reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
to musisz sie zmobilizowwac i wstawac... domyslam sie ze kazde plamienie to ogomny sstres i zalamanie.. oszczedz sobie tego i idz wczesniej do toalety.
No już tak robię właśnie po milion razy w nocy wstaje i nic nie mam na razie ;/ Dużo wody pije, po 2-3 butelki i tak sikam, że co chwile do toalety chodzę ;/

Jeszcze mnie chyba coś łapie. W nocy mnie zaczęło gardło boleć ;/ I pije herbaty z dużą ilością witaminy C i liczę że przejdzie, jak nie to lekarz ale pewnie bd to samo co wcześniej czyli syrop i tabletki do ssania dla kobiet w ciąży ;/

Zazwyczaj się zmniejszają albo znikają po @. U mnie tak było. Antykoncepcja to najgorsze co może być mi się pojawiło po odstawieniu, więc to akurat nie jest wyjście. Bo podczas brania może być super i nagle po odstawieniu problem wróci. Masz dobrego lekarza ;*
Z lekarza na prawdę jestem bardzo zadowolona. :)
@Migdalove super, że znika torbiel. Trzymam kciuki za szybkie jej całkowite zniknięcie. No i szybki powrót do starań.
Zleci szybciutko, tak czy inaczej chcieliśmy przerwy to taka zalecona od lekarza już bardziej zmobilizuje. :)
A to inna sprawa, mam nadzieje ze faktycznie lekarz wie co robi i uda się wszystko trzymam kciuki!
Wie wie, jest na prawdę super lekarzem, już nie raz pokazał mi, że wie co robi. Nie faszeruje lekami, jak z tarczycą mam problem to głównie kazał skupić się na diecie. Jest też endokrynologiem i dodatkowo ma jeszcze certyfikaty do badań prenatalnych więc jestem w dobrych rękach. :)

I rzeczywiście mam lekką dysproporcję macicy, tzn mam lekko dwurożną i tam gdzie ona powinna być wypukła to jest lekko wklęsła ale lekarz powiedział, że nie jest to wielka dysproporcja i nie powinna stanowić problemu z zajściem czy donoszeniem ciąży.

No już tak robię właśnie po milion razy w nocy wstaje i nic nie mam na razie ;/ Dużo wody pije, po 2-3 butelki i tak sikam, że co chwile do toalety chodzę ;/
teraz wskazane pic duzo wody. bedzie dobrze. wazne ze udalo ci sie powiazac kutek z przyczyna i mozesz to teraz kontrolowac. obraz usg byl w porzadku to tylko czeka cie ciaza w wc;p

teraz wskazane pic duzo wody. bedzie dobrze. wazne ze udalo ci sie powiazac kutek z przyczyna i mozesz to teraz kontrolowac. obraz usg byl w porzadku to tylko czeka cie ciaza w wc;p
Tak wiem i bardzo duzo wody pije, dziś dodatkowo herbatka z cytryną pomarańcza miodem i sokiem z witamina C ;/ no właśnie myślę że to przez to jak z ciąża wszystko dobrze. Lepsze częste sisiu niż wymioty które miałam ;/

reklama
Do góry