Jak byłam w ciąży to specjalnie kupiłam sobie sokowirówke i 5 kg marchewki że będę sobie robić i pić. Po jednej szklance nie mogłam wyjść z WC bo tak mną szarpało... I tak sokowirówka stoi do dziś nie używana. A co najciekawsze moja córka nie nawiedzi marchewkiHaha były moja zmorą. Jak ja mogłam pochlaniac takie ilości i się nie zaslodzzić...Teraz omijam też je z daleka
reklama
Genadia
Fanka BB :)
Dzięki, jakieś tam mini szansę pewnie są ale nie nastawiam się. W poprzednim cyklu bardzo się nastawiłam i bardzo zawiodłam. Termin @ mam na sobotę za tydzień, ni zobaczymy A Ty kiedy będziesz testować?A moze jednak w tym sie uda! Koedy bedziesz testowala? 3mam kciuki!
Oj to uważaj na siebie dziś, a jakby się coś działo to jedź na ip!Mialam dzis trudna noc. Wczoraj od rana pobolewa mnie cos z prawej str podbrzusza. I wieczorem w łóżku tez to czulam śniły mi sie ciagle jakieś pierdoly. Ja sie juz przestraszylam ze cos z dzieckiem albo z tym lozyskiem z przodu.. Teraz narazie nie boli ale jeśli zacznie to chyba pojade na IP by zaznac spokoju ducha. Od 4 nie śpię.
Ja czułam jakby był twardy i wzdęty. Do tego bolało mnie podbrzusze, w nocy ból potrafił mnie obudzić. Bolało mnie tak już na kilka dni przed terminem spodziewanej @. Pewnej nocy gdy ból mnie obudził byłam pewna że to okres, ale gdy ten nie przyszedł test pokazał II [emoji6] czuć takie rozciąganie, chwilami lekko bolesne a czasami po prostu jest to niewielki dyskomfort. Jednak cały czas brzuch mam wrażenie jest taki wypchnięty i ciężko go wciągnąć [emoji6]Dziewczyny w ciazy jak na poczatku czulyscie brzuch? Ja przed testowaniem ale czuje od soboty brzuch tak jak bym miala w srodku balon i ktos by go dmuchal.
A to w ktorym cyklu Ci sie udalo? Ale super ja w ogole nie mierze temperstury. Stosowalam testy owulacyjne ale w sumie zeobilam tylko jeden. Widzialam ze juz zaczyna sie owulacja to podzialalismy. Ja trace nadzieje bardzo szybko ale jak czytam tutaj ze jednak sie udaje w poznych cyklach to mam nadzieje !Witaj i powodzenia[emoji257]
Ja w udanym cyklu akurat zapomniałam zabrac termometru na wyjazd wiec nie mierzylam tempki, bylam pewna ze nic nie wyjdzie bo [emoji173] byly tylko dwa razy, czekalam na @ ktorej objawy mialam wszystkie na kilka dni przed terminem, bylam przekonana robiac test ze bedzie bialo i ze w następnym miesiacu bierzemy sie za diagnostykę a tu niespodzianka [emoji1]O jaaa [emoji173][emoji173][emoji173]Jakie faaajne [emoji7][emoji7][emoji7]
O aktywnosci fizyczne tez myslalam. Musze sie wziac za siebie. Bo teraz przed zlizajacym sie okresem wchodze po koc i zero checi na cokolwiekDokładnie takie coś czułam Mi się nie udało tak po prostu "odpuścić".. Miałam serdecznie dość i podziękowałam już za chęć bycia mamą. Ale spróbuj aktywności fizycznej - ja zaczęłam wtedy więcej się ruszać, jeździć na rolkach, zapisałam się na siłownię, nawet trochę poflirtowałam z nieznajomymi i humor lepszy, głowa pusta, nawet podniecenie jakieś inne niż podczas tych starań z termometrem w ręce [emoji14] aż trochę wstyd pisać, ale cóż, udało się
Dzięki, jakieś tam mini szansę pewnie są ale nie nastawiam się. W poprzednim cyklu bardzo się nastawiłam i bardzo zawiodłam. Termin @ mam na sobotę za tydzień, ni zobaczymy A Ty kiedy będziesz testować? Oj to uważaj na siebie dziś, a jakby się coś działo to jedź na ip!
Ja bede testowac w ta niedziele. Takze juz siedze jak na szpilkach
Kaamilaaa
W 13cyklu [emoji6] bylam przekonana ze nic nie wyjdzie, juz mialam nawet od lekarza zalecenia jakie badania mam wykonac ja i tż w nowym cyklu a tu || [emoji6]A to w ktorym cyklu Ci sie udalo? Ale super ja w ogole nie mierze temperstury. Stosowalam testy owulacyjne ale w sumie zeobilam tylko jeden. Widzialam ze juz zaczyna sie owulacja to podzialalismy. Ja trace nadzieje bardzo szybko ale jak czytam tutaj ze jednak sie udaje w poznych cyklach to mam nadzieje !
Genadia
Ech znam to wyczekiwanie, ciężko zająć głowę czymś innym... będę trzymać kciuki!Ja bede testowac w ta niedziele. Takze juz siedze jak na szpilkach
reklama
Wszystkim testujacym wkrótce życzę pięknych dwóch kreseczek! u mnie dziś 9 dc więc jeszcze sobie poczekam długo. Na razie działamy
Zdecydowanie najlepsza część
A jak długie masz cykle?