Kasienka3b
Fanka BB :)
Dobrze ze moze na Ciebie liczycdajemy rade bo wie ze mussi... ale te lzy i smutek w oczach jest straszny.. ja widze ze cierpi... i staram sie rozladowac i pocieszac ze sie ma nie martwic jak czegos nie rozumie to sobie wytlumaczymy.. zeby zadan domoych bylo mniej tez byloby lzej.
Ja to mysle by religii wogole nie powinno byc w szkolach. Powinna wogole nie wliczac sie do sredniej. Dla mnie szkola ma byc swiecka.jula wczoraj do 21 uczyla sie 3 piosenek patriotycznych... angielski od wrzesnia robia z podrecznika i w zeszycie zadania.. Pan sie wczoraj obudzil i maja do uzupelnienia cale cw od 1str do 21.... jak sie nie zalamac.. jeszcze ksiadz z religii powidzial ze beda miec sprawdzian.. ale nie powie kiedys znienacka im zrobi... kazalam jej wczoraj juz odpuscic religie najwyzej dostanie slabsza ocene.. ale nie da sie wszystkiego ogarnac...
Zdrowka i oby to nie byla jelitowka.Dziś musiałam się zwolnić z pracy dosłownie jakaś masakra. Ból żołądka i biegunka[emoji29][emoji29][emoji37]. Chyba serek wiejski, który zjadłam na sniadanie był nie świeży. Właśnie juz jestem w domu i pije miętę mam nadzieję że szybko przejdzie.
Ostatnia edycja: