reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja testować już chyba nie mam
Po co. Dziś flo (pewnie przez temp) przesuną mi owu. I wychodzi ze ostatnie [emoji173]️ było dzień przed owu. Ogl od jakiegoś czasu zaczęłam sprawdzać szyjkę i w te dni gdzie były [emoji173]️ wydawały. Się jak by była otwarta ale może to złudzenia
Jak dzien przed owu to raczej nic straconego, u nas [emoji173] byly w cyklu dwa razy 12 i 14dc a owu w 16 a sie udało..
Pokaz wykresu?

Ehh zobczymy ale się nie nastawiam do @ jeszcze 10 dni. A narazie nic nie czuje
Ja czekam z Tobą kochana, zaraz dostaniesz kopa w dup.e zobaczysz! Nawet nie mów tak. Ja też nic nie czułam jak zaszłam praktycznie takich objawów nie miałam ciążowych a jak już coś było to nie zwracałam uwagi nawet bo nie były na tyle intensywne.

Jak dzien przed owu to raczej nic straconego, u nas [emoji173] byly w cyklu dwa razy 12 i 14dc a owu w 16 a sie udało..
Pokaz wykresu?

IMG_3309.JPG

To moja temp

Załączniki

• IMG_3309.JPG
    IMG_3309.JPG
    80,9 KB · Wyświetleń: 197
U mnie już 17dc, jutro wizyta u gina. Mam nadzieję, że dostanę w razie czego receptę na duphaston. Ale i też mam nadzieję, że lekarz pokieruje mnie na badania, wyniki krwi itp.

Ja czekam z Tobą kochana, zaraz dostaniesz kopa w dup.e zobaczysz! Nawet nie mów tak. Ja też nic nie czułam jak zaszłam praktycznie takich objawów nie miałam ciążowych a jak już coś było to nie zwracałam uwagi nawet bo nie były na tyle intensywne.

Dziękuje czekam spokojnie bez żadnych szaleństw i testów 10 dni to trochę się pewnie przedłuży

reklama
Czy mi się wydaje, czy 13.10 nie mierzyłaś temperatury? Jeśli dobrze mi się wydaje to wykres nic ci nie powie. Ogólnie mierzenie temperatury by ocenić kiedy ma być owulacja potrzebuje, że tak powiem staranności i systematyczności, bez tego bez tego będzie klapa. A wiem sama po sobie, że to nie dla mnie, za dużo mnie to presji kosztuje.

Ah no tak w ten dzień spieszyłam się do pracy i zapomniałam o tym wgl [emoji174][emoji174] czyli nic z tego [emoji53][emoji53]

Do góry