Kasienka3b
Fanka BB :)
Oj kochana ja tu czuje ciazeMama chciała dobrze i zrobiła mi na kolacje bułkę z szynka... ale mi niedobrze... [emoji24][emoji24][emoji24]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj kochana ja tu czuje ciazeMama chciała dobrze i zrobiła mi na kolacje bułkę z szynka... ale mi niedobrze... [emoji24][emoji24][emoji24]
Ja mam niecale 170cm.A ja 154 kurczę maluszki z nas [emoji7][emoji7][emoji4]
3 mam kciuki i juz bym chciala wiedziec na czym stoiszLiczę na poniedziałek. Choć na cień.
Nie gniewaj się ale ja na tym teście nie widzę kreski tylko jakąś parabolę I dalej obstawiam za betą u Ciebie. Też do niedawna byłam przeciwna temu badaniu ale ostatnio doszłam do wniosku, że beta niekoniecznie musi służyć tylko do potwierdzenia ciąży ale jeśli wyjdzie wynik dodatni ale niski to może dać do myślenia ginekologowi, że coś jest nie tak i warto się tym zainteresować.Nie dawno wróciłam z pracy oczywiście z nowym testem. I wyszło mi takie coś... Normalnie ta firma jest do d#py więcej tego testu nie kupię... Zobacz załącznik 909232
No wiem że ten test dziwnie wyszedł... Nie będę was męczyć już moimi testami. Macie rację z beta ... DobranocNie gniewaj się ale ja na tym teście nie widzę kreski tylko jakąś parabolę I dalej obstawiam za betą u Ciebie. Też do niedawna byłam przeciwna temu badaniu ale ostatnio doszłam do wniosku, że beta niekoniecznie musi służyć tylko do potwierdzenia ciąży ale jeśli wyjdzie wynik dodatni ale niski to może dać do myślenia ginekologowi, że coś jest nie tak i warto się tym zainteresować.
Oprócz tej smugi widać bez problemu dwie kreskiNie dawno wróciłam z pracy oczywiście z nowym testem. I wyszło mi takie coś... Normalnie ta firma jest do d#py więcej tego testu nie kupię... Zobacz załącznik 909232
Malina jedz do szpitala i dawaj znać co i jak!Znowu mam plamienie. Teraz mocniejsze. Chciałam już wyjść z toalety patrze a mi leci aż , miałam pełno na papierze, nie wiem co się dzieje [emoji24]