Malaga00
Fanka BB :)
Nie mam pojęcia [emoji57] Już się nie mogę tego doczekać i jestem ciekawa jakie to uczucie mieć taką dużą dzidzie w brzuszku, zawsze mnie to ciekawiło [emoji28] Jak się rusza i co kobieta czuje, pewnie śmieszne uczucie [emoji23]Niedługo się doczekasz. U każdej jest inaczej. Może u Ciebie wcześniej będzie wszystko wyczuwalne bo jesteś bardzo szczupła. Później takie fajne przeciąganie, przemieszczanie się i kopniaczki które mogą być nawet bolesne. Ale to wszystko takie piękne jest. Jak sobie teraz przypomniałam to aż mi się łezka w oku zakrecila
Boże zasnęłam ok 24 i wstałam o 5 pełna energii i chyba żałuję bo teraz ledwo widzę na oczy [emoji23] Chyba się przeliczyłam.
Dziewczyny jak robię inhalacje 3 razy dziennie z solą fizjologiczną na katar to chyba powinno dość szybko pomóc? Bo i tak jest już lepiej. Mam strasznie przekrwiony nos w nocy lekko wycierałam i miałam ślady krwi z nosa, ja teraz w ciąży jestem uczulona na każdy zapach, perfum, dezodorantu, każdy powoduje u mnie kichanie i spuchnięty nos ;(