa wróciła poprzednia, dziwne. Ale może i lepiej, nie każdej z was może ten pomysł się podobać wiec niech będzie po staremu. Zmienimy nazwę w styczniu.
Ok, więc: Marta, 31, udało się za 10 cyklem, tp 15.03.2019.Po wejściu przez przeglądarkę w telefonie coś nazwa wróciła poprzednia, dziwne. Ale może i lepiej, nie każdej z was może ten pomysł się podobać wiec niech będzie po staremu. Zmienimy nazwę w styczniu.
Ja uwazam ze z tym mozna poczekac do nowego roku.W związku z tym, że już jest końcówka października to zmienię nazwę forum już jako starania 2019
Nie nie, ja nie pisałam o Tobie! Ogólnie napisałam, nazwa sama przeszkoczyła na poprzednią, niech tak zostanie.Mi 2019 w nazwie nie przeszkadza jeśli to o mnie chodziło no i może faktycznie przyszłe staraczki tu wpadną, a obecna ekipa napewno się przecież nie wykruszy
Powodzenia! Trzymam kciukiHEj dziewczynki, jutro rano mam wizytę i poproszę o dużo kciuków, bo strasznie się denerwuje. Jak wszystko będzie dobrze to wtedy poproszę o przeniesienie w tabelce i zapiszę się na czerwcówki
Juz zaciskam kciukiHEj dziewczynki, jutro rano mam wizytę i poproszę o dużo kciuków, bo strasznie się denerwuje. Jak wszystko będzie dobrze to wtedy poproszę o przeniesienie w tabelce i zapiszę się na czerwcówki
Kciuki bardzo mocno zaciśnięte!HEj dziewczynki, jutro rano mam wizytę i poproszę o dużo kciuków, bo strasznie się denerwuje. Jak wszystko będzie dobrze to wtedy poproszę o przeniesienie w tabelce i zapiszę się na czerwcówki
Trzymam mocno kciuki [emoji8] Ja jutro też mam wizytę [emoji8]HEj dziewczynki, jutro rano mam wizytę i poproszę o dużo kciuków, bo strasznie się denerwuje. Jak wszystko będzie dobrze to wtedy poproszę o przeniesienie w tabelce i zapiszę się na czerwcówki