reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Eliza gratulacje [emoji7]

Kamila i Migdalove dajcie znać po wizycie.

Malaga czy ty kiedyś niebpisalas że masz problem z nadżerką? Może przez to jakie upławy? Luteina i duphaton to to samo więc chyba nie da ci tego i tego do brania

Ja przez pierwszy trymestr miałam duphaston 3x1 plus luteina 2x1 dopochwowo. Często bierze sie jedno z drugim jednoczęsnie. A i tak 3 razy wystąpiło plamienie.

Nie przyszło mi to nawet do głowy, ale jeśli byłby potrzebny to pewnie by mi zalecił. Na razie i tak mamy się wstrzymać, więc nie było sensu pytać. :)
tylko ze acard polecaja brac nie tylko w ciazy a juz podczas staran. przy kolejnej wizycie moze beedziesz pamietac jestem ciekawa opinii Twojego lekarza.

tak spozywczy jedynie [emoji14]
ja lepiej jesli chodzi o mdlossci ale kicham dzis pakudnie i glowa boli.
mam nadzieje ze to jesienne przeziebienie;p i tak sie dlugo trzymam w zdrowiu.
Haha to tak jak u mnie Jak się najem w ciągu dnia to wygladam jak w 5 miesiącu a tak to lekko coś się wybija ale u mnie niestety w rodzinie w 5 miesiącu wybijał brzuszek czyli około 18 tyg jakoś.
To dobrze, u mnie mdłości zniknęły razem z wymiotami. Ja od wczoraj coś kicham, coś mi podrażniło śluzówke nie wiem czy te wszystkie zapachy co były na urodzinach ;/ No i dziś mnie lekko gardło boli.
No długo się trzymałaś i oby jak najdłużej kochana [emoji8] żeby to było chwilowe [emoji8] Teraz takie pogody, że szkoda gadać.

Dziewczyny - jak to jest z tymi testami owu przed @? Nie powinna mi wyjsć żadna druga kreska, prawda?

Mam duzo testów owu jeszcze i stwierdziłam, że zrobie, bo ostatnio jakieś dwie ciężarne potwierdzały, że mocne wychodzą jak jest ciąża. I u mnie jest druga kreska! Ona nie jest super mocna, ale bardzo dobrze widoczna. I zastanawiam się, czy może testy białe wychodziły, bo beta jeszcze super niska... a te owu to może tak wykrywają mocno ten hormon...

(staram się jeszcze łapać jakieś nadziei)
Mi wychodziły w ciąży, ale megaa mocne.
Teraz już (po poronieniu) tez wychodza, ale zdecydowanie słabsze...

Poniżej zdjęcie z tamtego okresu- razem z testami

Załączniki

• 8AD069FA-3F0A-4B15-A57D-756F4ED31B8A.jpeg
    8AD069FA-3F0A-4B15-A57D-756F4ED31B8A.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 110
Haha to tak jak u mnie Jak się najem w ciągu dnia to wygladam jak w 5 miesiącu a tak to lekko coś się wybija ale u mnie niestety w rodzinie w 5 miesiącu wybijał brzuszek czyli około 18 tyg jakoś.
To dobrze, u mnie mdłości zniknęły razem z wymiotami. Ja od wczoraj coś kicham, coś mi podrażniło śluzówke nie wiem czy te wszystkie zapachy co były na urodzinach ;/ No i dziś mnie lekko gardło boli.
No długo się trzymałaś i oby jak najdłużej kochana [emoji8] żeby to było chwilowe [emoji8] Teraz takie pogody, że szkoda gadać.
ja w ciazy z cora brzucha dotalam w 6 miesiacu i czuje ze teraz bedzie podobnnie. ale mam jaki spokoj ducha w sobie ze wszystko jest dobrze i bedzie dobrze. teraz tylko zobaczyc co z tym cukrem.

Mam ostatni test ciążowy w domu. Poczekam do jutra, a może i nawet do środy. Zobaczę jak się sprawy rozwiną.
Póki lekki ból mam jak na @ ale chwilowy. Jak ścisnę sobie piersi, to bolą. Poza tym niewiele się dzieje. Szyjka wysoko, zamknięta, co daje mi jeszcze ciut nadziei.

reklama
Do góry