1
174974
Gość
Z mierzenia może tak, ale owulacja mogła być, może też będzie. Cierpliwości.Ah no tak w ten dzień spieszyłam się do pracy i zapomniałam o tym wgl [emoji174][emoji174] czyli nic z tego [emoji53][emoji53]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z mierzenia może tak, ale owulacja mogła być, może też będzie. Cierpliwości.Ah no tak w ten dzień spieszyłam się do pracy i zapomniałam o tym wgl [emoji174][emoji174] czyli nic z tego [emoji53][emoji53]
Z mierzenia może tak, ale owulacja mogła być, może też będzie. Cierpliwości.
To musisz się jej uczyć, serio! Cierpliwość nie jest potrzebna tylko na etapie starań ale i w ciąży, a jak już się urodzi dziecko to już w ogóle.Ojj mało mam jej [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mysle ze ten brak temperatury z 13dc nie wiele tu jednak zmienia..nawet jesli to tam byl spadek jak na owu to kolejne temperatury by tego nie potwietdzaly
To musisz się jej uczyć, serio! Cierpliwość nie jest potrzebna tylko na etapie starań ale i w ciąży, a jak już się urodzi dziecko to już w ogóle.
Masz rację, ale jednak jeśli już chce się mierzyć temperaturę to trzeba to robić na prawdę systematycznie, o tej samej porze itp bo inaczej te wykresy mogła różnie wyglądać.Ja mysle ze ten brak temperatury z 13dc nie wiele tu jednak zmienia..nawet jesli to tam byl spadek jak na owu to kolejne temperatury by tego nie potwietdzaly
To zycze Ci by wyniki nasienia byly dobre i bys w koncu mogla dzialac. Oby CLO dobrze wplynelo na pecherzyki i by ladnie rosly Ja np w tym cyklu dostalam ovitrelle na pekniecie pecherzyka bo u mnie samo w sobie pecherzyki ladnie rosna.Podejrzewają pcos :-( lekarze z deczka rozkładają ręce, bo tsh mi spadło, wszystkie inne hormony wydają się być okej... Ale czekam na poniedziałek na wyniki plemnikorow i jak to gin mówi "pobawimy się z clo" :-) oby coś pomogło... Kit z długimi cyklami. Byle ta owulacja w końcu była:-(