Dla mnie najlepszy czas to marzec/kwiecień na poród.Nam też wszystko jedno kiedy, w każdej porze roku widzę plusy ale chyba najlepsze dla mnie jest zimowe dziecko robimy przerwę żebym nie musiała całować kibla przez cały ślub, ale od lipca już działamy na 1000% z częstszym seksem
reklama
Ja już w oczekiwaniu na nowy cykl miałam@Rubi89 a jak u Ciebie dziś? Robiłaś test?
olka11135
Fanka BB :)
Hmmm... Zaciekawiło mnie to. Czemu kwiecień odpuszczają?
Owulacja po między 10 marca a 9 kwietnia, daje termin porodu od 1 do 31 grudnia, ale o ile jeszcze początek grudnia (czyli marcowe starania) są często okej to kwiecień często tu dziewczyny odpuszczały bo to tak jak napisałam święta, sylwester czy niby już początek stycznia, ale wiadomo - co jak urodzę wcześniej
olka11135
Dla mnie najlepszy czas to marzec/kwiecień na poród.
Myślę, że nie ma idealnego czasu - jak masz sporo dzieci z naturalnych ciąż i raczej nie miałaś trudności w samym zajściu to myślę, że inaczej się do tego podchodzi.
Ja kiedyś też uważałam, że super wiosenne dziecko - ale po pierwsze jestem zodiakarą i totalnie nie dogaduję się z Baranami, Bykami a już najbardziej z Bliźniętami (no poza moim dziadkiem, ale tu wchodzi relacja dziadek - wymarzona wnusia więc inaczej). Po drugie:
mój syn jest totalnie anty wózek więc siedzenie zamknięta w domu, gdy za oknem jest pięknie, było by straszne, tak to przynajmniej mówiłam sobie i tak jest smog/leje/pada/zimno
Ja jestem grudniowym dzieckiem i bardzo doceniamtak, ze mną, obie najbardziej nie chciałyśmy rodzić w grudniu w okolicach świąt Choć wiadomo, bierzesz co dają, ale to chyba złośliwość losu w Naszym przypadku
Pierwsze miało być na urodziny męża, drugie też. Teraz się śmiałam że na rocznicę sobie bejbika machniemy no i jeśli się uda to tak będziemnie aktualnie żaden termin nie przeszkadza , byle by się udało
Oczywiście że nie będą to będą a mnie już korciczekamy wiadomo o której będą mniej więcej ?
Żołna
Cóż... Miałam takie właśnie rozkminy. Później się dowiedziałam że w rodzinie były zakłady kiedy się rozpakuje przed czy po świętach, przed czy po sylwestrzeOwulacja po między 10 marca a 9 kwietnia, daje termin porodu od 1 do 31 grudnia, ale o ile jeszcze początek grudnia (czyli marcowe starania) są często okej to kwiecień często tu dziewczyny odpuszczały bo to tak jak napisałam święta, sylwester czy niby już początek stycznia, ale wiadomo - co jak urodzę wcześniej
Jak powiedziałam mężowi że miał być rak albo Lew a nie waga i jak to dziecko ma być waga? to mi powiedział że nie mam się jeszcze nakręcać w sumie to mam takie dziwne nastroje. Niby spokój i opanowanie ale jak idę na badanie krwi lub odświeżam stronę to puls skacze
reklama
klaudia16
ja jestem bliźniakiem haha i powiem ci że raczej dogaduje się prawie z każdym męża mam lwa hahaMyślę, że nie ma idealnego czasu - jak masz sporo dzieci z naturalnych ciąż i raczej nie miałaś trudności w samym zajściu to myślę, że inaczej się do tego podchodzi.
Ja kiedyś też uważałam, że super wiosenne dziecko - ale po pierwsze jestem zodiakarą i totalnie nie dogaduję się z Baranami, Bykami a już najbardziej z Bliźniętami (no poza moim dziadkiem, ale tu wchodzi relacja dziadek - wymarzona wnusia więc inaczej). Po drugie:
mój syn jest totalnie anty wózek więc siedzenie zamknięta w domu, gdy za oknem jest pięknie, było by straszne, tak to przynajmniej mówiłam sobie i tak jest smog/leje/pada/zimno