Kaamilaaa
Fanka BB :)
Witaj i powodzenia[emoji257]Witam wszystkie dziewczyny
Bardzo milo tutaj macie i postanowilam dolaczyc o ile mnie przyjmiecie
Podczytuje Was od pewnego czasu.
Napisze kilka slow o sobie.
Staram sie od 3 cykli - a w sumie 3 cykl bede testowala za 4 dni. Ale niestety juz czuje ze idzie miesiaczka. Bol krzyza i podbrzusza
Poerwszy cykl byl udany ale nie na dlugo. Po pozytywny tescie nastapilo samoistne poronienie.
W drugim cyklu zupelnie nic.
U ginekologa bylam przed staraniami. Poeobione wszelkie badania hormonow, krwi, usg dopochwowe i wszystko wzorcowo jak to powiedziala Pani doktor.
Zawsze wszystko chcialam miec zaplanowane wiec i teraz postanowilismy zaplanowac dziecko. Nie wiedzialam ze to az tak ciezkie jest. Ze to nie jest tak od razu. Znam swoje cykle doskonale od 3 lat prowadze systematycznie kalendarzyk. Cykle mam co 26-27 dni.
Wczesniej czytalam u was ze duzo zalezy od glowy, sposobu myslenia. Czy te z Was ktore tutaj sa od poczatku i zaciazyly to w tym cyklu po prostu nie myslaly o ciazy? Czy po porstu sie tym nie stresowaly?
Ja w udanym cyklu akurat zapomniałam zabrac termometru na wyjazd wiec nie mierzylam tempki, bylam pewna ze nic nie wyjdzie bo [emoji173] byly tylko dwa razy, czekalam na @ ktorej objawy mialam wszystkie na kilka dni przed terminem, bylam przekonana robiac test ze bedzie bialo i ze w następnym miesiacu bierzemy sie za diagnostykę a tu niespodzianka [emoji1]
O jaaa [emoji173][emoji173][emoji173]Ja mam jednego słodziaka [emoji173]
Jakie faaajne [emoji7][emoji7][emoji7][emoji173] [emoji173] Dwa wariatyZobacz załącznik 910544Zobacz załącznik 910546