reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziekuje dziewczyny [emoji5] mam nadzieje,że wszystko bedzie super i 20marca na pierwszej wizycie pani doktor potwierdzi,że wszystko dobrze [emoji5]
A macie jakieś sposoby na ból gardła i kaszel ? Nie chce już brać leków..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja na suchy kaszel brałam Isla moos można w ciąży tabletki. W obu w pierwszym trymestrze brałam. I ArgentinT spray na gardło.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
@LassHa ogromne gratulacje!!! Przepiekne krechy, Boze jak ja bym chciala chociaz cien cienia zobaczyc [emoji173] a zamiast tego ujrzałam dzisiaj bieeeeeeel. Nie wiem po co zrobilam test skoro mialam cykl bezowulacyjny [emoji16] a w skrocie, bo dawno nie pisalam, u mnie 25 dc, bralam luteine na wywolanie okresu i niedlugo zaczynam kuracje z aromkiem. Strasznie ciągnie mnie w dole brzucha [emoji20]
Dziewczyny, ktore zobaczyly te piekne kreski gratulacje [emoji173]
Nowe staraczki witam i wszystkim nam zycze powodzenia [emoji8]
@Migdalove jak sie czujesz? Grypa przechodzi? Zdrowka [emoji8]
@Baffi przykro mi, mialas takie przeczucia ze sie udalo! Trzymaj się [emoji8] a co do Twojej historii, pokazujesz, ze prawdziwa miłość nie ucieknie [emoji4]

Cześć dziewczynki, ja się nie odzywałam trochę bo już się podlamalam tym wszyatkim i mam dość już tych starań. Ten okres co miałam to bym okropny i tak się właśnie czułam jak kupa. Więc ten cykl sobue odpuściłam i zdałam się na los co ma być to będzie . Gratuluję wszyatkim dziewczyna dwóch kreseczek i życzę spokojnej ciąży, witam również nowe staraczki i trzymam za was wszystkie kciuki żeby było tak jak pragniecie. [emoji111]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

:-D:-D:-D:-D Dziewczyny, ale emocje!

@LassHa :D:D:D:D:D:DGRATULACJE! pięknie JEST, BRAWO WY! Popieram dziewczyny, niczym się nie zamartwiaj, nic dziecku nie grozi, pełen relaks.

Ja po fryzjerze bardzo zadowolona.

Ja dzisiaj 2 dc, tak jak pisałam wcześniej nawet ciesze się, że przyszła. Odkąd wiedziałam, że nic z tego, to bałam się żeby coś z cyklem mi się nie porobiło, bo czytałam, że dziewczyny dostawały nawet 10 dni po @ przez duphaston. Także teraz oby do owu;)

reklama
Do góry