reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Niedługo się doczekasz. U każdej jest inaczej. Może u Ciebie wcześniej będzie wszystko wyczuwalne bo jesteś bardzo szczupła. Później takie fajne przeciąganie, przemieszczanie się i kopniaczki które mogą być nawet bolesne. Ale to wszystko takie piękne jest. Jak sobie teraz przypomniałam to aż mi się łezka w oku zakrecila :)
Nie mam pojęcia [emoji57] Już się nie mogę tego doczekać i jestem ciekawa jakie to uczucie mieć taką dużą dzidzie w brzuszku, zawsze mnie to ciekawiło [emoji28] Jak się rusza i co kobieta czuje, pewnie śmieszne uczucie [emoji23]

Boże zasnęłam ok 24 i wstałam o 5 pełna energii i chyba żałuję bo teraz ledwo widzę na oczy [emoji23] Chyba się przeliczyłam.

Dziewczyny jak robię inhalacje 3 razy dziennie z solą fizjologiczną na katar to chyba powinno dość szybko pomóc? Bo i tak jest już lepiej. Mam strasznie przekrwiony nos w nocy lekko wycierałam i miałam ślady krwi z nosa, ja teraz w ciąży jestem uczulona na każdy zapach, perfum, dezodorantu, każdy powoduje u mnie kichanie i spuchnięty nos ;(

reklama
@Kasienka3b już nie mogę doczekać się Twojego testowania. Musisz w tym cyklu dołączyć do grona ciężaroweczek✊✊✊ masz już plan kiedy testujesz??
10 dni po zastrzyku bedzie w pt wiec mogla bym robic w sobote ale bede czekac grzecznie do dnia spodziewanej @ o ile mnie nie pokusi by zrobic w poniedzialek:)
Bardzo chciala bym dolaczyc do ciezarowek ale teraz tak mysle ze super by bylo gdy by ktos ze mna tam trafil i licze bardzo ma Ciebie;)

A powiedz mi Kochana, ten zastrzyk robi ginekolog? I gdzie:) bo jestem kompletnie zielona w tym temacie...
jeśli bym poprosiła gina o ten zastrzyk, np. pomimo pękającego pęcherzyka mógłby odnowić ? Czy jak to jest??
Ja robilam sama ten zastrzyk w brzuch. I jesli pekaja Ci pecherzyki to nie ma sensu go brac bo wlasnie on powoduje ich pekniecie.

10 dni po zastrzyku bedzie w pt wiec mogla bym robic w sobote ale bede czekac grzecznie do dnia spodziewanej @ o ile mnie nie pokusi by zrobic w poniedzialek:)
Bardzo chciala bym dolaczyc do ciezarowek ale teraz tak mysle ze super by bylo gdy by ktos ze mna tam trafil i licze bardzo ma Ciebie;)
Hej kochana [emoji173] wiesz co, mam jakieś dobre przeczucia w Twoim kierunku :)

Ale się wystraszyłam [emoji23] Nie uznajcie mnie za wariatkę. Trzymam sobie rączkę na brzuszku ( nie wiem nie były to raczej jelita, bo jelita czuję inaczej ) i poczułam ale tak naprawdę naprawdę minimalnie delikatnie jakby coś ( nie wiem jak to opisać bo aż się wystraszyłam ;o ) ale jakby delikatne muśniecie, jakby taka rybka się otarła delikatnie, tak naprawdę delikatnie. Pewnie niemożliwe ale i tak się wystraszyłam. Mała ma już około 9 cm w tym tygodniu pewnie.
Ktory Ty masz tc teraz?

reklama
Do góry