Wyobrazam sobie. Mam nadzieję ze w koncu los Ci tego oszczędzi.Chciałabym zobaczyć na teście choć cień... ale kolejna biel znów zaboli nieziemsko [emoji24]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyobrazam sobie. Mam nadzieję ze w koncu los Ci tego oszczędzi.Chciałabym zobaczyć na teście choć cień... ale kolejna biel znów zaboli nieziemsko [emoji24]
Jak tam dzis? Dalej takie skurcze? Moze dzidzi sobie scieli lozeczko w brzuszkuJa też.
Ten wieczór jest okropny. Nie dosc ze mi na żołądku niedobrze to mam takie skurcze podbrzusza, że oszaleje.
Dziwna ta krecha:/ A moze faktyczniebidz na ta bete i bedziesz wiedziec na czym stoisz.Nie dawno wróciłam z pracy oczywiście z nowym testem. I wyszło mi takie coś... Normalnie ta firma jest do d#py więcej tego testu nie kupię... Zobacz załącznik 909232
Znowu mam plamienie. Teraz mocniejsze. Chciałam już wyjść z toalety patrze a mi leci aż , miałam pełno na papierze, nie wiem co się dzieje [emoji24]
Wyglada obiecujacoMalaga, co u ciebie? Byłaś w szpitalu?
Ja tylko melduję, że temp. w górę 37,16.
Wyglada obiecujaco
Kochana a Ty kiedy testujesz?3 mam kciuki i juz bym chciala wiedziec na czym stoisz
Ja widzę cień koło tego zacieku, ale tak się zastanawiam czy nie powinien być już wyraźniejszy? Podobnie jak dziewczyny, doradzałabym jednak betę u Ciebie. Trzymam kciuki!!Nie dawno wróciłam z pracy oczywiście z nowym testem. I wyszło mi takie coś... Normalnie ta firma jest do d#py więcej tego testu nie kupię... Zobacz załącznik 909232
Trzymam kciuki!Malaga, co u ciebie? Byłaś w szpitalu?
Ja tylko melduję, że temp. w górę 37,16. [emoji1307][emoji1307][emoji1307]