reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Nie dawno wróciłam z pracy oczywiście z nowym testem. I wyszło mi takie coś... Normalnie ta firma jest do d#py więcej tego testu nie kupię...
IMG_20181019_225412.jpg

Załączniki

• IMG_20181019_225412.jpg
    IMG_20181019_225412.jpg
    381,1 KB · Wyświetleń: 350
Nie dawno wróciłam z pracy oczywiście z nowym testem. I wyszło mi takie coś... Normalnie ta firma jest do d#py więcej tego testu nie kupię... Zobacz załącznik 909232
Nie gniewaj się ale ja na tym teście nie widzę kreski tylko jakąś parabolę :) I dalej obstawiam za betą u Ciebie. Też do niedawna byłam przeciwna temu badaniu ale ostatnio doszłam do wniosku, że beta niekoniecznie musi służyć tylko do potwierdzenia ciąży ale jeśli wyjdzie wynik dodatni ale niski to może dać do myślenia ginekologowi, że coś jest nie tak i warto się tym zainteresować.

Nie gniewaj się ale ja na tym teście nie widzę kreski tylko jakąś parabolę :) I dalej obstawiam za betą u Ciebie. Też do niedawna byłam przeciwna temu badaniu ale ostatnio doszłam do wniosku, że beta niekoniecznie musi służyć tylko do potwierdzenia ciąży ale jeśli wyjdzie wynik dodatni ale niski to może dać do myślenia ginekologowi, że coś jest nie tak i warto się tym zainteresować.
No wiem że ten test dziwnie wyszedł... Nie będę was męczyć już moimi testami. Macie rację z beta ... Dobranoc

Znowu mam plamienie. Teraz mocniejsze. Chciałam już wyjść z toalety patrze a mi leci aż , miałam pełno na papierze, nie wiem co się dzieje [emoji24]

reklama
Do góry