reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Współczuję kochana [emoji17] Ale ważne, że torbiel się zmniejsza, niedługo napewno zniknie.
No właśnie i to jest super, że lekarz bezmyślnie nie faszeruje mnie lekami, a w szpitalu to powiedzieli, że lekarz ma mi przepisać antykoncepcję na zmniejszenie torbieli a tu się okazuje, że na serio nie ma potrzeby. :) I ciesze się bardzo. :)

reklama
No właśnie i to jest super, że lekarz bezmyślnie nie faszeruje mnie lekami, a w szpitalu to powiedzieli, że lekarz ma mi przepisać antykoncepcję na zmniejszenie torbieli a tu się okazuje, że na serio nie ma potrzeby. :) I ciesze się bardzo. :)
Zazwyczaj się zmniejszają albo znikają po @. U mnie tak było. Antykoncepcja to najgorsze co może być mi się pojawiło po odstawieniu, więc to akurat nie jest wyjście. Bo podczas brania może być super i nagle po odstawieniu problem wróci. Masz dobrego lekarza ;*

Wg zauważyłam, że to brudzenie mam zazwyczaj jak przetrzymam za długo mocz np w nocy i pojawia się właśnie jak za długo trzymam ale nie wiem czy to ma wpływ jakiś ;o za każdym razem jak przetrzymałam mocz miałam to plamienie / brudzenie wczoraj byłam na urodzinach i trzymalam długo bo tyle ludzi że nie miałam jak pójść do toalety i się właśnie pojawiło znowu po takim trzymaniu dłuższym moczu

@Migdalove to super ze torbiel sie zmniejsza i ze lekarz pozwolil Ci zrozumiec co moglo sie stac... ten zasniad wiele tłumaczy.
Teraz trzeba swoje odczekac dla Twojego zdrowia i maluszka. Pewnosc masz ze jestescie plodni bo to nie pierwsza ciaza tylko oby na tym skonczyly sie te nieszczesliwe momenty i oby kolejna ktora was Bog obdarzy byla juz ta najpiekniejsza 9 miesieczna.

Wg zauważyłam, że to brudzenie mam zazwyczaj jak przetrzymam za długo mocz np w nocy i pojawia się właśnie jak za długo trzymam ale nie wiem czy to ma wpływ jakiś ;o za każdym razem jak przetrzymałam mocz miałam to plamienie / brudzenie wczoraj byłam na urodzinach i trzymalam długo bo tyle ludzi że nie miałam jak pójść do toalety i się właśnie pojawiło znowu po takim trzymaniu dłuższym moczu
a kiedy ostatnio robilas badanie moczu? moze to cos z ukladem moczowwym ma wplyw? albo zbyt napelniony pecherz cos powoduje? kurcze nie wiem nie znam sie ale powiedz lekarzowi o sswoim spostrzezeniu.

a kiedy ostatnio robilas badanie moczu? moze to cos z ukladem moczowwym ma wplyw? albo zbyt napelniony pecherz cos powoduje? kurcze nie wiem nie znam sie ale powiedz lekarzowi o sswoim spostrzezeniu.
Robiłam przed wcześniejszą wizytą i miałam wtedy zakażenie układu moczowego i pewnie właśnie przez takie trzymanie długie i dostałam na 8 dni lek.
I zauważyłam właśnie, że to jest tylko wtedy teraz jak naprawdę długo trzymam mocz aż mnie trochę boli i pojawia się właśnie takie plamienie / brudzenie. Właśnie 3 razy tak mocno przytrzymałam i przy tych 3 razach tak się pojawiło ;o
W nocy najczęściej jak nie chce mi się od razu wstać i zasypiam i potem budzę się z tak bolącym pęcherzem i nagle się to pojawia właśnie

reklama
Robiłam przed wcześniejszą wizytą i miałam wtedy zakażenie układu moczowego i pewnie właśnie przez takie trzymanie długie i dostałam na 8 dni lek.
I zauważyłam właśnie, że to jest tylko wtedy teraz jak naprawdę długo trzymam mocz aż mnie trochę boli i pojawia się właśnie takie plamienie / brudzenie. Właśnie 3 razy tak mocno przytrzymałam i przy tych 3 razach tak się pojawiło ;o
W nocy najczęściej jak nie chce mi się od razu wstać i zasypiam i potem budzę się z tak bolącym pęcherzem i nagle się to pojawia właśnie
to musisz sie zmobilizowwac i wstawac... domyslam sie ze kazde plamienie to ogomny sstres i zalamanie.. oszczedz sobie tego i idz wczesniej do toalety.

Do góry