reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
dajemy rade bo wie ze mussi... ale te lzy i smutek w oczach jest straszny.. ja widze ze cierpi... i staram sie rozladowac i pocieszac ze sie ma nie martwic jak czegos nie rozumie to sobie wytlumaczymy.. zeby zadan domoych bylo mniej tez byloby lzej.
Dobrze ze moze na Ciebie liczyc:) Ja uwazam ze prac domowych nie powinno byc tylko material ma byc zrobiony na lekcji bo przecie te dzieci i tak dlugo sa w szkolach.
jula wczoraj do 21 uczyla sie 3 piosenek patriotycznych... angielski od wrzesnia robia z podrecznika i w zeszycie zadania.. Pan sie wczoraj obudzil i maja do uzupelnienia cale cw od 1str do 21.... jak sie nie zalamac.. jeszcze ksiadz z religii powidzial ze beda miec sprawdzian.. ale nie powie kiedys znienacka im zrobi... kazalam jej wczoraj juz odpuscic religie najwyzej dostanie slabsza ocene.. ale nie da sie wszystkiego ogarnac...
Ja to mysle by religii wogole nie powinno byc w szkolach. Powinna wogole nie wliczac sie do sredniej. Dla mnie szkola ma byc swiecka.
Dziś musiałam się zwolnić z pracy dosłownie jakaś masakra. Ból żołądka i biegunka[emoji29][emoji29][emoji37]. Chyba serek wiejski, który zjadłam na sniadanie był nie świeży. Właśnie juz jestem w domu i pije miętę mam nadzieję że szybko przejdzie.
Zdrowka i oby to nie byla jelitowka.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziś mamy 8 rocznicę ślubu :) myślałam że dam mojemu m prezent w postaci testu z dwóch pięknych kresek... No niestety się nie udało :(
Wszystkiego dobrego na 8 rocznice slubu:*
Dzięki. Planuję w tym cyklu całkowicie wyluzowac i nie zaglądać w kalendarz :) zobaczymy czy się uda.

My w grudniu dopiero druga rocznicę ślubu będziemy mieć. Chciałabym wymyślić coś fajnego. Macie może jakies pomysły na świętowanie?
My sobie prezenty zadko kiedy dajemy ale w dniu rocznicy zawsze spedzamy milo czas np: jakas kolacja,kino itp.

Ja swojemu mężowi też kupiłam zestaw kluczy. :)
Zawsze sie taki prezent przyda:)
Aż mnie przerazilyscie z ta szkoła i ilością nauki. Mój jest dopiero w zerowce A już mam stresa jak pójdzie do szkoły za rok. Aż taki skory do nauki nie jest..więc obawiam się że będę mieć walkę z wiatrakami jak będziemy przysiadac do nauki.
To za rok razem bedziemy przechodzic stresa:)
Wow super ❤️ Coraz to lepiej tu na forum - ukryte talenty ❤️
Ja co prawda nie mam nagranego spiewu, ale pokaze Wam dyplom z wygranej we Władysławowie na Mistrzostwach karaoke ;)
„Najlepszy Wokal Wieczoru” hi hi
Oto moja wygrana ;)
Super i tez jestes zdolniacha:)
Hej dziewczyny [emoji6]
Mam nadzieję, że nie przeszkadza wam że wciąż udzielam się na staraczkach, ale od początku jak tylko dołączyłam zagłębiałam się głównie w ten wątek [emoji16] dziś odebrałam wyniki beta hcg...
Zobacz załącznik 910101
Piekna beta<3

Jestem po wizycie.. deszcz leje caly czas i nie byloby tak zle ale taki wiatr mocny jest ze mi parasol wyrywal z rak.
Szyjka w porządku, macica ładnie sie powieksza. na USG widziałam tego mojego bąbla ale nie dostalam zadnego zdjecia.. eksponował dzis mlodzieniec plecy i podskakiwal. tak jak obstawialam lekarz w 2 min zrobil mi pomiar NT, zbadal kosc nosowa, sprawdzil konczyny i paluszki mowiac ze dziecko genetycznie nie wykazuje nieprawidlowosci. Urósl do 7.7cm z OM termin na 21.04 a z USG 25.04.
Wyniki morfologii idealne, mocz takze a z glukoza na czczo powiedzial ze mam nie panikowac. Poprostu zachowac diete i nie widzi potrzeby paniki bo mogla byc kolacja bogata w weglowodany i stad taki wynik a hemoglobina glikowana wyszla bardzo dobrze wiec mam byc spokojna i spac spokojnie.
Dobrze ze z dzidzi wszystko oki a Ty mamuska nie denerwuj sie i oszczedzaj:*

przejade sie ktoregos dnia dla spokoju zbadac cukier. ale tak teraz myle ze ja tego dnia ypilam radlera oczywiscie 0% a on ma wyoki indeks glikemiczny... ale juz mi bylo wstyd mowwic lekarzowi.. moze to jest przyczyna?
Nie wiem, mi diabetolog tłumaczy, że zdrowa trzustka poradzi sobie z każdą ilością cukru... a jaki miałaś ten wynik dokładnie, bo gdzies mi umknęło?

Jestem po wizycie.. deszcz leje caly czas i nie byloby tak zle ale taki wiatr mocny jest ze mi parasol wyrywal z rak.
Szyjka w porządku, macica ładnie sie powieksza. na USG widziałam tego mojego bąbla ale nie dostalam zadnego zdjecia.. eksponował dzis mlodzieniec plecy i podskakiwal. tak jak obstawialam lekarz w 2 min zrobil mi pomiar NT, zbadal kosc nosowa, sprawdzil konczyny i paluszki mowiac ze dziecko genetycznie nie wykazuje nieprawidlowosci. Urósl do 7.7cm z OM termin na 21.04 a z USG 25.04.
Wyniki morfologii idealne, mocz takze a z glukoza na czczo powiedzial ze mam nie panikowac. Poprostu zachowac diete i nie widzi potrzeby paniki bo mogla byc kolacja bogata w weglowodany i stad taki wynik a hemoglobina glikowana wyszla bardzo dobrze wiec mam byc spokojna i spac spokojnie.
Bardzo dobre wiadomości [emoji173] [emoji173]

Ja z kolei kompletnie nie znam się na cukrze a dzis miałam obciążenie glukoza i wyniki mam takie. Są ok?
IMG_3417.JPG

Załączniki

• IMG_3417.JPG
    IMG_3417.JPG
    65,7 KB · Wyświetleń: 351
reklama
Do góry