reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja mysle ze ten brak temperatury z 13dc nie wiele tu jednak zmienia..nawet jesli to tam byl spadek jak na owu to kolejne temperatury by tego nie potwietdzaly

Ja mysle ze ten brak temperatury z 13dc nie wiele tu jednak zmienia..nawet jesli to tam byl spadek jak na owu to kolejne temperatury by tego nie potwietdzaly
Masz rację, ale jednak jeśli już chce się mierzyć temperaturę to trzeba to robić na prawdę systematycznie, o tej samej porze itp bo inaczej te wykresy mogła różnie wyglądać. ;)

reklama
Podejrzewają pcos :-( lekarze z deczka rozkładają ręce, bo tsh mi spadło, wszystkie inne hormony wydają się być okej... Ale czekam na poniedziałek na wyniki plemnikorow i jak to gin mówi "pobawimy się z clo" :-) oby coś pomogło... Kit z długimi cyklami. Byle ta owulacja w końcu była:-(
To zycze Ci by wyniki nasienia byly dobre i bys w koncu mogla dzialac. Oby CLO dobrze wplynelo na pecherzyki i by ladnie rosly:) Ja np w tym cyklu dostalam ovitrelle na pekniecie pecherzyka bo u mnie samo w sobie pecherzyki ladnie rosna.

Do góry